Hej!! Nelson w p-olu, mąż w pracy, czyli ferie się skończyły i wracamy do codzienności
Uwaga, uwaga!! Część kafli została wczoraj zakupiona, remont uważam za prawie rozpoczęty
Kolega będzie nam robił łazienkę, on się tym zajmuje, nie chce 4500 zł (w tym są rurki, jakieś zaprawy, gładź, kable, regipsy itp.), my kupujemy tylko czyste rzeczy
No i najważniejsze zaczynamy 20.03, czyli w dzień wyjazdu teściow na 3 tygodnie do sanatorium
Juuupiii, nie będę musiała z nimi mieszkać!!! Tak więc na czas remontu przenosimy się do nich, w sumie powinni się z nami zamienić na stałe, bo oni mają 3 pokoje 70 metrów, a my 2 pokoje 49 m- tak miało być, ale już nie widać chęci do zamiany, więc my mierzymy ambitnie na 4 pokoje za kilka lat
Wasi grają na konsolach, mój za to gra z kumplem z Niemiec w Wormsy na smartfonie
Robaki nazwał naszymi imionami i tylko słyszę "o ty świnio, zestrzeliłeś Tomeczka"
Normalnie jak dzieci, bo nie dość że oni na tych telefonach grają, to na lapku przez Skype gadają
Vegas moje dzieci też śpią same, od samego początku. My nie lubimy spać z maluchami, jak mąż daje mi Tomka około 7 na karmienie (tylko wtedy karmię na leżąco) to jestem połamana w razie jak zasnę. A Martynka z czasem się przyzwyczai do nowości
Dorcia super że poszło sprawnie, no i gratuluję urodzenia kamienia!! Mam nadzieję że to koniec problemów kamieniowych
Dobrego masz męża, hmm więc na pewno dobra z Ciebie żona
Zazdroszczę ekspresu, ja kawoszka jestem i kocham kawę, poza wodą to pijam tylko kawkę, więc wpadam kiedyś na pyszne latte!!
Nie wiem czy posłała pismo do sanepidu, tak szczerze to wisi mi to
Zmusić i tak nas nie zmuszą.
Wczoraj czytałam zalecenia dot. szczepień kotów, szczęka mi opadła, zwierzęta lepiej się traktuje niż maluszki!!
Kiedy nie szczepić kota?
Przede wszystkim szczepieniom nie powinno się poddawać kotów młodych, do 8-12. tygodnia życia. Dlaczego? Ponieważ przeciwciała przekazane im przez matkę chronią je przed zachorowaniami. Nie można szczepić kociąt do szóstego tygodnia życia i kotek w ciąży. Kot poddawany szczepieniu powinien być
zdrowy (w przeciwnym razie szczepionka może nie zadziałać) i odrobaczony (pupila trzeba odrobaczyć co najmniej 2 tygodnie przed szczepieniem). Nie szczepi się również zwierząt, które doznały już silnych alergii, również po poprzednich szczepieniach. Z wizytą u weterynarza warto się również nieco wstrzymać w przypadku zwierzęcia, które dopiero do nas trafiło. Dajmy kotu kilka dni na oswojenie się z nowym miejscem i zmniejszenie stresu, który może źle wpłynąć na efekt szczepienia. Nie szczepmy też kota na wszystko jednocześnie. Program szczepień ustalmy z weterynarzem.
A PEDIATRA NAJCHĘTNIEJ BY WCISNĄŁ WSZYSTKO CO MOŻLIWE!!! PARANOJA!!
Amelia może Majce chodzi żebyś sobie poszła i wygania Cię po angielsku "go go"
?? Nie, nic mi nie leci, chociaż często podczas ćwiczeń czuję napływ pokarmu i patrzę w lustro na sali czy plam nie mam
Kurtka super, ja też bym czarną wzięła z protego powodu- na czarnym nie widać brudu, a teraz jak np. wózek ładuję do auta itp. to na jasnym płaszczu widać było zaraz ubrudzenia
Przejściówkę kupiłam czarną.
Aniołek ja urodziłam Nelkę na tym etapie, dlatego teraz jestem już o Julę i Ciebie spokojniejsza
A sesja boska, idealna!
Kurczak przy Neli mieliśmy butelki z TT i to jest to samo co te nowe Avent Natural
Trzymam kciuki za wizytę!
Vinga ależ jestem z Ciebie dumna!! Ale się zawzięłaś, super!! Powiem Ci że na tym zdjęciu co kucasz przy farbach to nie widać dodatkowych kg
A malunki boskie, masz talent, naprawdę!
Muffi ale szybko dopadło Cię znużenie pracą
Słuchaj, a Ty płacisz dobrowolną składkę na chorobowe? Przy zleceniu możesz i w razie ciąży kasa by była, tylko że chyba przez jakiś określony czas musiałabyś mieć płaconą.
Wasila ja szczerze polecam zimowe kozaczki z lidla, są lekkie i nieprzemakalne, jak teraz dadzą jakieś trzewiki to kupuję.
Mąż z córą byli wczoraj w
https://www.facebook.com/TermyCieplickie na wejściówce od kolegi, nowo otwarty obiekt- szczegół że 1,5 roku opóźnienia :/ Ja spacerowałam po parku i normalnie fala szczęścia mnie zalewała, piękne słońce, 15 stopni, zadowolony Tomek w wózku
Laski, ależ ja Was kocham
Tak sobie myślę że ciężko byłoby mi przeżyć dzień bez przeczytania Waszych postów