reklama
goosiak16
Zaangażowana w BB
Witam i melduję że mój brzuszek już jest do oddania. 20.08 o 00.16 urodził się Marcel, poród naturalny. Lekarze straszyli że będzie olbrzymkiem ok 4500 a myszunia ma 3700. Pozdrawiamy
Izka87
Fanka BB :)
Bafinka wow gratuluję tych pięknych cieni!! Niech teraz zdrowo fasolka rośnie :*
Goosiak ogromne gratulacje!!! Pokaz nam tu zdjęcie słoneczka
Goosiak ogromne gratulacje!!! Pokaz nam tu zdjęcie słoneczka
chciejka32
Goosiak gratuluję. Dużo zdrówka dla was. .
Bafinko, jak noc? Pewnie cały czas myślisz, czy to prawda;-) ..prawda, prawda. UDAŁO SIĘ :-) ..
Mam do was pytanie, czy na moim miejscu robiły byście jakieś badania, pod kątem genetycznym, czy tak jak mówi mój ordynator, nie ma potrzeby. Mam mieszane myśli, a musze się zdecydować, bo niedługo chce wrócić do starań. .
Bafinko, jak noc? Pewnie cały czas myślisz, czy to prawda;-) ..prawda, prawda. UDAŁO SIĘ :-) ..
Mam do was pytanie, czy na moim miejscu robiły byście jakieś badania, pod kątem genetycznym, czy tak jak mówi mój ordynator, nie ma potrzeby. Mam mieszane myśli, a musze się zdecydować, bo niedługo chce wrócić do starań. .
Goosiak,Bafinka jeszcze raz GRATULACJE!
Chciejka, to zależy jak się psychicznie czujesz. Jeśli łatwiej Ci będzie podejść do starań wiedząc, że Ty i mąż macie prawidłowe kariotypy to zrób je. Jeśli się wahasz to oceń sytuacje racjonalnie: ile miałaś poronień, ile poronień było w rodzinie Twojej i męża, czy są jakieś choroby genetyczne w rodzinie, czy są przypadki osób z wadami serca, itp. Ale nawet jeśli uznasz, że było trochę takich przypadków to dalej nic nie oznacza, możecie mieć zdrowe kariotypy. I wracamy do punktu wyjścia: jeśli psychicznie będzie Ci łatwiej to...Ja trzymam za Ciebie kciuki, po prostu! Bo mam nadzieje, że w trakcie tych dylematów obwieścisz dobrą nowinę ;-)
Chciejka, to zależy jak się psychicznie czujesz. Jeśli łatwiej Ci będzie podejść do starań wiedząc, że Ty i mąż macie prawidłowe kariotypy to zrób je. Jeśli się wahasz to oceń sytuacje racjonalnie: ile miałaś poronień, ile poronień było w rodzinie Twojej i męża, czy są jakieś choroby genetyczne w rodzinie, czy są przypadki osób z wadami serca, itp. Ale nawet jeśli uznasz, że było trochę takich przypadków to dalej nic nie oznacza, możecie mieć zdrowe kariotypy. I wracamy do punktu wyjścia: jeśli psychicznie będzie Ci łatwiej to...Ja trzymam za Ciebie kciuki, po prostu! Bo mam nadzieje, że w trakcie tych dylematów obwieścisz dobrą nowinę ;-)
kamkaz
Goosiak ale nam niespodziankę zrobiłaś) Gratuluję kochana i życzę Wam duuużo zdrówka. Niech Marcel wyrośnie na przystojniaka co nie będzie mógł się odgonić od wielbicielek hehe.
reklama
kamkaz
Chciejka jeśli chodzi o Twoje pytanie to ja nie miałam robionych żadnych badań. Lekarka pobrała mi tylko wymaz z szyjki, no a wtedy wyszły świństwa które prawdopodobnie doprowadziły do osłabienia szyjki no i do śmierci Majeczki. Poza tym no i oczywiście usg nie miałam żadnych badań. Lekarz w moim szpitalu powiedział że badania można zrobić ale dopiero po 3 stratach. Wtedy dopiero lekarz może skierować. W innym przypadku możesz zrobić ale już na własny koszt. A to nie jest tanie badanie. No ale to już jest Wasza wola. Musisz się sama nad rym zastanowić i wszystko przeanalizować. Kochana a nie masz grupy krwi ujemnej? Bo wtedy bez podania immunoglobuliby anty może być ciężko.