reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczyny wróciliśmy!! Dzidzi ma 5 cm i na tym etapie ( i gorąco wierze, że na każdym innym także) jest wszystko jak najbardziej w porządku!!! ehh szczęśliwa jestem jak nie wiem:-D

Lisica słuchaj serca... Jeżeli tylko edometrium się odbudowało to działaj , ja odczekałam przepisowe 3 mce a później jeszcze rok walczyłam o ciążę, i żałowałam, że byłam taka "przepisowa". Buzi dla Ciebie.

Łapajcie dziewczyny--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

reklama
Madziorek bardzo się cieszę że wszystko z dzidzią w porządku :)
Malgonia &&&&&& za betę Kochana :)

Witam się już z pracy z gorącą kawą.
Ten cykl i tak muszę odpuścić bo mąż wyjeżdża do Niemiec 18.04 na ok. 2 tygodnie, ale myślę że w maju zaczniemy starania. Wychodzę z założenia że jeśli organizm jest przygotowany to się uda. Jeśli nie to cóż - będziemy działać dalej.

Buziaki i miłego dnia!

witajcie kochane :-)
elka - widzisz ile może wirtualny kopniak :) trzymam &&&&&&&&&&&&&& najmocniej jak potrafię
madziorek - no! wiedziałam, musi być dobrze! za ciebie kochana też&&&&&&& oby tak cudownie do końca było :)
lisica... ja nie będę Ci w tej kwestii doradzała, bo ekspertem nie jestem... może skonsultuj z jakimś innym lekarzem??? tak czy siak mam nadzieję że podejmiesz najwłaściwszą dla was decyzję

miłego dnia pełnego uśmiechu wszystkim!!!

Madziorrku bardzo się cieszę, że z maluszkiem wszystko dobrze! Trzymajcie się cieplutko. Matko... 5 cm to już kawał dziecka! :-)

malgonia &&&&&&&&&&&&&&& leć na tą betę skoro widzisz jakiś cień! bardzo, bardzo Ci kibicuję, niech się uda! Buziak

Elka trzymaj się dzielnie! Nie doszukuj objawów, albo braków objawów bo osiwiejesz. Ja wiem, że łatwo powiedzieć, ale spokój jest najważniejszy. Wszystko jest na pewno dobrze i rośnie sobie jakaś mała kuleczka..

marcela ale elegant mały! Ja już wielokrotnie pisałam, że mam słabość do dzieci w dżinsie, więc Twojego syna chętnie bym wyściskała :-D Niech zdrowo rośnie łobuziak i daje mamusi częściej do nas zaglądać. A z tymi spacerami to super masz teraz, taka w sumie sprzyjająca pogoda.

carollina, galwaygirl dbajcie o siebie kobiety i wyłaźcie z tych chorób różnorakich, Wy i Wasi domownicy.
Ja będą we wczesnej ciąży miałam porządną grypę, taką z temp. ponad 39`C. Żarłam czosnek, popijałam go herbatą z cytryną i telepałam się pod 10 warstwami kocy i kołder. Dziś młody jak wiecie ma 16 lat i ma się świetnie :-D

Lisica jeśli czujesz, że jesteś gotowa na kolejne starania, to wg mnie naprawdę nie ma na co czekać. Niech mąż jedzie do tych Niemiec, prędko wraca i maj jest Wasz!

eska
ściskam Cię mocno i pamietam!

rurka, milczasia, moniska, liliowata, ewik, pietrucha, ania, Agawa, ameritum, karo, karaiwina, Magda, Ozila, suana, michalina, mika, maqa, Izka, mart0cha, anncka, Neta i Joaro (jeśli czytacie...) - CAŁUSY wtorkowe

Po 10 wynik, dziewczynki tak mnie boli brzuch, ściska, gniecie, do tego mam biegunkę chyba ze strachu. Boże ja zwariuję.Martwi mnie ten brzuch.

reklama
Witam dziewczyny

Lisica ja Cię całkowicie rozumiem, też bym chciała już teraz. Byłam wczoraj u lekarki i kazała się wstrzymać do badań genetycznych. W poradni genetycznej mówili, że czeka się na badanie do 3 miesięcy a na wynik 6-tygodni. Ja czekam juz 2 miesiące. Trochę mnie podłamało to bo myślałam, że już zaczniemy.

malgonia &&&&&& Będzie dobrze, nie stresuj się.

Do góry