reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
A moze pomimo grypy zacznij starania. Nie zaszkodzi, a moze Ci sie udac... Mi tez gdzies w weekend wypadaja dni plodne. ;)
Tak tylko wtedy przy poronieniu jak zaszlam w ciaze to w 5 tyg zlapalam tez jakies paskudztwo i potem ciaza obumarla. Ile w tym winy przeziebienia, nie wiem ale maz sie boi zeby nie bylo to samo. A ja.. Moze i bym sprobowala ale nic na sile.. Poczekam cierpliwie choc mbie skreca:p ale nie.. Nie bede nic robic wbrew jemu;)

Tylko sam bo zwykłym usg stwierdził żeby się stać
I co staram się i nie ma dzidzi,:-(
Hej też mam podobny problem wiele z nas tak ma niestety. Bardzo przykro mi z powodu straty. Ja staram się od sierpnia i jak narazie nic z tego nie wychodzi. Lekarz również zrobił mi usg i kazał się starać. Bądź dobrej myśli :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej też mam podobny problem wiele z nas tak ma niestety. Bardzo przykro mi z powodu straty. Ja staram się od sierpnia i jak narazie nic z tego nie wychodzi. Lekarz również zrobił mi usg i kazał się starać. Bądź dobrej myśli :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie tylko jak o tym nie myśleć :-(
Przecież się tak nie da
Też się staramy i dalej nic
Do około otaczają nie same kobitki w ciąży
Tylko nie ja sama
Pozdrawiam serdecznie.

Tak tylko wtedy przy poronieniu jak zaszlam w ciaze to w 5 tyg zlapalam tez jakies paskudztwo i potem ciaza obumarla. Ile w tym winy przeziebienia, nie wiem ale maz sie boi zeby nie bylo to samo. A ja.. Moze i bym sprobowala ale nic na sile.. Poczekam cierpliwie choc mbie skreca:p ale nie.. Nie bede nic robic wbrew jemu;)
Ja tez przed poronieniem bylam przeziebiona ale nie zazywalam zadnego antybiotyku. Ale na poczatku ciazy gdy jeszxze o niej nie wiedzialam zazywalam dwa antybiotyki, bo zlapalam zapalenie piersi. I na dodatek mialam robiona biopsje. I tez nie wiem czy poronilam z tego powodu. Choc ciaze stracilam w 11 tyg.

Ja za to byłam całkiem zdrowa przed ciążą i w trakcie... i nic zupełnie nie wskazywało, że się może źle skończyć :/

Napewno kazda z nas nie przypuszczala, ze stanie sie nam cos takiego. Nie wiadomo jaka byla przyczyna naszych poronien i nie ma sie co obwiniac i zazdreczac myslami, bo bysmy zwariowaly. Widocznie Bog tak chcial...

Może i Bóg tak chciał.Ale marzę o dziecku jak każda tutaj z nas i mam nadziej ,że kiedyś się to marzenie spełni że każda z nas nowy rok powiat z uśmiechem na twarzy:-)
Oby tak było

reklama
Do góry