reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Czesc LAski melduje sie po wizycie:tak:Wielkie dzieki za &&&&&&&&&:-)pecherzyk ciazowy jest, cialko zolte tez i tak jakby sie cos tam delikatnie ruszalo ale echa jeszcze nie ma:no:przepisal mi luteine dowcipnie kazal zrobic bete maofologie i mocz...no i powiedzila ze zeby cos konkretnego zobaczyc to tak ok 13,14 listopada(moje 30 urodzinki hehe:-D)

Fuma trzymamy kciuki za nastepny cykl&&&&&&&&&&&&
Elka super gratulacje
Ja dokladnie za tydzien tez juz bede po wizycie.Bo o 12 w poludnie mam.Tez sie juz stresuje bo gin bedzie robil takie badania przedpolowkowe tzn bedzie sprawdzal wszystkie narzady i wogole mierzenie wszystkiego.I potem moze uda mi sie na 3D isc

dzien dobry dziewczynki :-)

Kicia bedzie wszystko dobrze a Gattinka mowilam, ze trenuje i szykuje sie na chirurga ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Bylam wczoraj w Ikea (bo ladnie bylo i temperatury brak;-))generalnie jazda byla pod katem kupna materaca dla Malej Ksiezniczki, ale kupilam maluszkowi posciel do lozeczka w bebenki slodko wygladala w lozeczku, dalismy cale 5,99 ;-)
My zostaniemy przy tych kolorowych mebelkach z Ikei dla dzieci, tylko kolor zmienilismy :-D sciany zostawie biale i tylko naklejki ponaklejamy :-) kupilismy tez listwy ledowe, bo na 100% bede palic swiatlo w pokoiku, a led wlasciwie pradu nie ciagnie i nie daje zbyt ostrego swiatla jak lampki no i mozna kolory zmieniac :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry;
Fuma trzymam kciuki za następny cykl!!!
Elka super wiadomości. Piękny prezent będziesz miała.

Strasznie wam zazdroszczę urządzania pokoików. My maluszka na razie ulokujemy w sypialni i z tego względu chcielibyśmy zakupić takie cudo: 1096.jpg

No a potem będziemy myśleli dalej.

reklama
dzień dobry :-)

widzę że przez tych kilka dni nieobecności sporo mnie ominęło... jakaś impreza urodzinowa... :laugh2: Gatto niech zawsze świeci Wam słońce! ach i trzymam kciuki za wtorek &&&&&&& będzie dobrze!
zakupy... wizyty... gratuluje! wszystkich pomyślnych wieści...
Martoocha fajnie że znów jesteś - trzymam kciuki! Madzia i Tobie życzę aby nowy cykl był pomyślniejszy...

ja póki co opieram się zakupowym pokusom... tylko z coraz większym uporem szukam wózka co go wymyśliłam bo chciałabym zobaczyć na żywo... a wczoraj zobaczyłam pierwszy świąteczny prezent i w piątek pędzę kupić...
bo ja już jedną nogą w świętach jestem...
a dziś dzień wspomnień... niech to będzie dobry dla was dzień!

Do góry