- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
K
kurczak!
Gość
Ale sweet maluszek .... przekochany można się rozmarzyć oj można ...............
Samosia mnie też się wydaje podobny do Nataniela...Vinga twierdzi inaczej !!!
Jak fajnie mieć takiego maluszka przy sobie....to mamy już dwóch maleńkich przystojniaczków !!! Super !!!
Uwielbiam przekazywać tylko takie dobre wieści....mogę to robić codziennie !!!
Jak fajnie mieć takiego maluszka przy sobie....to mamy już dwóch maleńkich przystojniaczków !!! Super !!!
Uwielbiam przekazywać tylko takie dobre wieści....mogę to robić codziennie !!!
AniolekBB
Fanka BB :)
Hehe ale słodziak, normalnie aż trudno uwierzyć, że to już... strasznie ten czas przeleciał, nie dawno przeżywałyśmy poród Carli a to już ponad 2 mce
Ja po zakupach komoda kupiona no i oczywiście kilka pierdół też, jestem zmęczona, bolą mnie biodra więc już dzisiaj leże i nic nie robie...
Ja po zakupach komoda kupiona no i oczywiście kilka pierdół też, jestem zmęczona, bolą mnie biodra więc już dzisiaj leże i nic nie robie...
Vinga - Kochana GRATULACJE !!!!!!!! bardzo się cieszę i też się poryczałam Gabryś jest cudny , mam nadzieję , że się oboje dobrze czujecie .
Dorcia - ja chodzę prywatnie do enel medu a od lutego będę w medicover i tam w abonamencie mam wszystkie badania za darmo . To jak dwa razy będziesz usg gen mieć?? , też myślę , że jak w bliskiej rodzinie są przypadki chorób to bez problemu powinnaś dostać skierowanie , zawsze możesz się zapisać na usg a jak będziesz u ginki to weźmiesz skierowanie bo z terminami pewnie ciężko . Jeśli chodzi o Majkę to takie podstawy to od dawna opanowane , martwi mnie to że nie powtarza , nawet nie próbuje , zna kilkanaście słów i jedno zdanie potrafi złożyć NIE DA SIĘ !! , także bez szału , a po swojemu nawija jak katarynka i fochy ma że nie wiem o co jej chodzi .
Vegas - a mi kazała zrobić usg a na drugi dzień test z krwi …?
Aniołek - i jak ? zakupy poczynione ? doczytałam to już wszystko macie ?
Kurczak - no to rzeczywiście daleko macie ) , na testy sama dostałam skierowanie , nawet nie pytałam o nie .. To kiedy kolejne podejście do glukozy?
Dorcia - ja chodzę prywatnie do enel medu a od lutego będę w medicover i tam w abonamencie mam wszystkie badania za darmo . To jak dwa razy będziesz usg gen mieć?? , też myślę , że jak w bliskiej rodzinie są przypadki chorób to bez problemu powinnaś dostać skierowanie , zawsze możesz się zapisać na usg a jak będziesz u ginki to weźmiesz skierowanie bo z terminami pewnie ciężko . Jeśli chodzi o Majkę to takie podstawy to od dawna opanowane , martwi mnie to że nie powtarza , nawet nie próbuje , zna kilkanaście słów i jedno zdanie potrafi złożyć NIE DA SIĘ !! , także bez szału , a po swojemu nawija jak katarynka i fochy ma że nie wiem o co jej chodzi .
Vegas - a mi kazała zrobić usg a na drugi dzień test z krwi …?
Aniołek - i jak ? zakupy poczynione ? doczytałam to już wszystko macie ?
Kurczak - no to rzeczywiście daleko macie ) , na testy sama dostałam skierowanie , nawet nie pytałam o nie .. To kiedy kolejne podejście do glukozy?
Ostatnia edycja:
AniolekBB
Amelia - jutro dalsza część zakupów, ale to i tak nie będzie wszystko Trochę tego jest jakby nie było, a wszystkiego tego co chce w jednym miejscu nie dostane...
reklama
Tesiak
vinga z całego serca gratuluję narodzin synusia! Dużo zdrówka dla Was Też chciałabym tak szybko urodzić...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.