- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
vinga89
mamusia syneczków
mam ciągle skurcze, nieregularne, za to coraz bardziej bolesne... szyjka się chyba nieźle rozwiera bo śluz z pasmami krwi leci. także to chyba już.
mąż poinformowany ale pozwoliłam mu jeszcze pospać lecę pod prysznic i chyba się shaftuję
trzymajcie kciuki kochane
mąż poinformowany ale pozwoliłam mu jeszcze pospać lecę pod prysznic i chyba się shaftuję
UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!!
GABRYŚ JEST JUŻ NA ŚWIECIE !!!
W tempie ekspresowym przyszedł na świat 09.01.2014 o godzinie 5.40
Całe 52 cm i 3300 g szczęścia !!!
GRATULACJE VINGA !!!
Bardzo się cieszę kochana !!!
Gabryś witaj na tym pokręconym świecie !!!
Vinga śle pozdrowienia dla Was !!!
Ciotki z BB moooocno całują malutkiego Gabrysia i dzielną mamuśkę ... nie pomijając oczywiście starszego braciszka i dumnego tatusia !!!
GABRYŚ JEST JUŻ NA ŚWIECIE !!!
W tempie ekspresowym przyszedł na świat 09.01.2014 o godzinie 5.40
Całe 52 cm i 3300 g szczęścia !!!
GRATULACJE VINGA !!!
Bardzo się cieszę kochana !!!
Gabryś witaj na tym pokręconym świecie !!!
Vinga śle pozdrowienia dla Was !!!
Ciotki z BB moooocno całują malutkiego Gabrysia i dzielną mamuśkę ... nie pomijając oczywiście starszego braciszka i dumnego tatusia !!!
Ostatnia edycja:
AniolekBB
Fanka BB :)
Aż sie poryczałam ze szczęścia Boziu Vinga Gratulacje dla Ciebie, męża i starszego braciszka :-):-):-):-) - faktycznia szybka akcja skoro po 2 jeszcze do nas pisałaś a po 5 już Gabryś był wśród nas Dużo zdrówka dla Was
Ja pije kawke, dzisiaj wstałam wcześniej bo ok 10 chcemy jechać do tej Ikei, Miłego dzionka.... oj będzie miły skoro tak dobrze się zaczął
Ja pije kawke, dzisiaj wstałam wcześniej bo ok 10 chcemy jechać do tej Ikei, Miłego dzionka.... oj będzie miły skoro tak dobrze się zaczął
AniolekBB
Fanka BB :)
Teraz jest Tesiak na kolejce, Potem Ja i Kurczak
Vinga a to news!!!!!!!!!
Serdeczne gratulacje z okazji pojawienia się na świecie nowej istoty.
Poród rzeczywiście eskpresowy. Zazdroszczę takiego przebiegu akcji. Wracaj do siebie i wpadnij do nas pokazać malucha i zdać relację
Aniołek- udanych zakupów
Dorcia- ja testu Pappa nie robiłam a to dlatego, że musiałabym za niego zapłacić. Gdybym miała w rodzinie przypadek podobny do Twojego lub skierowanie na darmowe badania to na pewno bym robiła. Zapytaj lekarza na następnej wizycie.
Serdeczne gratulacje z okazji pojawienia się na świecie nowej istoty.
Poród rzeczywiście eskpresowy. Zazdroszczę takiego przebiegu akcji. Wracaj do siebie i wpadnij do nas pokazać malucha i zdać relację
Aniołek- udanych zakupów
Dorcia- ja testu Pappa nie robiłam a to dlatego, że musiałabym za niego zapłacić. Gdybym miała w rodzinie przypadek podobny do Twojego lub skierowanie na darmowe badania to na pewno bym robiła. Zapytaj lekarza na następnej wizycie.
reklama
K
kurczak!
Gość
Amelia z Aniołkiem prawie że znamy się prywatnie, mamy do siebie nie więcej niż 10 km ale myślę, że najpóźniej poznamy się na porodówce
Trzymam kciuki za tarczycę. Na testy Pappa sama się zdecydowałaś?
Wasila trzymam kciuki za wyniki w takim układzie a jak z Aniołkiem się spotkamy na tej porodówcę, to na pewno jakąś słit focię zrobimy
Vegas :*
Vinga oczywiście mega gratulacje dla Ciebie i Twojej rodzinki, Twój poród to jak poranna kawka - ehhhhhhhhh to się nazywa kobieta do rodzenia.
Carla mój na pewno będzie pod górkę o ile w ogóle mi na niego pozwolą :/
Aniołek udanych zakupów
Co do glukozy, zaspałam na nią, wstałam przed 9, ale byłam wściekła, a wczoraj żyłam z tą myślą, że dziś o tej porze będę to miała już za sobą :/
Trzymam kciuki za tarczycę. Na testy Pappa sama się zdecydowałaś?
Wasila trzymam kciuki za wyniki w takim układzie a jak z Aniołkiem się spotkamy na tej porodówcę, to na pewno jakąś słit focię zrobimy
Vegas :*
Vinga oczywiście mega gratulacje dla Ciebie i Twojej rodzinki, Twój poród to jak poranna kawka - ehhhhhhhhh to się nazywa kobieta do rodzenia.
Carla mój na pewno będzie pod górkę o ile w ogóle mi na niego pozwolą :/
Aniołek udanych zakupów
Co do glukozy, zaspałam na nią, wstałam przed 9, ale byłam wściekła, a wczoraj żyłam z tą myślą, że dziś o tej porze będę to miała już za sobą :/
Ostatnio edytowane przez moderatora:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.