reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Helol,
mam chwile bo moje dziecko drzemke na kanapie strzela, no padl mi chlopak jak mucha ;)

Kurczak- to chyba dobrze, ze będziesz probowac sn, ponoc szybciej dochodzi się do siebie niż po cc, w końcu to jednak jakby nie było operacja. Warto probowac a nuz się uda sn. Każdy porod inny, wiem ze ty pisalas ze tez mialas 2 w 1 z cora, zycze Ci aby udało się sn, to musi być mega emocjonalne i piękne przezycie. A w razie czego wiesz, ze lekarze sa gotowi na cc wiec wszystko będzie dobrze. A termin @ mam na dzień kobiet, już mnie moje dwa rodzynki bola wiec pewnie przylezie małpiszon. A dzieci to laduja się jak spia, mój wlasnie to uskutecznia, az się boje o której spac pojdzie dziś :D

Dorcia- a może z beta pomylka labo?? Albo ze względu na te kamienie?? Daj znac co twój gin na to. A tego cuda o którym piszesz Thermomixa to nie znam
Amelia- znam tez ten bol jak nie ma kogo poprosić do pomocy nad dzieckiem, tez wszędzie młodego ciągamy, a samotne wyjścia z m. to musza być z dużym wyprzedzeniem logistycznie zaplanowane :D
Aniolek- dzięki za kciuki, przydadzą sie
Vegas- ty to masz wesoło, ciagle jakies spotkanka rodzinne
Wasila- ciaza z malym dzieckiem to na pewno nie lada wyzwanie, ale ta mala roznica wieku jest super moim zdaniem, szkoda ze ja taki tchórz i się wcześniej nie zdecydowałam na drugie bobo

reklama
Dorcia koncert odwołany bo gwiazdy nie doleciały :] I super, że urodziłaś kamyczek ;))

Wasila tak też myślę, że zajście w ciążę to najprzyjemniejszy sposób, żeby pozbyć się pracy :D

Carla płacę tą składkę, ale nie wiem jak to jest w praktyce… Super, że remontujecie tą łazienkę… no i różnica w cenie kolosalna!

Samosia miał być koncert the beatnuts, ale zabalowali we Francji i nie dolecieli ;] Mam nadzieję, że to będzie twoja ostatnia @ :) Ale coś czuję Samosia, że jak my zajdziemy w ciążę to razem ;]

Amelia heheh jak bym mojego M. widziała. On jest typowym gadżeciażem. Kupuje fajne telefony, komputery, tablety, nagłośnienie itd. a jak ja chce kupić nową pościel, czy jakieś przybory do kuchni to zawsze jest pytanie: po co? przecież te stare są jeszcze dobre. hehehhee ;) Ty jesteś niefotogeniczna? Weź dziewczyno… otwórz oczy :D

Dorcia niech ta beta spada !!!!!! A co do tego thermomix to ja nie ufam takim sprzętom, potem stoją nieużywane. I strasznie naciągają na tych pokazach, więc unikam takich miejsc :D

Hej… a Tesiak chyba naprawde odeszła z BB. Nie ma jej w uczestnikach grupy :(

Ostatnia edycja:
Muffi żartujesz....całkiem Tesiak odeszła ??? Nie zwróciłam uwagi...szkoda...buuuuuuuu
Ja się nie mogę doczekać kiedy Ty i Samosia zobaczycie wreszcie II !!!!!

Spokojnej nocki !!!

Muffi- ciąża załatwiłaby sprawę na długo:) Działajcie
Też myślę, że Ty i Samosia będziecie w ciąży w jednym czasie

Szkoda, że Tesiak nas opuściła. Jej ostatni post był tak jakby pożegnalny.

Dorcia- i co z Twoimi wynikami?

Kurczak- też nie wiem skąd u dzieci tyle energii :confused: baterie mojej wczoraj padły o 22.30 a dziś o 6 zrobiła pobudkę:confused:

Gabryśka-
wiem, że już niedługo bedę szczęsliwa, że miedzy córkami jest tylko 2 lata różnicy.
Postaram się już więcej nie narzekać:)

Dziś idę na wizytę do mojej "ulubionej" endo. Ależ mi się nie chce.Ciekawe co tym razem mi wymyśli?
Kornelkę oddaję do sąsiadki. Mam nadzieje, że się dogadają.

