reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
carollina dziękuję za słowa pocieszenia.... bo się bałam, ze tylko ja tak mam i już się nawet popłakałam, że złą mamą jestem...

hehe- to chyba każda kobitka ma.. ja miałam też cieżki 1 miesiąc, malutka była grzeczna ale dopadła mnie lekka depresja poporodowa i płakałam MASĘ..najtrudniejsze są pierwsze 6 tyg (moja opinia), potem już leci:-p.

PRZEPRASZAM WAS kochane że w ogóle nie czytam..ale jak tylko mam trochę czasu to zazwyczaj coś na szybko na komputerze ogarniam.. malutka śpi teraz w ciągu dnia max. 3 h więc automatycznie czas 'wolny' mi się skrócił.
Co do Stelli jest boska..ma wspaniały charakter, jak jest najedzona i wyspana to ciągle się śmieje i ze mną gada. Żyć nie umierać:tak:- jestem ogromnie szczęśliwa! za parę dni rocznica spłodzenia Stelli:-p- może i dla Was styczeń okaże się szczęśliwy! tego Wam życzę z całego serca!
A to focia.

Stella, 60 cm, waga 6 kg
IMG_4449.jpgIMG_4467.jpg

Załączniki

• IMG_4449.jpg
    IMG_4449.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_4467.jpg
    IMG_4467.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 52
Hej Dziewczynki
Witam noworocznie.
Martoocha Stelcia cudna, a jaka śmieszka z niej :) No to za wiele Ci nie śpi, no ale co dziecko to inny tryb dnia. A jak śpicie w nocy?
Michalinko aż mnnie zmroziło jak tydzień temu przeczytałam o Twoich/Waszych przeżyciach. Dobrze że wszystko się szczęśliwie skończyło. Ciężko sobie wyobrazić przez co musieliście przejść. Oby nigdy więcej. No i zrozumiałe że teraz się bardziej o wszystko martwisz, ale jedno jest pewne KAŻDA MATKA JEST NAJLEPSZĄ MATKĄ DLA WŁASNEGO DZIECKA (nie mówię tu o patologiach tylko o Matkach chcących posiadać dzieci, kochających je i troszczących się jak najlepiej w miarę swoich możliwości).
Zdrówka wszystkim Maluszkom.
Eska dobrze że już w domku choć nie doczytałam co się stało że znów w szpitalu wylądowałaś. Oby to ostatni raz przed porodem
Mika super imię wybraliście Leonkowi. Leż grzecznie i pachnij. Jak chcą pomagać to korzystaj, za kilka dni z Leonkiem pójdziesz i obu mamom wysprzątacie domki.
Celta niezmiennie trzymam kciuki, byś już czekać nie musiała, bo czekanie zawsze się dłuży. Niech już w domku będzie tupot stópek no i może jak teraz piękna zima się zrobiła to i humor Ci wróci. Buziakuję.
No i dziewczynki, do dzieła bo jakiś przestuj w interesie. Ja już mam pierwszą niechcianą @ za sobą, no ale zawsze druga może nie przyjsć, choć ten cykl słaby pewnie będzie bo w domu szpital póki co, no ale wiecie, ja to styczeń/luty chcę najlepiej na poród ;-) więc jeszcze ze dwie małpy mogą przyjść.
Agaaawa to kupuj bilet do Peru, bo jak teraz nie polecicie to później kilka lat poczekasz. Bo z maluchem to tylko po Europie na początek bedziecie odpoczywali. Więc zaplanuj Peru, Tajlandię, Chiny i jak będziesz tak w Peru to usiądź na ten tron penisowy, (koleżanka miała w planie właśnie kolejne przystanki po Peru, ale se usiadła na początku roku na tego penisa, a w kwietniu przy wielkanocy myślała że za dużo bigosu zjadła, bo jakieś wzdęcie no i Majka ma już 5 lat bo zdęcie to to nie było :-p)
Aniu i jak święta z siostrzyczką? Wygadałyście się? Mi z moją strasznie ciężko się rozstawać mimo że 13 lat różnicy. A kiedy Wy do PL? Powychodziło coś z wyników?

