Karo slonce u mnie to raczej IKEA wchodzi w gre.Szafe tam kupilismy z serii Birkeland, wiec taka troche stylowa jakby. Lozeczko pewnie to HENSVIK Lettino - IKEA i komode tez bym chciala z tej serii Birkeland. Poki co tyle.
reklama
Karo cos w tym stylu BIRKELAND Guardaroba - IKEA tylko ze ja mam 3 szuflady i druga taka sama czesc bez szyflad, tylko w srodku sa koszyki no i polki, bo to jest taki system modulowy
Nie, che kupic komode taka na ktora wejdzie przewijak. W ogole chcialabym miec taki przenosny, co go bede uzywac w lazience do kapania i potem moge go polozyc rowniez na lozeczku i na komodzie ewentualnie.
Dlatego tez szukam komody, ktora nie jest wyzsza niz te 90 cm.
Dlatego tez szukam komody, ktora nie jest wyzsza niz te 90 cm.
Aha myslalam ze o tej komodzie myslisz.BIRKELAND Kommode mit 3 Schubladen - IKEA
Ja o niej myslalam, bo ona by mi super pasowala do szafy, ale jest za dluga o 10 cm i mi nie wejdzie tam gdzie ja chce. Chyba, zebym cos zmienila w ustawieniach pokoju, ktory generalnie mam w glowie to wtedy chyba wlasnie ja kupie.
Fuma_Foch
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Dziekuję bardzo a kciuki ale niestety,wczoraj wieczorem @ przyszła.
Do tego koszmarnie się czułam
Ja zawsze mam @ bolesne a jeszcze mnie czasem mdli jak nie wiem co. I to był akurat ten przypadek.Pól nocy nie spałam a Mój razem ze mną chociaz się przeniosłam do innego pokoju na noc. Ale stwierdził,ze jak on moze spać jak wie,że ja się źle czuję,samą mnie nie zostawi. No ija potem w dzień to odespałam a on ,biedak,siedział w pracy do 15.
Ale już mi wraca chęć do zycia i miłość do ojczyzny. No i nadzieja na następny cykl.
Dziewczyny,milego wieczoru,tym,ktore wyjeżdżają życzę dobrej,bezpiecznej drogi i miłego pobytu,wszystkim dobrego wypoczynku a tym biednym,ktore w innym kraju nie mają święta miłego dnia jutro.
Dziekuję bardzo a kciuki ale niestety,wczoraj wieczorem @ przyszła.
Do tego koszmarnie się czułam
Ja zawsze mam @ bolesne a jeszcze mnie czasem mdli jak nie wiem co. I to był akurat ten przypadek.Pól nocy nie spałam a Mój razem ze mną chociaz się przeniosłam do innego pokoju na noc. Ale stwierdził,ze jak on moze spać jak wie,że ja się źle czuję,samą mnie nie zostawi. No ija potem w dzień to odespałam a on ,biedak,siedział w pracy do 15.
Ale już mi wraca chęć do zycia i miłość do ojczyzny. No i nadzieja na następny cykl.
Dziewczyny,milego wieczoru,tym,ktore wyjeżdżają życzę dobrej,bezpiecznej drogi i miłego pobytu,wszystkim dobrego wypoczynku a tym biednym,ktore w innym kraju nie mają święta miłego dnia jutro.
reklama