reklama
justys0702
Fanka BB :)
Ja dzis pierwszy raz od poronienia zauwazylam plodny sluz. Wiec widze, ze wraca wszystko do normy
Marta1985@
No tak niech się rozkręca jak ma już wogole być bo cos czuje ze to nasza pierwsza i zarazem ostatnia @ ☺ moja jest taka sama jak przed poronieniem nie widzę różnicy wiec czuje ze juz jest wszystko ok ☺ wiec teraz niech się kończy i do dzieła ☺ testy dzisjaj przyszły ☺Zaczęłam dziś plamić [emoji16] Niech się rozkręca [emoji12]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Lenka232323
Cześć dziewczyny:-)
Ja porobiłam w październiku w 5tyg
I od tej pory nie udaje mi się zajść
Po badaniu u ginekologa jest wszystko Oki
Tylko mnie zastanawia fakt czemu lekarz mi nie dał żadnych badań do zrobienia
Ja porobiłam w październiku w 5tyg
I od tej pory nie udaje mi się zajść
Po badaniu u ginekologa jest wszystko Oki
Tylko mnie zastanawia fakt czemu lekarz mi nie dał żadnych badań do zrobienia
Lenka232323
Tylko sam bo zwykłym usg stwierdził żeby się stać
I co staram się i nie ma dzidzi,:-(
I co staram się i nie ma dzidzi,:-(
Lenka232323
Ciągle słyszę od wszystkich nie myśl o tym to się uda ,ale jak można nie myśleć jak tak bardzo się pragnie ...
:-(
:-(
Bo jestem chora, jakies grypsko mnie dopadlo. W weekend mam dni plodne ale bedziemy musieli przelozyc starania bo grypa..Czemu bedziesz musiala miesiac czekac?
Dostalas @? Bo chyba cos przeoczylam..U mnie też do starań jeszcze ze dwa tygodnie [emoji6] Głowa do góry, szybko minie [emoji16]
Nie szlaban.. Kochac sie bedziemy, ale jak to moj maz stwierdzil z zabezpieczeniem dopoki nie wyzdrowieje i nie przejda mi dni plodne.. Boi sie ze bedzie powtorka.. Dlatego pisze ze czekamy do stycznia.Ale jak to, przez miesiąc szlaban na seksy?
Ja to w ogóle nie wiem czy mój małż wie co to są dni płodne dla niego "staranie się" polega na tym, że nie biorę tabsow. Ostatnio tylko po kilku miesiącach od rozmowy na temat kolejnego malucha pytał dlaczego jeszcze w ciąży nie jestem, bo poprzednim razem jakoś szybciej poszło
reklama
KaSia86
Hehe obyś miała rację [emoji178] Ja teraz mam tyle na głowie że chyba wrzucę na luz z tymi staraniami... Jak wyjdzie to wyjdzie [emoji6]No tak niech się rozkręca jak ma już wogole być bo cos czuje ze to nasza pierwsza i zarazem ostatnia @ [emoji5] moja jest taka sama jak przed poronieniem nie widzę różnicy wiec czuje ze juz jest wszystko ok [emoji5] wiec teraz niech się kończy i do dzieła [emoji5] testy dzisjaj przyszły [emoji5]