reklama
Michalina kochana, a od której piersi zaczyna? Jeśli z lewej się krztusi, to może najpierw z prawej, niech się naje, a potem lewa. Albo może przerwy powinnaś jej robić? Karmisz kilka minut i przerwa na odpoczynek. Ja tak z Zosią muszę robić, bo się krztusi, ale ona sama potrafi już odkrztusić, więc tylko do pionu ją biorę i przechodzi.
Izka87
Fanka BB :)
Co tu jakaś taka cisza ostatnio? ;-)
Eska kochana ja Ci już mówiłam, że dla mnie to była sama przyjemność :-)a Igorkowi się bardzo ciocia spodobała :-)
a Eska kobitki wygląda kwitnąco!!!!! i ma boską piłeczkę :-) aż za swoim brzuchem zatęskniłam heh
Mika, Leon baaardzo ładnie, też nad tym się zastanawialiśmy jak imię wybieraliśmy, mi się bardzo podobało
ohooo ide, bo moja marudka kochana się budzi
buźki dla wszystkich
Eska kochana ja Ci już mówiłam, że dla mnie to była sama przyjemność :-)a Igorkowi się bardzo ciocia spodobała :-)
a Eska kobitki wygląda kwitnąco!!!!! i ma boską piłeczkę :-) aż za swoim brzuchem zatęskniłam heh
Mika, Leon baaardzo ładnie, też nad tym się zastanawialiśmy jak imię wybieraliśmy, mi się bardzo podobało
ohooo ide, bo moja marudka kochana się budzi
buźki dla wszystkich
Ostatnia lista jaką znalazłam:
Karolina859-termin niechciane @ 8 styczeń 2014 ???
Neta - termin niechcianej @: 10 styczeń 2014 ???
Sysiq - termin niechcianej @ 18 styczeń 2014
Mligocka- termin niechcianej @ 18 styczeń 2014
Madziorrek - termin niechcianej @ 18 styczeń 2014
MotylkowaOna - termin nechcianej @: 23 styczeń 2014
celta - termin niechcianej @: 26 styczeń 2014
Agawa - termin niechcianej @: 28 styczeń 2014
Carollina - termin ńiechcianej @: 28 styczeń 2014
Elka_30 - termin niechcianej @ 2 luty 2014
Ewikewik - termin niechcianej @: ok. 02-05 luty 2014
Joaro - termin niechcianej @: 15 luty 2014
Karolina859-termin niechciane @ 8 styczeń 2014 ???
Neta - termin niechcianej @: 10 styczeń 2014 ???
Sysiq - termin niechcianej @ 18 styczeń 2014
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. @ przylazła jak zwykle ... Ech. Kolejna wizyta już niedługo, czekamy jeszcze na wyniki posiewu męża i zobaczymy jakie następne kroki. U mnie urwanie głowy. Zajęcie się pracą dało efekt, bo właśnie w ostatni piątek dostałam awans Cieszy mnie to niezmiernie, bo w końcu będę miała regularne godziny pracy, oprócz innych przywilejów. Bywam u Was z doskoku, bo czasu malutko, ale wszystkie Was serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki. Buziaki !!!
Neta81
Fanka BB :)
LISTA STARACZEK 2014:
Karolina859-termin niechciane @ 8 styczeń 2014 ???Sysiq - termin niechcianej @ 18 styczeń 2014
Neta - termin niechcianej @: 14 luty 2014
Joaro no u mnie @ przyszła też dwa dni temu, testujemy w podobnym czasie
Witajcie!!!
agawa co to za badania na "trójcę świętą"???
karo córa przecudna:-)
STARACZKI nie będę wymieniac po kolei ale bardzo Wam kibicuje,wiem,że bardzo chcecie zobaczyć dwie krechy na teście i zobaczycie!!!!!!!!!!! nie może być inaczej.........
eseczko bardzo się cieszę że jesteś już w domku i że wszystko ok. :-):-):-):-):-)
mika Twój post też mnie baaaaaardzo ucieszył:-):-):-):-):-) to super,że Leon pięknie rośnie......swoją drogą super imię wybraliście,buziaki w brzusio
MAMUŚKI pozdrawiam i buziaki dla Szkrabów!!!!! michaśka mam nadzieję,że u Ciebie juz spokojniej
..............no i dla całej reszty.....MIŁEGO WIECZORU!!!!!!!!
Ja byłam dzis na basenie..............aaaaaaaaale się wybąbelkowałam
pa,pa!!
agawa co to za badania na "trójcę świętą"???
karo córa przecudna:-)
STARACZKI nie będę wymieniac po kolei ale bardzo Wam kibicuje,wiem,że bardzo chcecie zobaczyć dwie krechy na teście i zobaczycie!!!!!!!!!!! nie może być inaczej.........
eseczko bardzo się cieszę że jesteś już w domku i że wszystko ok. :-):-):-):-):-)
mika Twój post też mnie baaaaaardzo ucieszył:-):-):-):-):-) to super,że Leon pięknie rośnie......swoją drogą super imię wybraliście,buziaki w brzusio
MAMUŚKI pozdrawiam i buziaki dla Szkrabów!!!!! michaśka mam nadzieję,że u Ciebie juz spokojniej
..............no i dla całej reszty.....MIŁEGO WIECZORU!!!!!!!!
Ja byłam dzis na basenie..............aaaaaaaaale się wybąbelkowałam
pa,pa!!
reklama
Cześć Dziewczynki!
"trojca święta" to określenie Pietruchy - mycoplazma, ureoplazma i ... Nie pamietam) to sie robi wymazy. Widzę Aniu, ze humorek masz dużo lepszy. Ciesze sie.
IZka dzieć piekniutki Twój. Tez sie napatrzam, żeby u mnie w brzuszku taki sie zakielkowal.)
Esiek, super ze juz w domku. Wszędzie dobrze, ale....
Joaro, no paskudna @. Ale cóż, trzeba walczyć dalej.
Maqa coś w tym jest, ze to jak w akademiku)
Mika, piękne imię! Cud miód i orzeszki) Ciesze sie ze wszystko pięknie. No i sie doczekasz Kochana moja!
A u mnie ciut lepszy nastrój. Bardzo mnie brzuch na @ boli. Ale sie nie nakręcam, bo przez te leki to mam wszystkie objawy)
Caluje Was wszystkie.
"trojca święta" to określenie Pietruchy - mycoplazma, ureoplazma i ... Nie pamietam) to sie robi wymazy. Widzę Aniu, ze humorek masz dużo lepszy. Ciesze sie.
IZka dzieć piekniutki Twój. Tez sie napatrzam, żeby u mnie w brzuszku taki sie zakielkowal.)
Esiek, super ze juz w domku. Wszędzie dobrze, ale....
Joaro, no paskudna @. Ale cóż, trzeba walczyć dalej.
Maqa coś w tym jest, ze to jak w akademiku)
Mika, piękne imię! Cud miód i orzeszki) Ciesze sie ze wszystko pięknie. No i sie doczekasz Kochana moja!
A u mnie ciut lepszy nastrój. Bardzo mnie brzuch na @ boli. Ale sie nie nakręcam, bo przez te leki to mam wszystkie objawy)
Caluje Was wszystkie.
Ostatnia edycja: