reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Wow gatto super! Mam nadzieje ze tym razem uda mi sie doczekac ruchow bobo... to musi byc cudowne!

I jeszcze raz nowym przyszlym mamusiom gratuluje fasolinek!:D super sa takie wiesci!!!

Nanu oczywiście, że ci się uda! Co to w ogóle jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gatto mały musiał nieźle kopać skoro tatuś poczuł. Zazdroszczę bardzo. Też już bym chciała!

W regulaminie konkursu bylo ze w zaleznosci od wybranego materialu i koloru bedzie dostepny od reki lub do 12 tygodni... na stronie jak chce sie kupicwszystkie maja jako dostepnosc: "na zamowienie" :)

Dzień dobry :)

Właśnie wróciłam z badań krwi - OB i Beta (na którą pewnie jeszcze jest za wcześnie). Na lekarkę złożę skargę.

Anila ja mam nadzieję, że tak będzie, ale straciłam przeczucie wczoraj i chyba jednak skłaniam się ku jakiemuś zapaleniu.

Gatto tak to placówka prywatna. Mój Te nie mógł wyjść z podziwu i chciał wrócić do tej kobiety i jej nawrzucać. Była tam jednak rewelacyjna położna :)

hello;-)ale pogoda leje,wieje:-( dziewczyny nawet sobie nie wyobrazacie jak wczoraj zwijalam sie z bolu tak mnie bolal zoladek.....:-(dzis jajniki cos sie odzywaja moze zacznaja sie plodne:-)
gatto och jak super niech gattino szaleje.nanulika gratki super ze wygralas,fotel extra:-)magda kurcze moze faktycznie jestes w ciazy i nic sie zlego nie dzieje trzymam mocno &&&&&&&&&&nowym mamusiom ogromne gratki i duzo zdrowka:-)zapominajko jak sie czujecie z maluszkiem?

Pozdrawiam was wszystkie:-)

Ostatnia edycja:
Angel ja jestem cała w nerwach przed jutrzejsza wizytą. Mdłości troszkę odpuszczają. Mam nadzieję, że to w związku z powolnym wkraczaniem w II trymestr, a nie z czymś innym.

reklama
Witam!!!!
Wlasnie wrocilam od gin. Jest wszystko ok :) Widzialam serduszko!!!!!!!!! 126ud/min :D
Maluszek ma 6mm co odpowiada 6tydz3dzien, pecherzyk 17mm, pecherzyk zoltkowy prawidlowego ksztaltu, a wiec wszystko jest ok :)

Do góry