Carla - super z tym remontem , to prawie tuż tuż fajnie że macie się gdzie zatrzymać . Ja czy w czarnym czy białym jestem wiecznie upieprzona , jak mnie majka nie ubrudzi to się o auto oprę itp :/ , Też mi się marzy 4 pokoje , by dzieci miały własne kąty , może kiedyś się uda . Tak się zastanawiam co ja bym zrobiła na miejscu teściów i powiem Ci że nie wiem … niby ma to sens bo po co im 3 pokoje ale może coś im nie pasuje ? lokalizacja ? piętro ?
Dorcia - widzisz mój ma odwrotnie , auto by zmieniał co chwilę , wkurza go że nie chce nowego iphona hehe , ale jak trzeba łózko dziecku kupić to ma problem że tyle to kosztuje ….
Wasila - fajnie że sesje będziecie mieć , też bym chciała ale ja jestem niefotogeniczna niestety .
Samosia - no mam nadzieję że szybko się uda ;-)
Dorcia - widzisz mój ma odwrotnie , auto by zmieniał co chwilę , wkurza go że nie chce nowego iphona hehe , ale jak trzeba łózko dziecku kupić to ma problem że tyle to kosztuje ….
Wasila - fajnie że sesje będziecie mieć , też bym chciała ale ja jestem niefotogeniczna niestety .
Samosia - no mam nadzieję że szybko się uda ;-)