reklama
gochson nie znam przyczyn:-( robiłam mnóstwo badań wszystko wychodzi prawidłowo.....genetyka jeszcze mi została i chyba tu będzie problem....w maju jade do PL a około czerwca będe już znała wyniki,mam nadzieję,że pomogą mi znaleźć przyczyne i zapobiec nastepnym stratom.....chiałabym jeszcze latem zacząć sie starać....póki co tkwie na tym wątku bo polubiłam bardzo Kochane E-KOLEŻANKI no i fluidki łapie
naala witam! dla Twojego Aniołka (*)
naala witam! dla Twojego Aniołka (*)
Miczasia85
Zaciekawiona BB
Czesc kochane
&&&&&&& za was wszystkie: staraczki, brzuchatki i kobitki w poczekalni
Ja poki co chcialaby zaczac starania od czerwca wiec bardzo bym prosila o dopisanie mnie do listy
W piatek po 4 miesiacach wrocilam do pracy. Mialam mega obawy przed powrotem ale fajnie ze juz wrocilam, tym bardziej ze wszyscy mnie bardzo milo przywitali
Teraz czekam na 2 @. Powinna przyjsc po10 kwietnia. Tylko od kilku dni martwia mnie plamienia. Mam nadzieje ze to @ sie rozkreca. Boje sie ze moge byc juz w ciazy bo mielismy z mezem maly "wypadek". Fakt, faktem to bylo 2 dni po miesiaczce czyli teoretycznie dni nieplodne, ale po 1 miesiaczne po zabiegumoze buc wszystko rozregulowane. Nie chcialabyz zeby cis soe znowu stalo dlatego ze za szybko zaszlam
No nic pozostaje mi czekac, moze sie doczekam @.
&&&&&&& za was wszystkie: staraczki, brzuchatki i kobitki w poczekalni
Ja poki co chcialaby zaczac starania od czerwca wiec bardzo bym prosila o dopisanie mnie do listy
W piatek po 4 miesiacach wrocilam do pracy. Mialam mega obawy przed powrotem ale fajnie ze juz wrocilam, tym bardziej ze wszyscy mnie bardzo milo przywitali
Teraz czekam na 2 @. Powinna przyjsc po10 kwietnia. Tylko od kilku dni martwia mnie plamienia. Mam nadzieje ze to @ sie rozkreca. Boje sie ze moge byc juz w ciazy bo mielismy z mezem maly "wypadek". Fakt, faktem to bylo 2 dni po miesiaczce czyli teoretycznie dni nieplodne, ale po 1 miesiaczne po zabiegumoze buc wszystko rozregulowane. Nie chcialabyz zeby cis soe znowu stalo dlatego ze za szybko zaszlam
No nic pozostaje mi czekac, moze sie doczekam @.
eska13
Fanka BB :)
Malgonia gratulejszyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
DZIEWCZYNY JUTRO O 8 RANO MAM CIĘCIE, JESTEŚMY 1, PROSIMY O KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I WYSYŁAMY OSTATNIE FLUIDKI FRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
DZIEWCZYNY JUTRO O 8 RANO MAM CIĘCIE, JESTEŚMY 1, PROSIMY O KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I WYSYŁAMY OSTATNIE FLUIDKI FRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
suana
Fanka BB :)
Małgonia cudowne wiadomości!! Mocno trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko było jak najlepiej. A masz jakieś zalecenia od gin odnośnie leków? Jeśli nie to pędź na wizytę!
Madziorek super! Kciuki za Was nieustająco zaciśnięte
Eska aż się nie chce wierzyć, że to już. Jutro 8 rano trzymam kciuki i będę zaglądać czekając na wiadomości od Ciebie. Cuuuuuudnie
Pozdrawiam Was wszystkie moje kochane dziewczyny! Jestem, podczytuję Was co jakiś czas ale nie mam ostatnio weny do pisania - staram się wyłączać złe myśli i zajmować czas, żeby śmigał jak najszybciej, Ale trzymam za Was wszystkie kciuki bardzo mocno!
Madziorek super! Kciuki za Was nieustająco zaciśnięte
Eska aż się nie chce wierzyć, że to już. Jutro 8 rano trzymam kciuki i będę zaglądać czekając na wiadomości od Ciebie. Cuuuuuudnie
Pozdrawiam Was wszystkie moje kochane dziewczyny! Jestem, podczytuję Was co jakiś czas ale nie mam ostatnio weny do pisania - staram się wyłączać złe myśli i zajmować czas, żeby śmigał jak najszybciej, Ale trzymam za Was wszystkie kciuki bardzo mocno!
Moniska82
Zaangażowana w BB
Madziorrek super że Groszek rośnie, bądź Fasolka trzymaj się cieplutko!
malgonia1 gratulacje!!!
ewikewik ja na razie czekam ale to się niebawem zmieni - 15.04.@ a w kolejnym cyklu startujemy... więc możesz mnie uwzględnić na liście jakims ładnym kolorkiem
Naala witaj
eska13 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bardz, bardzo mocno!
suana staraj się odganiać złe myśli, przytulam Cię mocno! A Ty jesteś w domku czy w szpitalu? Ja wiem że w kolejnej ciąży kłade się od 26 KW do szpitala i nie dam sie wywalić za Chiny... Lekarza uświadomiłam
anncka a Ty kiedy masz wizytę? pewnie pisałas wcześniej...
Ściskam Was dziewczęta mocno!
malgonia1 gratulacje!!!
ewikewik ja na razie czekam ale to się niebawem zmieni - 15.04.@ a w kolejnym cyklu startujemy... więc możesz mnie uwzględnić na liście jakims ładnym kolorkiem
Naala witaj
eska13 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bardz, bardzo mocno!
suana staraj się odganiać złe myśli, przytulam Cię mocno! A Ty jesteś w domku czy w szpitalu? Ja wiem że w kolejnej ciąży kłade się od 26 KW do szpitala i nie dam sie wywalić za Chiny... Lekarza uświadomiłam
anncka a Ty kiedy masz wizytę? pewnie pisałas wcześniej...
Ściskam Was dziewczęta mocno!
reklama