hej laski;*** ale tu grobowa cisza. Nie było mnie dwa dni myślałam, że nie zdąże Was nadrobić, a tu kiszka... A ja się musze pochawalić, że na żywo się spotkałam z Agawą;))) Hehe nawet u mniej nocowałam i sprawiałam przysłowiowe zawracanie gitary;pp Jestem przeszczęśliwa, i mam nadzieje, że spotkamy sie kiedyś w większym gronie;))))

Aaa i dzisisaj obsikałam Agawie test... Negatywny:(((( Ale... puki nie ma @ jest nadzieja, zwłaszcza , że pieeeerwszy raz nie spadła mi tempka wieczirem nawet o pół kreski...;) Jeśli cykl stracony to nic... Tym razem będzie bez rozpaczy;)))

Buuuuzi miłego weekandu;)))

Rzeczywiscie cisssszzzzaaaa jak makiem zasial...

Madziorek &&&&&&&& racja puki nie ma wredoty jest nadzieja!!!! No co Ty gadasz spotkalyscie sie, ale fajowo. Kto wie moze jakis zlocik uda sie kiedys zorganizowac:tak:

Matroocha
witaj ale Slodziak z tej Waszej Stelci pierwsze zdjecie mnie poprostu rozlozylo na lopatki:-D

U mnie dni plodne w pelni , pracujemy z J dzielnie moze cos z tego wyjdzie a raczej ktos;-) Buziaki

Witam was
Byłam w ciąży niestety nie udało się, w 10 tygodniu ciąża obumarła, lekarz mówił że zatrzymała się na 8 tygodniu. Jestem po zabiegu, czekam na wynik histopatologiczny. Moja doktorka powiedziała że można się starac po 3 miesiącach, nie którzy twierdzą że po pół roku. Jak to było u was.

martocha Stelcia jest prześliczna:-D

madziorek &&&&&&&&&&&&&:happy:

elka działajcie,działajcie a będą efekty &&&&&&&&&&&&&&&:-)

Ktoś tu już kiedyś mówił o zlocie czarownic:-D chyba mika i eska,właśnie brzuchaczki gdzie się podziewacie mam nadzieję,że u Was ok-pozdrawiam:-)

galwaygirl oj.....super było spędzić czas z siostrą i dzieciakami:-) pomogła mi jej wizyta bardzo :tak:......na badania jadę w maju do PL..................A co u Ciebie??

ha,ha......a do nas przyjeżdżają nasze mamy w odwiedziny:-D:-D:-D:-D dopiero 7 marca ale już się cieszę!!

maku,bakalia,karolina,olusia,celta,karolina,małgonia:blink:??hop,hop co tam się z Wami dzieje??....straszna cisza

​POZDRAWIAM!!!

mika a gdzie widzialas meza Eski??? Ja tez chce zobaczyc!!!!

Martoocha Stella jest po prostu cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ja sie nie mogę doczekać aż Wiki bedzie miala 3 miesiac i bedzie juz kontaktowa, bo na razie zaczyna zatrzymywac wzrok na mnie, ale to jeszcze nie to...

Ja natomiast coraz mniej sie boje, kocham ta moja kruszynke....

Ale ciagle sie jej ucze....
Mala sporo spi i kaza mi ja wybudzac w ciagu dnia.... a mi jej tak zal. Wlasnie zaraz musze ja wybudzic na kapiel. wiec lece :)

Pozddrawiaki wszystkie dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!

reklama
michalina ile radości z Twojego postu!!!! nareszcie...cieszę się,że już tak sie nie zamartwiasz....rośniesz w siłę Mamuśka:-)...brawo!

mika a mąż eski to taki przystojniak????...no w sumie jak miałoby być skoro eska to taka panna,że hej!! :-D.....ja to już nawet mężowi mojemu mówiłam ,że kiedyś na taki zlot pojadę:-Dha,ha

Do góry