reklama
chciejka32
Fanka BB :)
Dziewczyny, u mnie w rodzinie wszyscy zdrowi.Strat od strony mamy nie było, chyba a ze w dalszej rodzinie, ale o tym nie wiem. Grupy krwi mamy dodatnie. Właśnie, wszystkie badania musiałabym robić prywatnie i wiem, że są drogie. .Jutro porozmawiam z mężem na ten temat, ale znając go , to powie, że zrobimy jak chce. ....pomyślę. dziękuję :*
goosiak16
Zaangażowana w BB
chciejka32
LLuxuorius, a co u ciebie?
Gosiak , jest cudowny. .
Gosiak , jest cudowny. .
Bafinka
gosik Marcel cudowny!!! to ja zabieram twój brzuszek kiedy ty rodziłaś mi wyszły dwie krechy i jak będe miała syna to dam mu na imię własnie Marcel strasznie mi się to imię podoba już od daaawna
a co u mnie??? strasznie się boję.. boję się ze zacznę krwawić ze beta jutro będzie słaba .. wiecie jak to jest.. do puki nie usłyszę serduszka to nie odetchnę a i potem nie będzie łatwo....
mam straszne zawroty głowy więc dodatkowo boję się żeby nie upaść... dziś wzięłam UŻ w pracy bo wczoraj nie dawałam rady a jak wróciłam po 12 godz to już tylko i wyłącznie łóżko było mi w głowie... jutro pójdę do gina i poproszę o zwolnienie... pracuję w sklepie Kazar tam buty są na magazynie i boję sie chodzić po drabinie... dodatkowo zaczyna się nowa kolekcja i to się wiąże z dużymi i ciężkimi kartonami... więc mam nadzieję ze gin da mi L4...
chciejka ja miałam tylko podstawowe badania robione hormony rezerwę jajników AMH.. reszty lekarz nie zalecał..
kamkaz jak ty sie czujesz???
marcepanek co u ciebie??
reszta brzuszkowych mam meldować sie
staraczki na jakim etapie jestęcie??
a nowe mamusie jak tam wasze skarby się chowają??
rozmaryn i jak postanowiłaś coś z pracą??
a co u mnie??? strasznie się boję.. boję się ze zacznę krwawić ze beta jutro będzie słaba .. wiecie jak to jest.. do puki nie usłyszę serduszka to nie odetchnę a i potem nie będzie łatwo....
mam straszne zawroty głowy więc dodatkowo boję się żeby nie upaść... dziś wzięłam UŻ w pracy bo wczoraj nie dawałam rady a jak wróciłam po 12 godz to już tylko i wyłącznie łóżko było mi w głowie... jutro pójdę do gina i poproszę o zwolnienie... pracuję w sklepie Kazar tam buty są na magazynie i boję sie chodzić po drabinie... dodatkowo zaczyna się nowa kolekcja i to się wiąże z dużymi i ciężkimi kartonami... więc mam nadzieję ze gin da mi L4...
chciejka ja miałam tylko podstawowe badania robione hormony rezerwę jajników AMH.. reszty lekarz nie zalecał..
kamkaz jak ty sie czujesz???
marcepanek co u ciebie??
reszta brzuszkowych mam meldować sie
staraczki na jakim etapie jestęcie??
a nowe mamusie jak tam wasze skarby się chowają??
rozmaryn i jak postanowiłaś coś z pracą??
rozmaryn
1+1+1+1 :)
bafinka decyzja już dawno zapadła teraz tylko szukam nowej pracy co u mnie w mieście nie jest łatwe ale nie niemożliwe. W przyszłym tygodniu będę roznosić Cv.
Co do Twojej sytuaci wiem że masz dużego stresa ale teraz to nie masz już na nic wpływu, co ma być to będzie. Nastaw się na pozytywne myślenie bo przecież będzie dobrze- musi być
Co do Twojej sytuaci wiem że masz dużego stresa ale teraz to nie masz już na nic wpływu, co ma być to będzie. Nastaw się na pozytywne myślenie bo przecież będzie dobrze- musi być
Bafinka gratuluje! Trzymam kciuki za książkową ciążę.
Gosiak gratuluje synka:-) niech zdrowo rośnie.
Staraczki za Was nieustannie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sysiq oby już Mała zechciała wyjść,to czekanie musi być trudne,do tego dolegliwości.......buziaki dla Ciebie,bądź dzielna,już niedługo;-)
Moj przystojniak ma już 17 dni:-) ale czas leci,dopiero z brzuszkiem chodziłam,już coraz lepiej sie rozumiemy,dziś przespał całą noc,tylko raz dałam mu cyca na śpiąco.Pogoda u mnie piekna,zaraz zmykamy na spacerek.