Wczoraj przeprowadziliśmy rozmowę z mężem na temat imienia dla młodszej. Już mu się Zosia odwidziała. Mówi, że za bardzo popularne.
Chyba będzie Ola;-)ale jakoś jeszcze nie jestem przekonana.

Ostatnia edycja:
Ja bym sie baaardzo cieszyła jakbysmy z Muffi w jednym czasie w ciążę zaszły :D
A jak wu Was Muffi w tym temcie? ;P ustaliliście już mniej więcej kiedy zaczynacie działać?:)
Wasila- no Zosiek ostatnio faktycznie sporo :) ale Ola to też bardzo ładne imię:)Mam nadzieję,że Kornelka sie dogada z sasiadka:)
Dorcia-no własnie jak tam z wynikami kochana??
No szkoda,ze Tesiak nas opuscila..

Hejka :)

Wasila - Imię Ola bardzo ładne ;) mój też coś kiedyś wspominał o Aleksandrze :), ale tak ma na imię siostra jego mamy więc odpada :-):-) Ja sie uparłam na Julke i koniec kropka :)

Muffi - no to jak opłacasz składki na chorobowe no to bierzcie się do roboty :D:D no i moze faktycznie wstrzelicie się z Samosia w podobny termin :)

Dorcia - i jak tam?? byłaś skonsultować u lekarza ten dziwny przyrost bety??

A ja dzisiaj zawiozłam Wymaz na GBS do laboratorium, fryzjer też zaliczony.... a teraz leże i odpoczywam... bo z każdym dniem troche wysiłku jest dla mnie nie lada wyzwaniem, a na dodatek dopadła mnie rano zgaga tylko nie wiem po czym skoro zjadłam tylko rogala maślanego z masłem i wypiłam zieloną herbate.... mam tylko nadzieje, że w dniu porodu moje dolegliwości żołądkowe się skończą.

Miłego dnia

Laski zapraszam na grupę. Później może ogarnę wszystko, ale teraz mam romans z pozwem i sprawy związane z remontem.

Gabryśka - dzięki za te słowa :*
Trzymam kciuki by nic nie przylazło !!!!!!

Wasila - no ta ładne ma akumulatory :D:D:D:D Imię b. ładne podoba mi się, do tego stopnia, że rozważałam u siebie Aleksandra ale moja ekipa nieugięta.

Muffi, Samosia i Gabryśka - to będzie ciążowe trio :]

Aniołek - musimy dać radę, jeszcze trochę.

Dorcia - jak konsultacja z ginem?

U mnie w ogóle teraz leniwe dni, w dzień najbardziej chce mi się spać, nawet biednie z jakimś działaniem na laptopie - chociaż dziś nie powiem załatwiłam sporo spraw, zakupiłam brakujące rzeczy maluszkowe, jestem prawie, że na finiszu :)) może być tak, że rzadziej się teraz odezwę, ale wybaczycie mi, prawda.
Poza tym jakby co to Anioł jest zawsze na bieżąco, nawet jakby i Ją dopadło to zawsze myślę z telefonu Wam szkrobnie, a ja w telefonie nie mam takiego cudu jak internet :D

hej laski :*
dziś byliśmy w szpitalu skontrolować nóżki. efektów ćwiczeń brak :( władowali nas w gips :( a ja siedzę i ryczę, że to przeze mnie, bo za lekko rozciągałam mu nóżkę.
wybaczcie ale dołka podłapałam

Dorcia mam nadzieję, że beta znów zacznie spadać ;*

reklama
O qwa Vinga..... nie obwiniaj się, że to prze Ciebie... robilaś co w Twojej mocy.... może tak miało być, zdejmą gips i nóżki będą cacy... Tulę mocno i życzę siły dla Ciebie i zdrówka dla Gabrysia.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry