reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek Kochana czekamy na relację z porodu i więcej zdjęć Julci !!! ;)

Ianka ja też bym wolała Huberta ;) Udanego wyjazdu Kochana!!! Odpoczywaj ;)

Carla ahh weekendu już koniec, ale w sobote była imprezka, a w niedziele na plaże z psami pojechaliśmy. Przyjemnie ;] Fajnie, że twoja łazienka już gotowa ;] Czekamy na fotki!

Samosia no jestem cykor jestem ;] PRzyznaje sie bez bicia ;] A ty bardzo ładnie w tych włosach wyglądasz, lepiej niż w tych jasnych blond ;) Wrzuć jeszcze fotki mieszkania!!!

Fuma dzięki ;]

Amelia nie marudź takie lachon jesteś, że szok ;] Więc cicho tam ;]

Carla Wasila ja niecierpię prasować !!! Brrrrr

Vinga ahhh to przeprowadzka już niedługo ;)

Ada współczuję...

Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków :*

Pozdrowienia dla wszystkich babeczek :*

Oto lista:

Carla30.10.2013chłopiecTomasz
Vinga8909.01.2014chłopiecGabriel
Tesiak13.02.2014dziewczynkaAnia
Kurczak!15.03.2014chłopiecKarol
AniołekBB30.03.2014dziewczynkaJulia
1.Wasila09.05.2014dziewczynkaZosia
2.Venna15.06.2014
3.Vegas13.06.2014dziewczynkaZosia
4.Ianka14.07.2014chłopiec
5.Amelia.02.08.2014chłopiecAdaś

reklama
kochane ja tylko na chwilę, padam, i znowu tylko o sobie. Moje dziecko jest najszczęśliwszym dzieckiem pod słońcem chyba, no spać nie myśli w dzień ale mimo wszystko jest mi łatwiej bo nawet mogę kawę na zewnątrz wsiąść siąść w altance a mała się kręci w koło, albo jedziemy do siostry, ma 2 dzieci to praktycznie sami za sobą latają, ehhh serce mi pęknie za 3 tygodnie. Niespodzianka się udała bardzo!! tata był zrobił wielkie oczy i widziałam wzruszenie:) a mama wyjechała właśnie do kościoła, wróciła po godz, my siedzieliśmy w kuchni cichutko i jej reakcja taka sama jak taty, a 3 min później :przecież ja nic nie przygotowałam na obiad jeszcze, ani pokoju wam nie posprzątałam, ani to ani tamto .. i właśnie fajnie, nie musiała się stresować naszym przyjazdem, już 3 razy tak ich zaskoczyliśmy, tak że nie wiem czy już się dadzą nabrać :) Badania porobiłam, wyniki ogólne są dobre, czekam na wyniki wymazów i posiewów ale to za tydzień.
kochane obiecuję jutro poprawę i was nadrobię teraz muszę gasić kompa, bo zaraz siostra z chłopakiem będę , wracają z zakopanego o i pasuje szwagra poznać bo go widziałam 2 min przelotem w grudniu.

MUFFI ja grzecznie poproszę by mnie dać przed Vennę:-p A no i WASILA zmieniła córci imię na Ola:tak: A tak poza tym śliczna lista, przewaga chłopaków, więc kolejna zaciążona obowiązkowo dziewusię powinna mieć, hehe:-p

IANKA super, że niespodzianka udana i Mała zachwycona:tak::-) No i Ty w dodatku odpoczniesz więcej:tak:

Muffi spokojnie jesli o mnie chodzi na razie nie musisz nic zmieniać lista ciężarówek jest tylko poglądowa- zmienimy jak urodzę i zarejestruję dziecko w USC:) Dziękuję ponownie za prowadzenie listy. Mam nadzieję, że niedługo i siebie tam dopiszesz:*

Ianka- kocham takie niespodzianki. Odpoczywaj

Wasila, Vegas wedle życzenia ;) I też mam nadzieję, że niedługo się tam znajdę ;]

Carla30.10.2013chłopiecTomasz
Vinga8909.01.2014chłopiecGabriel
Tesiak13.02.2014dziewczynkaAnia
Kurczak!15.03.2014chłopiecKarol
AniołekBB30.03.2014dziewczynkaJulia
1.Wasila09.05.2014dziewczynkaZosia
2.Vegas13.06.2014dziewczynkaZosia
3.Venna15.06.2014
4.Ianka14.07.2014chłopiec
5.Amelia.02.08.2014chłopiecAdaś

Wasila - ja nie narzekam , tylko głośno myślę :-). To ja chyba upadłam na głowę bo prasuję w dalszym ciągu ciuchy Majowe :-), nie jest to moje ulubione zajęcie , ze względu na azs wolę by jednak były wyprasowane . Super że macie sesje :-)

Carla - hmm maruda straszna jest , sama nie wiem o co jej chodzi , czy boli coś prócz buzi bo nic nie schodzi cholerstwo , katar znów i lekka gorączka , i nic nie je do tego ,no masakra . Jak łazienka ? jutro odbiór ? zdrówka dla Nelki.

Ada - współczuję przeżyć i podziwiam że chcesz mieć kontakt z mamą , dobrze że jest ktoś kto Cię wspiera .

Vegas - i u Was kolorowo : / zdrówka .

Dorcia - dziękuje za fotkę i powodzenia :-), może Cie kiedyś nawiedzę ;-)
e
Ianka - fajnie że Roksanka jest zadowolona :) a kiedy tą wizytę masz ? w środę ?

Muffi - no bo ja tak na szarym końcu od dłuższego czasu , spiesz się ;-)

reklama
Amelia- jeśli Majka ma azs jesteś usprawiedliwiona z prasowaniem;-)

Dziewczyny na grupę!
Vinga przygotowała niespodziankę:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry