reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu oczywiście, że ci się uda! Co to w ogóle jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gatto mały musiał nieźle kopać skoro tatuś poczuł. Zazdroszczę bardzo. Też już bym chciała!
Gatto mały musiał nieźle kopać skoro tatuś poczuł. Zazdroszczę bardzo. Też już bym chciała!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A oni go dopiero robią?
Strasznie długo. Myślałam, że to kwestia max 3 tygodni
Strasznie długo. Myślałam, że to kwestia max 3 tygodni
Dzień dobry
Właśnie wróciłam z badań krwi - OB i Beta (na którą pewnie jeszcze jest za wcześnie). Na lekarkę złożę skargę.
Anila ja mam nadzieję, że tak będzie, ale straciłam przeczucie wczoraj i chyba jednak skłaniam się ku jakiemuś zapaleniu.
Gatto tak to placówka prywatna. Mój Te nie mógł wyjść z podziwu i chciał wrócić do tej kobiety i jej nawrzucać. Była tam jednak rewelacyjna położna
Właśnie wróciłam z badań krwi - OB i Beta (na którą pewnie jeszcze jest za wcześnie). Na lekarkę złożę skargę.
Anila ja mam nadzieję, że tak będzie, ale straciłam przeczucie wczoraj i chyba jednak skłaniam się ku jakiemuś zapaleniu.
Gatto tak to placówka prywatna. Mój Te nie mógł wyjść z podziwu i chciał wrócić do tej kobiety i jej nawrzucać. Była tam jednak rewelacyjna położna
angel_
rośnij skarbie .... :)
hello;-)ale pogoda leje,wieje:-( dziewczyny nawet sobie nie wyobrazacie jak wczoraj zwijalam sie z bolu tak mnie bolal zoladek.....:-(dzis jajniki cos sie odzywaja moze zacznaja sie plodne:-)
gatto och jak super niech gattino szaleje.nanulika gratki super ze wygralas,fotel extra:-)magda kurcze moze faktycznie jestes w ciazy i nic sie zlego nie dzieje trzymam mocno &&&&&&&&&&nowym mamusiom ogromne gratki i duzo zdrowka:-)zapominajko jak sie czujecie z maluszkiem?
Pozdrawiam was wszystkie:-)
gatto och jak super niech gattino szaleje.nanulika gratki super ze wygralas,fotel extra:-)magda kurcze moze faktycznie jestes w ciazy i nic sie zlego nie dzieje trzymam mocno &&&&&&&&&&nowym mamusiom ogromne gratki i duzo zdrowka:-)zapominajko jak sie czujecie z maluszkiem?
Pozdrawiam was wszystkie:-)
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Angel ja jestem cała w nerwach przed jutrzejsza wizytą. Mdłości troszkę odpuszczają. Mam nadzieję, że to w związku z powolnym wkraczaniem w II trymestr, a nie z czymś innym.
reklama