reklama
Izka87
Fanka BB :)
Karaiwina brawo dla córci i mamusi!! dałyście radę :* zdrówka dla całej rodzinki!! :-) malutka jest prześliczna i trafiłaś idealnie w 40 tydzień
Karaiwina masz przepiękną córeczkę. Gratuluje szczęśliwym rodzicom!
Karo sto lat na nowej drodże życia!!
Mika Leoś piekniutki jak z obrazka, sciskam Was mocno. Ciekawe czy jutro coś dr na USG wyczyta czy to tez u nad chłopak? W końcu przekazany był brzuszek chłopakowy)
denerwuje sie, spać nie moge, lekko mnie nawet modlić zaczęło z nerwów. Ale bedzie dobrze. Musi! Jutro zdam relację.
Milych snow Dziewczynki.
Karo sto lat na nowej drodże życia!!
Mika Leoś piekniutki jak z obrazka, sciskam Was mocno. Ciekawe czy jutro coś dr na USG wyczyta czy to tez u nad chłopak? W końcu przekazany był brzuszek chłopakowy)
denerwuje sie, spać nie moge, lekko mnie nawet modlić zaczęło z nerwów. Ale bedzie dobrze. Musi! Jutro zdam relację.
Milych snow Dziewczynki.
Karaiwina wielkie gratulacje.Lilka przesliczna
Carolina dziekuje za zyczonka
Galwaygirl dziekujemy.tak terazamy dwie daty slubu.tutaj w niemczech bardziej cywilny sie liczy a u nas na slasku koscielny.wiec jak kto sonie wybierze tak ma.my juz jestesmy tak dlugo razem ze dlas wszystko jedno.najwazniejsze ze sie kochamy i mamy szczesliwa rodzine
Agawa dziekujemy.a jutro trzymam kciuki za wizyte
Za wszystkie brzuszkowe mamy trzymamy kciuki
Aniu szczegolnie za ciebie bo wiem ze niedlugo i ty bia bedziesz
Pietrucho nasza super urlopu zycze a potem staranek
Carolina dziekuje za zyczonka
Galwaygirl dziekujemy.tak terazamy dwie daty slubu.tutaj w niemczech bardziej cywilny sie liczy a u nas na slasku koscielny.wiec jak kto sonie wybierze tak ma.my juz jestesmy tak dlugo razem ze dlas wszystko jedno.najwazniejsze ze sie kochamy i mamy szczesliwa rodzine
Agawa dziekujemy.a jutro trzymam kciuki za wizyte
Za wszystkie brzuszkowe mamy trzymamy kciuki
Aniu szczegolnie za ciebie bo wiem ze niedlugo i ty bia bedziesz
Pietrucho nasza super urlopu zycze a potem staranek
rurka
Fanka BB :)
Agaawa...trzymaj się kochana, wiem jakie ogromne to nerwy przed wizytą...ale będzie dobrze!!!! Skończyłaś już 12tc! a to daje zawsze jeden krok bliżej maleństwa w naszych raminach!!! Ja jeszcze dwa tygodnie czekam na ten moment...kolejny to USG prenatalne, później połówkowe (dla mnie największy koszmar!), później w 30tc USG...poród...i na końcu tej drogi nasz mały cud pachnący tak cudownie, że można się uzależnić, wrzeszczący bez powodu (przynajmniej dla nas na początku ), czasami nas obsika a później wynagrodzi najwspanialszym uśmiechem na świecie
Doczekamy się! wierzę w to!
Karo..ja też mam dwa śluby cywilny i kościelny cywilny był pierwszy i tak jakoś zostało, ze ten uznajemy za datę ślubu a drugiego nawet nie obchodzimy, nie żeby specjalnie, po prostu nigdy nie przywiązywaliśmy wagi do dat i jakoś tak zostało, że się zapomina....wstyd się przyznać ale ja nawet nie pamiętam czy to było 27 czy 28 sierpnia.... ale ślub był w środę w Polsce u nas później kolacja dla najbliższych (ze 30 osób) i sruuu do Egiptu sobie polecieliśmy na dwa tygodnie (po 5 dniach musieliśmy wracać bo mama Mariusza miała załamanie stanu zdrowia...no i zmarła w dzień kiedy mieliśmy faktycznie wracać..więc nie żałujemy bo spedziliśmy z nią ten ostatni czas..)
karaiwina pewnie nawet tego nie przeczytasz...i wcale sie nie dziwię...w końcu masz teraz lepsze zajęcie ..ale bardzo Ci zazdroszczę (tak pozytywnie oczywiście!!!) wszystkie wspomnienia dzięki Tobie do mnie wróciły z porodu Zuzanki...i te pierwsze dni w szpitalu...takiej niepewności jeszcze, jak patrzyłam na nią godzinami i wąchałam i całowałam ahhhh cudny to czas!
Doczekamy się! wierzę w to!
Karo..ja też mam dwa śluby cywilny i kościelny cywilny był pierwszy i tak jakoś zostało, ze ten uznajemy za datę ślubu a drugiego nawet nie obchodzimy, nie żeby specjalnie, po prostu nigdy nie przywiązywaliśmy wagi do dat i jakoś tak zostało, że się zapomina....wstyd się przyznać ale ja nawet nie pamiętam czy to było 27 czy 28 sierpnia.... ale ślub był w środę w Polsce u nas później kolacja dla najbliższych (ze 30 osób) i sruuu do Egiptu sobie polecieliśmy na dwa tygodnie (po 5 dniach musieliśmy wracać bo mama Mariusza miała załamanie stanu zdrowia...no i zmarła w dzień kiedy mieliśmy faktycznie wracać..więc nie żałujemy bo spedziliśmy z nią ten ostatni czas..)
karaiwina pewnie nawet tego nie przeczytasz...i wcale sie nie dziwię...w końcu masz teraz lepsze zajęcie ..ale bardzo Ci zazdroszczę (tak pozytywnie oczywiście!!!) wszystkie wspomnienia dzięki Tobie do mnie wróciły z porodu Zuzanki...i te pierwsze dni w szpitalu...takiej niepewności jeszcze, jak patrzyłam na nią godzinami i wąchałam i całowałam ahhhh cudny to czas!
Ostatnia edycja:
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Karaiwna gratulacje przeogromne. Lili jest cudna. Niech rośnie zdrowo a Wam duuuuzo radości i szczęścia
Rurka to miesiąc miodowy nie był za wesoły ale dobrze że wróciliscie spędzić ostatnie chwile razem. To Haneczka ma super opiekę w niebie
Agawa &&&&&&&&& czekamy na wieści o Maleństwie
Rurka to miesiąc miodowy nie był za wesoły ale dobrze że wróciliscie spędzić ostatnie chwile razem. To Haneczka ma super opiekę w niebie
Agawa &&&&&&&&& czekamy na wieści o Maleństwie
reklama