Gosiak gratuluje synka:-) niech zdrowo rośnie.
Staraczki za Was nieustannie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sysiq oby już Mała zechciała wyjść,to czekanie musi być trudne,do tego dolegliwości.......buziaki dla Ciebie,bądź dzielna,już niedługo;-)
Moj przystojniak ma już 17 dni:-) ale czas leci,dopiero z brzuszkiem chodziłam,już coraz lepiej sie rozumiemy,dziś przespał całą noc,tylko raz dałam mu cyca na śpiąco.Pogoda u mnie piekna,zaraz zmykamy na spacerek.
kamkaz
Bafinka niestety strach towarzyszy nam przez całą ciążęi to nie tylko do czasu usłyszenia serducha. Niestety nie da się nie bać. Szczególnie w naszym przypadku. Ja zawsze sobie mówiłam żebym tylko dotrwała do tego nieszczęsnego 18 tyg a potem to już luzik. Niestety nic z tego. Mimo że wg usg mam 20t2d a wg @już 22t3d to jakoś łatwiej nie jest a strach o maleństwo towarzyszy ciągle. Zakupiłam sobie detektor tętna i codziennie staram się sprawdzać. Nawet lekarka na wizycie powiedziała mi że jak dziecko ułoży się tak jak do usg to nie ma szans na usłyszenie serducha. W piątek nie słyszałam kompletnie nic, na dodatek wczoraj mojego męża babcia ma 80 lat i jak mnie zobaczyła u teściów to wyskoczyła mi z trochę niestosownym tekstem przynajmniej wg mnie " jak tam dziecko żyje jeszcze'? Aż mnie zatkało. Przez to ogarn€ła mnie jakaś panika. Wczoraj wróciliśmy od teściów i przyłożyłam detektor to serducha nie słyszałam ale kopniak owszem. Więc trochę lepiej. A dziś rano znów sane kopniaki za to teraz biło pięknie serducho i małe chyba się mocno zdenerwowało na to podsłuchiwanie bo jak zasadziło kopa prosto w detektor. Z mężem aż podskoczyliśmy. Teraz przynajmniej jestem spokojniejsza. Ale strach jest zawsze. No i wsłuchiwanie się w swoje ciało również. Ale cóż damy radę i wytrwamy do końca prawda?
Przed Tobą jeszcze długa droga ale wierzę że będzie dobrze i trzymam mocno kciuki. Jak tylko będziesz miała wyniki bety to pisz nam tu. My czekamy niecierpliwie...
Przed Tobą jeszcze długa droga ale wierzę że będzie dobrze i trzymam mocno kciuki. Jak tylko będziesz miała wyniki bety to pisz nam tu. My czekamy niecierpliwie...
reklama
Marcepanek
Cześć kochane.
U mnie nerwowo bo chyba właśnie jak każda martwię się strasznie.
Bafinka gratulacje miałam taka nadzieje i widzisz jest
Kamkaz za ten tekst chyba bym wstała i wyszła ,bez znaczenia czy kobieta ma zdrowa ciaze czy po przejściach. Usłyszeć takie słowa to jak policzek w twarz
Ja też słucham serduszka dzidziusia i uspokaja mnie to.
A ostatnio to nawet nie muszę bo wywija w środku nieziemsko.
Ania2611 dotarliście sie juz i teraz zapadnie rytm w którego takt bedziecie żyć
Goosiak16 boski. Nie żebym była wścibska ,ale miał żółtaczkę ? Bo widzę ze buźka lekko żółta ,a z doświadczenia wiem ,ze warto to sprawdzic.
Bo czasem samo słońce to za mało i trzeba maluchowi pomoc.
U mnie nerwowo bo chyba właśnie jak każda martwię się strasznie.
Bafinka gratulacje miałam taka nadzieje i widzisz jest
Kamkaz za ten tekst chyba bym wstała i wyszła ,bez znaczenia czy kobieta ma zdrowa ciaze czy po przejściach. Usłyszeć takie słowa to jak policzek w twarz
Ja też słucham serduszka dzidziusia i uspokaja mnie to.
A ostatnio to nawet nie muszę bo wywija w środku nieziemsko.
Ania2611 dotarliście sie juz i teraz zapadnie rytm w którego takt bedziecie żyć
Goosiak16 boski. Nie żebym była wścibska ,ale miał żółtaczkę ? Bo widzę ze buźka lekko żółta ,a z doświadczenia wiem ,ze warto to sprawdzic.
Bo czasem samo słońce to za mało i trzeba maluchowi pomoc.