reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

ewikewik co to za deprecha? zobacz jak się worek rozsypał tak jak napisał Madziorek :-) same dobre informacje
zobaczysz każdej z nas będzie to dane, musisz tylko w to uwierzyć i zobacz jakie tutaj się cuda dzieją :tak:

suana czekam jeszcze na info o jakiś badaniach ale wydaje mi się że startuję w następnym tygodniu i znowu nowe wyzwanie !!!

reklama
Hej
Dziewczyny,czy możecie mnie wpisać na listę staraczkową? :-)
termin niechcianej m.będzie w okolicach 20 marca,piszę w okolicach,bo mi się cykl wydłuży :mam brać duphaston od 4 dnia po dodatnim teście owulacyjnym,prze 10 dni,Któraś z Was może tak brała?
Podczytuję Was codziennie,nawet po kilka razy dziennie-i Madziorkowi bardzo kibicowałam :-) Teraz czas na resztę staraczek

Cześć dziubki ;)

Madziorek - ;-) życie jest piękne! Buziaki w brzuszek!
Agawa – baw się dobrze! I w łóżku i na stoku ;-)
Eska i Ozila – ależ cudnieeeeeeee!! Takie FLUIDKI to ja lubię! :* Buziaki dla Was ślicznotki, ja nie wiem gdzie Wy macie te kg! Jak tylko brzuszki pięknie urosły! Ahhhhh!
Ja się szykuje tu na brzuchol eski! ;-)
Maqa – EKSTRA! Więc co będziesz robić w swojej nowej pracy?!
Ameritum – odpoczywaj grzecznie. Plamienie to nic złego, zobaczysz – minie na dniach. A masz w końcu acard, albo jakąś heparynę? Trzymaj się!
Ewik – jaką deprechę? Takie rzeczy to mają nas omijać!!! Weź się w garść, zrób coś innego, aby odgonić złe myśli. U jakiego lekarza się leczysz? Może to pora na jakieś zmiany, jakieś badania?! :* całuję!
Celta – koleżanka, która czekała na małego, od tygodnia ma w domu swojego ślicznego syneczka. I też się naczekała na telefon, a teraz Bartuś w końcu jest z nimi, chociaż łatwo nie było.. Czekaj, czekaj na telefon – po jej uśmiechu wiem, że się opłaca! :*

Pozdrawiam z Uk ;)
Na moje dni płodne radośnie czekam ;p
Dzisiaj też czekam na męża aż wróci z pracy i może uda się zdmuchnąć jakieś świeczki na torcie ;p

Pietrucha - ja się w biurokrację bawię :) a tak a poważnie to teraz ubezpieczenia ale od strony zaplecza a nie od strony sprzedaży.

Dziewczyny mnie tak znowu muli że hoho :szok: jutro rano testuję, bo coś jest nie tak...

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki jak tak na szybko bo zaraz Mamuski przyjadą

eska piękne zdjatka....ale ten czas zleciał....buziaki

madziorek ja wiedziałam od razu......graaaatuluję.....i ściskam mocno teraz juz przestań się denerwować.....buziaki

Pozdrawiam.....

Suana- Stella kończy dziś 5 miesięcy..jest super:tak::-).. dom wypełniony: gaworzeniem i śmiechem małej, niewyprasowanymi ubraniami:-p, porozrzucanymi pieluszkami..oraz odgłosem mielonej kawy z ekspresu (ostatnio czesto sie przydaje bo mała zaczęła wcześnie się budzić;-)). Nigdy nie bylam bardziej szczesliwa:tak:.
IMG_5179.jpg

Załączniki

• IMG_5179.jpg
    IMG_5179.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 57
maqa- testuj, obyś wytestowała, ale nowy pracodawca miał by niespodzianke;p

martooha- jak pięknie;)))) mam nadzieje, że w październiku też będe doświadczać tych pięknych chwil;)))

ewik- nie będę Cię pocieszać, bo wiem, że to nie wiele pomaga. Ale łap kochana------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ja mocno wierze, że będziesz mamusią;)

reklama
Pietrucho kochana jeszcze raz i tutaj sto latek i czego sobie tylko wymarzysz.oczywiscie tej jedynej wymarzonej istotki najbardziej:tak:
Maga testuj nam tu z porannego moczu i juz.oj chyba sie jutro ucieszymy wszystkie razem z toba
Madziorek i tak ma byc masz odpoczywac a jak chcesz i gnic, pachniec i co jeszcze zamarzysz
Martoocha Stelcia jest przesliczna.moja konczy za pare dni 11 miesiecy i normalnie z kolezanki z pracy niemogly sie nadziwic ile ona ma energi i caly czas sie smieje ale tak glosno.niesamowite uczucie

Do góry