reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Wow gatto super! Mam nadzieje ze tym razem uda mi sie doczekac ruchow bobo... to musi byc cudowne!

I jeszcze raz nowym przyszlym mamusiom gratuluje fasolinek!:D super sa takie wiesci!!!

Nanu oczywiście, że ci się uda! Co to w ogóle jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gatto mały musiał nieźle kopać skoro tatuś poczuł. Zazdroszczę bardzo. Też już bym chciała!

W regulaminie konkursu bylo ze w zaleznosci od wybranego materialu i koloru bedzie dostepny od reki lub do 12 tygodni... na stronie jak chce sie kupicwszystkie maja jako dostepnosc: "na zamowienie" :)

Dzień dobry :)

Właśnie wróciłam z badań krwi - OB i Beta (na którą pewnie jeszcze jest za wcześnie). Na lekarkę złożę skargę.

Anila ja mam nadzieję, że tak będzie, ale straciłam przeczucie wczoraj i chyba jednak skłaniam się ku jakiemuś zapaleniu.

Gatto tak to placówka prywatna. Mój Te nie mógł wyjść z podziwu i chciał wrócić do tej kobiety i jej nawrzucać. Była tam jednak rewelacyjna położna :)

hello;-)ale pogoda leje,wieje:-( dziewczyny nawet sobie nie wyobrazacie jak wczoraj zwijalam sie z bolu tak mnie bolal zoladek.....:-(dzis jajniki cos sie odzywaja moze zacznaja sie plodne:-)
gatto och jak super niech gattino szaleje.nanulika gratki super ze wygralas,fotel extra:-)magda kurcze moze faktycznie jestes w ciazy i nic sie zlego nie dzieje trzymam mocno &&&&&&&&&&nowym mamusiom ogromne gratki i duzo zdrowka:-)zapominajko jak sie czujecie z maluszkiem?

Pozdrawiam was wszystkie:-)

Ostatnia edycja:
Angel ja jestem cała w nerwach przed jutrzejsza wizytą. Mdłości troszkę odpuszczają. Mam nadzieję, że to w związku z powolnym wkraczaniem w II trymestr, a nie z czymś innym.

reklama
Witam!!!!
Wlasnie wrocilam od gin. Jest wszystko ok :) Widzialam serduszko!!!!!!!!! 126ud/min :D
Maluszek ma 6mm co odpowiada 6tydz3dzien, pecherzyk 17mm, pecherzyk zoltkowy prawidlowego ksztaltu, a wiec wszystko jest ok :)

Do góry