reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Anila dziękuję, mam nadzieję, że tym razem się uda :) Ja też zaczynam myśleć już o świętach i szukać prezentów. Jak zacznę teraz to ominę grudniową gorączkę zakupową. Życzę udanego poszukiwania wózeczka :)

No i test owulacyjny mamy pozytywny :) Działamy!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry;
Fuma trzymam kciuki za następny cykl!!!
Elka super wiadomości. Piękny prezent będziesz miała.

Strasznie wam zazdroszczę urządzania pokoików. My maluszka na razie ulokujemy w sypialni i z tego względu chcielibyśmy zakupić takie cudo: Zobacz załącznik 512236

No a potem będziemy myśleli dalej.

ja mam takie lozeczko do sprzedania teraz
maly nam juz z niego wyrosl i dzisiaj skladamy mu nowe a tego musze sie pozbyc

no ja za to lozko dalam 350 euro wiec chcialabym cos kolo 150 euro
a nie wiem po ile to lozko jest w polsce
dodam ze moje jest nie uszkodzone i nie poobgryzane i mamy w bialym kolorze bo zdiecie co wstawilas wyglada na kremowe

350?? to za 800 mozna juz pieknie caly pokoj urzadzic... w szoku jestem

Kicia a transport jak z PL do nas wychodzi cholernie drogo... chcialam kupowac w PL choinke sypiaca sniegiem w sumie nie drogo bo 120pln, ale transport drugie tyle wiec prawie tyle samo mi wyjdzie jak kupie sobie tutaj ;-) i mam serwis na miejscu

no ja za to lozko dalam 350 euro wiec chcialabym cos kolo 150 euro
a nie wiem po ile to lozko jest w polsce
dodam ze moje jest nie uszkodzone i nie poobgryzane i mamy w bialym kolorze bo zdiecie co wstawilas wyglada na kremowe

Ja właśnie białe bym chciała.
Nowe kosztuje ok 1300-1500 zł, tak w necie piszą.
Ciekawe ile transport by wyniósł:sorry:

ja mieszkam w holandii i mam znajomych wiec mysle ze za 50 euro poszloby do polski ale ty jestes w wielkopolskim a tam moj kierowca juz nie jezdzi a bardzo mi za;lezy zeby sprzedac bo tylko mi zagraca

reklama
350?? to za 800 mozna juz pieknie caly pokoj urzadzic... w szoku jestem

Kicia a transport jak z PL do nas wychodzi cholernie drogo... chcialam kupowac w PL choinke sypiaca sniegiem w sumie nie drogo bo 120pln, ale transport drugie tyle wiec prawie tyle samo mi wyjdzie jak kupie sobie tutaj ;-) i mam serwis na miejscu

za 800 nic nie zrobisz meble minimum 500 kosztuja a jeszcze akcersoria do pokoiku straszne koszty

Do góry