reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia - super, że już po wszystkim, niezłych rozmiarów był kamyczek... no to teraz tylko wszytstko wysiusiać i po kłopocie :) a co do ekspresu to nie mam a bardzo bym chciała.... więc zazdroszczę :)

Amelia - no to widzę, że też Cię zaszczyt kopnął :) może Pani taka znawczyni, że nawet po małym brzusiu pozna, że to ciażowy a nie z przejedzenia :) mnie dopiero zauwazyli w Aptece w 34 tygodniu.... wczesniej nigdy mnie nikt nie przepuścił, więc ty korzystaj z tego ile możesz, bo w koncu to nasz przywilej.

Carla - ale mi łezki poszły do oczek jak to przeczytałam.... też się bałam powtórki z rozrywki no ale najwidoczniej zasłużylam na to dziecko - oby tfu tfu... bo jeszcze jakby nie było miesiac do porodu i mam nadzieje, że wszytsko się szczęsliwie skończy.
Fajnie, że butki kupione :) no i jeszcze za takie pięniądze, a na pewno trochę posłużą :)
Nie widzę problemu, żebyś znowu zaszła w ciażę :-):-) bierz męża w obroty :) Takie fotki to fajna pamiątka, może moje są zbyt odważne... i nie nadają się do dalszej publiki - no ale raz sie żyje.

Vegas - mój gra na konsoli codziennie :) w weekendy tylko dokłada do tego piwko, a wczoraj był mój brat więc też było męskie granie :D

U mnie nocka oki :) ale mężuś spał na dole bo wczoraj mieliśmy pełną chate a co za tym idzie i alkohol więc standardowo z chrapiącym i śmierdzącym chłopem spać nie bede :-):-)

Dzisiaj pogoda równie cudna - mam ochote wybyć gdzieś z domku, obiadek też po za domem - może KFC - trzeba korzystać jeszcze póki mogę :D

Miłego dnia laseczki.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w piękny niedzielny dzionek, dla tych którzy tego słonka nie mają, bądź mają jak na lekarstwo szybciutko posyłam :*

Dorcia cieszę, że wszystko poszło okey i gratuluję nowego nabytku.

Carla ja jestem mega fanką akcesoriów TT, więc butelkę i od nich kupuję :) no ale tak jak pisałam wcześniej, Kicia w ciągu swojego życia miała "przyjemność" pić z butli tylko w dzień naszego wyjścia ze szpitala i teraz też chciałabym jej uniknąć - kupuję tylko w razie gdyby ...

Moja ekipa od wczoraj się smyka, dziś nie ma ich już od 8,30 znów chodzą po górach, a ja zajęłam się sobą :D
Jutro wizyta, trochę się już stresuję :/

Całą resztę gorąco całuję i posyłam pozytywne fluidki.

Odezwę się w poniedziałek popołudniu.

Kurczak jeśli pozwolisz to ja już dzisiaj zacznę łapać te Twoje siusiakowe fluidki....przecież się kiedyś przydadzą !!! Z niecierpliwością czekam na info z jutrzejszej wizytki !!!

Carla a myślisz że faktycznie wyśle ta walnięta lekarka papiery do sanepidu ? Może tylko tak gadała żeby Cię zmusić do szczepienia ???

Co u Was laseczki...mało się coś odzywacie !!!??

Ja dziś miałam kiepską noc zafundowaną przez córę:-p, więc dziś ledwo na ślepka patrzę:-p Ale zaliczyliśmy spacerek 2h, obejrzeliśmy rodzinną baję i jakoś czas zlatuje - rodzinnie;-)

KURCZAK nie martw się, wszystko na pewno jest OK i wrócisz do nas z samymi super wieściami:tak::-)
ANIOŁEK Ty chyba odważnych ciążowych fotek nie widziałaś:-p Ostatnio w grafice w google oglądałam sesje ciążowe by sobie pomysł jakiś zgapić na zdjęcie a tam niektóre kobity zapomniały się ubrać:-p O zasłanianiu się rękoma też chyba nie słyszały hihi:-p Mój gra na konsoli tylko jak jego brat wpadnie do nas a on wpada tak z 2x w miesiącu;-) Wtedy mają piwkowanie i granie:-p

hej, my już w domciu :)
obiecane fotki wrzucone na grupę, tylko uprzedzam, że to naprawdę nic nadzyczajnego

jutro was nadrobię a tymczasem lecę poćwiczyć :)
ps. muszę się pochwalić, że spadło mi 5cm w brzuszku od tych ćwiczeń :-)

Vinga - 5 cm ? super :-)

Vegas - no ja też miałam kiepską noc , mała przytuptała do nas w nocy i jak zwykle wstałam w poprzek cała połamana i zmarznięta , a królowa wyspana i zadowolona ….

