reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Moj Maluszek ma temp. w granicy 37 stopni mimo że u mnie nie ma upału 40 st.:baffled: ale 27st. leży w bodach z krótkim rekawkiem w domu tez 27 stopni.
Nie wiem jak w PL ale tu mówią że temp. 36,5 do 37,5 jest ok dla noworodka.
Natka ja mam to szczescie,ze dziś 3 doba po porodzie a ja już lekko krwawie:-) ale za to mam 7 pieknych szwów:crazy:

A w nocy mój syn nie lubi spać ale coraz lepiej sie najada wiec wierze ze z dnia na dzien bedzie lepiej:happy:

Fajnie, że tak szybko doszlyscie do siebie :-).

Byłam dziś na pogotowiu z ta moja ręką, szybko zastrzyk w dupsko i antybiotyk do domu. ..coś mnie plecy bola i podbrzusze ,oby nie zapalenie przydatków, ból bardzo podobny :-(.Zobaczę jak będzie jutro. .

Chciejka mierzę bo się boję żeby mała się nie przegrzała i chciałam kontrolować czy gorączki nie ma. Bo u mnie w domu dzisiaj 30st :/
Ale teraz śpi sobie na balkonie w wózku bo w końcu jest czym oddychać na dworze :)

Ania ja koło 4 doby też tak miałam ale później się jeszcze krwawienie pojawiło :) teraz od paru dni już tylko plamienie, dziś wręcz delikatne :)
Co do temp tp moja mała normalnie ma też koło 37st bo sprawdzałam zaraz po wyjściu ze szpitala żeby wiedzieć jaką ma swoją podstawową temperaturę :) u mnie jak było 27 st i więcej to mała tylko w pampersie leżała w domku :) nawet w body na krótki rękaw było jej gorąco i marudziła :)
Na pewno Natanek będzie lepiej spał, musi się przestawić :)

Chciejka ach, znowu antybiotyk. Coś pecha masz z tymi ugryzieniami... mam nadzieję, że szybko się poprawi.

DDziewczyny nie próbowałam, ale czytałam że pomaga wiatrak a pod nim miska z zimną wodą i lodem. Podobno dzięki temu schladza się powietrze. Bo sam wiatrak tylko miesza ciepłe powietrze. Ale nie mogę potwierdzić, że to działa. ..albo chociaż powiescie mokre ręczniki przy lozeczkach. .

U mnie zastrzyk chyba nie pomógł, nie widzę różnicy, zaraz 2 dawka antybiotyku. Ręka świeci się jak psu. ...

Aniu ją również gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego, przede wszystkim dużo zdrowka!!!

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie bo dawno się nie odzywalam ale czytam regularnie i bardzo mocno trzymam za Was wszystkie kciuki:-)

Mam doła :-( ..Wróciły myśli o stratach. Ciesze się szczęściem siostry, urodziła przepiękna córeczkę, a jednocześnie tak mi strasznie ciężko. Miesiąc wcześniej ja bym rodziła. .A moje serduszka są w niebie. Chodzę sprzątam, żeby zająć myśli i rycze. Nie wiem czy będę w stanie dziś je odwiedzić (mieszkają obok) .Na dodatek miałam cichą nadzieję, że będę matką chrzestna, a dowiedziałam się, że wybrali kogoś innego. .Przepraszam za marudzenie, ale może będzie mi lżej. .

Chciejka miałam podobnie ja poronilam w październiku 16 a 16 listopada urodziła moja siostra na początku płakałam ale potem mogłam dać swoją miłość małej... A teraz widzisz mam termin na ten sam dzień co ona miała... Na listopad wiec szczęście się i do Ciebie usmiechnie

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry