reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
LISTA STARACZEK:
Pietrucha - termin niechcianej @ 24 marzec 2014
Elka_82 - termin niechcianej @ 27 marzec 2014
annte - termin niechcianej @ 31 marzec 2014
maga - termin niechcianej @ 14 kwiecień 2014
ewikewik - termin niechcianej @ 15-18 kwiecień 2014
Neta - termin niechcianej @ 17 kwiecień 2014
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Agaawa - kwiecień/ maj
Lisica - czerwiec/lipiec
​Czy ta lista jest najnowsza? Malgonia, wyleciałaś! :-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

malgonia :-D:-D:-D:-D:-D no i pięknie! Cieszę się i ściskam mocno.
Wiem, że się boisz, ale postaraj się jakoś uspokoić. Dużo odpoczywaj. Trzymam kciuki :-)

p.s. Ależ urodzaj ciężarnych mamy w tym roku naprawdę :tak:
Super.

Małgonia MEGA SUPER!!!!!!!!! jak się cieszę;) baaardzo dobry dzień:-D

i dziewczyny -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Berek trwa- atakować tych chłopów bo mamy urodzaj;)

Witam,
Jestem mamą 3 letniej córeczki. W zeszłym roku postanowiliśmy zmajstrować rodzeństwo dla naszego szkraba. Udał się, ale szczęście nie trwało długo. Poroniłam w 6tyg. Zrobiłam sobie kilka podstawowych badań i wszystko jest ok poza tsh, które po lekach ładnie spadło. Wznowiliśmy starania 3 miesiące temu, ale na razie kicha:) Trochę się martwię, bo wcześniej w ciążę zachodziłam za pierwszym strzałem:) Mam już za sobą pierwszy cykl obserwacji i pomiarów temp. i wychodzi, że owu mam późno a co za tym idzie krótką fazę lutealną. W tym cyklu chcę zrobić sobie jeszcze kilka badań i na 28.04. mam wizytę u ponoć świetnego gina. Mam nadzieję, że będzie dobrze bo marzę o kolejnym szkrabie:-)
Podczytuję was dziewczyny od jakiegoś czasu i w końcu wychodzę z ukrycia:) Czy mogę dołączyć???

Ps. Małgonia ogromne gratulacje:-) Pamiętam cię z wątku cpp, uwierz, że tym razem wszystko będzie dobrze!!!

reklama
Elka beta piękna! Odganiaj te złe myśli w kąt! Wszystko jest super :)
lisica terminy na „wstrzemięźliwość” ;) podawane przez lekarzy są z reguły czysto teoretyczne. Często chodzi o zagojenie się ran psychicznych, bo fizyczne goją się znacznie szybciej. My zaczęliśmy starania 2 mies po poronieniu tylko z tego względu, że miałam komplikacje po zabiegu. Jeśli byłoby ok wcześniej, to pewnie zaczęlibyśmy wcześniej. Słuchaj serca :) z odrobiną rozsądku :)
madziorrek 5 cm szczęścia!!! Wspaniale!
malgonia wspaniała beta!!!!
Pamiętacie jak czarowałyśmy, żeby ten rok był szczęśliwy? :) jak na razie czary działają – lista coraz krótsza :)

Naala witaj! Pewnie, że możesz dołączyć! :) już pewnie zauważyłaś, że pozytywne fluidy płyną z tego forum. Nie martw się – wszystko będzie ok :)

Do góry