Aniołek - w sumie się nie dziwie że nikt nie zauważył że w ciąży jesteś :-), chudzino . A zdjęcia hmmm też myślę że widziałam odważniejsze:)

nie mam mocy coś dziś , muszę kupić kurtkę bo się ledwo dopinam w puchówkę , i wyglądam jak pączek w niej . Znalazłam w h & m
Product Detail | H&M PL i w całym kraku tylko jasne są a ja chcę czarną :( . Muszę porobić badania , jakieś posiewy dodatkowo , połówkowe itd i kurde nie mam gdzie małej dać , jak mnie to wkur…a , czasem się czuje jak samotna matka

Vinga - no beztalencie jak nic ;-), kopnę Cię w doopę !!

Ostatnia edycja:
Dorcia to świetnie, że kamyczek rozbity ;] To teraz nic tylko sex sex sex :) A co do ekspresu to ja tez mam i powiem Ci, że to jest świetny wynalazek :D Codziennie rano świeżo mielona kawka mmmmmm ;)

Amelia to już faktycznie musi być widać ten twój brzuszek :)

Vinga 5cm to naprawde sporo !!!

Amelia fajna ta jasna kurtka, ale z ego co widać na twoich fotkach to lubisz czarny kolor ;)

A my dzisiaj byliśmy u mamy na urodzinach, potem mieliśmy iść na koncert, ale odwołali :( A tak się cieszyłam :(:(:( Ponury dzień u nas a jutro znów poniedziałek :(:(:( Laski, jak by się tutaj pozbyć pracy? ;]

Muffi chcesz pozbyć się pracy...oddaj ją mnie :tak::-D Koncert odwołany ?? Bo ???

Vinga podziwiam ..mnie nic nie ubyło....a ćwiczysz z Chodakowską , Mel B ???

Amelia świetna ta parka...niedroga...ostatnio widziałam bluzy w tej cenie !!! A może weź jasną i zestaw z ciemnymi butkami i apaszką ???

Się muszę pochwalić ( ostatnio tylko się chwalę ) "urodziłam" wczoraj kamyczek !!!
7 mm x 4 mm i kuuupę piachu. Cieszę się bardzo bo oznacza to że tak spory kamień nie zablokował mi nerki !!! A lekarz mówił że z dolnego kielicha ciężko schodzą...a ja ...dwa dni po zabiegu pozbyłam się kamienia ! Nawet zdjęcie z tej radości mu zrobiłam :-D

Miłego poniedziałku !!!

Ostatnia edycja:
Carla- też chciałabym jakieś buty dla małej z Lidla. Jeszcze żadnych nie kupowałam, ale jeśli są takiej jakości jak ubrania to z chęcią skorzystam. Też muszę wybrać się do Deichmana, bo moja nie chce już chodzić w zimowych.

Dorcia- dzielna jesteś:) cieszę, się ze najgorsze za Tobą.Zalecenia lekarza bardzo przyjemne:)tzn. że już jesteś "czysta"?

Amelia- dobrze, że ludzie reagują na ciążę. Ja mam mega brzuch i jakoś nikt go nie zauważa:/ Kupiłabym jasną kurtkę. Też mam problem co zrobić dzieckiem, mąż nie zawsze może zostać z nią a do ginekologa czy stomatologa jej przecież nie wezmę.

Aniołek- miesiąc do porodu, ale lada moment dziecko będzie donoszone

Muffi - może po prostu zajdź w ciążę:-)

Kurczak- powodzenia na wizycie i mam nadzieję, że dziś się rozstrzygnie jak będziesz rodzić. Zwiększyła Ci się częstotliwość wizyt u gina?
Mam kilka butelek po Kornelii praktycznie nieużywane, więc chyba jeszcze sprawne. tylko smoczki jak coś nowe kupie. U nas najlepsza okazała się butelka Lovi czyli u każdego inaczej:)

Vinga- też widziałam takie odważne zdjęcia ciążowe nawet na portfolio jednego z fotografów. Ale ja wolę bardziej subtelne zdecydowanie. Też sobie muszę zrobić kilka na pamiątkę.

Vinga- brawo i trzymaj tak dalej a za pół roku będziesz wymieniać całą garderobę.

Pisałyście o spaniu z dziećmi. Ja uległam i przyznaję, że lubię zapach swojego dziecka w łóżku. Takie małe zboczenie:-)
My wczoraj skoczyliśmy wieczorem na basen i przespałam po nim całą noc bez żadnej pobudki. Czuję się jak nowonarodzona. Też życzę Wam miłego poniedziałku i całego tygodnia.

reklama
hej laseczki :) witam was z poranną kawką
Dorcia do tej pory ćwiczyłam skalpel chodakowskiej ale ostatnio dołączyłam jeszcze na początek mel b cardio na spalanie ale po tym tylko pół skalpelu dałam radę zrobić. super, że kamyk sie "urodził"
Amelia super ta kurteczka, a pani w sklepie - miły gest, oby więcej takich ludzi!
Dorcia ja nie mam bajerów w kuchni, ani zmywarki, ani ekspresu, nawet czajnika elektrycznego :p mój mąż uważa je za zbędne (no oprócz zmywarki)

no i tylko tyle udało mi się napisać, Nat już mnie chce do zabawy
miłego dnia ;**

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry