- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dorcia- maż wysłał księdza najpierw do sąsiadów. my w tym czasie sprzątnęliśmy zabawki małej z pokoju, ubraliśmy ją no i ja założyłam coś bardziej wyjściowego niż szlafrok Księdza mamy naprawdę spoko, ochrzcił nasze dziecko i nie chciał za to ani grosza a w tych czasach "co łaska" to podstawa każdego kościoła.
Carla- my jesteśmy wierzący i chodzimy do kościoła, ale w święta zasłabłam podczas mszy i odpuściłam sobie na razie,dlatego nie wiedzieliśmy o jego wizycie.Zazdroszczę ćwiczeń. I gratuluje zapału!!! A faceci to proste istoty niestety.
gabryśka- film na pewno obejrzę, dla Ciebie też brawa za fitness
Aniołek- zgaga:/ teraz nie mam, ale z Kornelką miałam od początku drugiego trymestru do końca. Tym razem brzuch mam niżej i nie uciska tak chyba żołądka. Ale jeszcze mnie nawiedzi ta dolegliwość
Ja dziś czuję się lepiej, dzięki tej dwudniowej chorobie zrzuciłam kg, ale wciąż mam 5 na plusie. Mam nadzieje, że więcej niż 12 nie przytyje.Dziś zaliczyłam wizytę na basenie. tego było mi trzeba. Czułam się rewelacyjnie w wodzie. Bedę tam częstym gościem tym bardziej, że mam za darmo do końca ciąży. Obawiam się tylko o infekcje, ale jeśli nic się nie będzie działo złego to na pewno jeszcze skorzystam.
Carla- my jesteśmy wierzący i chodzimy do kościoła, ale w święta zasłabłam podczas mszy i odpuściłam sobie na razie,dlatego nie wiedzieliśmy o jego wizycie.Zazdroszczę ćwiczeń. I gratuluje zapału!!! A faceci to proste istoty niestety.
gabryśka- film na pewno obejrzę, dla Ciebie też brawa za fitness
Aniołek- zgaga:/ teraz nie mam, ale z Kornelką miałam od początku drugiego trymestru do końca. Tym razem brzuch mam niżej i nie uciska tak chyba żołądka. Ale jeszcze mnie nawiedzi ta dolegliwość
Ja dziś czuję się lepiej, dzięki tej dwudniowej chorobie zrzuciłam kg, ale wciąż mam 5 na plusie. Mam nadzieje, że więcej niż 12 nie przytyje.Dziś zaliczyłam wizytę na basenie. tego było mi trzeba. Czułam się rewelacyjnie w wodzie. Bedę tam częstym gościem tym bardziej, że mam za darmo do końca ciąży. Obawiam się tylko o infekcje, ale jeśli nic się nie będzie działo złego to na pewno jeszcze skorzystam.
AniolekBB
Fanka BB :)
Oj dziewczyny ale zazdroszczę Wam tego ruchu i tych ćwiczeń... ja jakoś nigdy specjalnie nie byłam aktywna fizycznie, ale teraz gdzie obrócenie z boku na bok jest dla mnie nie lada wyczynem, marze żeby móc swobodnie zmienić pozycje, w szybszym tempie wykonywać codzienne czynności itp, ogólnie to jakaś masakra, a chyba wcale nie mam dużego brzucha i tylko 4 kg na plusie, ale jeszcze 3 mce i okres połogu i biore się za siebie.
co do mojej zgagi, to niestety ale bez renie ani rusz, czasem ratuje się mlekiem ale to pomaga tylko na chwilę, jeśli tylko pomaga, w ogóle czuje, że mam bardzo wysoko żołądek i małych rozmiarów, cokolwiek nie zjem pali jak cholera.
Dorcia - Ja dzisiaj całe przedpołudnie przeleżałam w piżamie i gdyby nie to, że znajomi nas odwiedzili to pewnie w ogóle bym się z niej nie przebierała
My mamy księdza 15 stycznia, co prawda jest jakaś afera u nas z proboszczem, chcą go odwoływać itp, zresztą rzadko chodzę do nas o kościoła, wole starą Parafie obok mojej mamy, no ale księdza przyjąć przyjmę, aczkolwiek i tak planuje chrzciny w starym kościele a nie na wiosce.
zmykam do spania, miłej nocki
co do mojej zgagi, to niestety ale bez renie ani rusz, czasem ratuje się mlekiem ale to pomaga tylko na chwilę, jeśli tylko pomaga, w ogóle czuje, że mam bardzo wysoko żołądek i małych rozmiarów, cokolwiek nie zjem pali jak cholera.
Dorcia - Ja dzisiaj całe przedpołudnie przeleżałam w piżamie i gdyby nie to, że znajomi nas odwiedzili to pewnie w ogóle bym się z niej nie przebierała
My mamy księdza 15 stycznia, co prawda jest jakaś afera u nas z proboszczem, chcą go odwoływać itp, zresztą rzadko chodzę do nas o kościoła, wole starą Parafie obok mojej mamy, no ale księdza przyjąć przyjmę, aczkolwiek i tak planuje chrzciny w starym kościele a nie na wiosce.
zmykam do spania, miłej nocki
Ostatnia edycja:
Aniolek a ja zazdroszczę Ci tych 4 kg na plusie. Jestem grubą niestety i tego w ciazach nie lubie najbardziej. Specjalnie waga w ciąży sie nie przejmuje, bo po porodzie szybko spada ale każdy kg do dzwigania więcej mnie przeraża. Przypomniało mi sie że na agatę grałam też gaviscon, nizbyt przyjemny w smaku i migdaly mi pomagały.
Dobranoc dziewczęta!
Dobranoc dziewczęta!
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej;-) My sobie byliśmy u szwagierki na urodzinkach, Martynka szalała z 9 dzieciaków i wracać do domu nie chciała Fajnie było jak zawsze;-) Potem wpadł do nas szwagier i niedawno poszedł;-) Maluszek coraz częściej się rusza w brzuszku:-) Ogólnie czuję się bardzo dobrze /odpukać/.
DORCIA mam nadzieję, że mężuś zrozumie swoje grzechy i będzie dobrze:-)
ANIOŁEK a ja nawet nie wiem co to zgaga, nigdy nie miałam Współczuję.
GABRYSKA to Ty jutro pracujesz w święto?;-)
CARLA i bardzo dobrze, że coś będziesz dla siebie robić, każda kobieta powinna coś dla siebie robić a nie tylko zajmować się obowiązkami A w niedowagę się nie baw - szkoda zdrowia;-)
DORCIA mam nadzieję, że mężuś zrozumie swoje grzechy i będzie dobrze:-)
ANIOŁEK a ja nawet nie wiem co to zgaga, nigdy nie miałam Współczuję.
GABRYSKA to Ty jutro pracujesz w święto?;-)
CARLA i bardzo dobrze, że coś będziesz dla siebie robić, każda kobieta powinna coś dla siebie robić a nie tylko zajmować się obowiązkami A w niedowagę się nie baw - szkoda zdrowia;-)
K
kurczak!
Gość
Dorcia jak tam Twoje lenistwo?
Gabryśka trzymamy kciuki za nie-przyjście @ !
oj Carla będzie godzonko
Wasila zazdroszczę basenu
Aniołek my sobie pójdziemy na basen na gg
Gabryśka trzymamy kciuki za nie-przyjście @ !
oj Carla będzie godzonko
Wasila zazdroszczę basenu
Aniołek my sobie pójdziemy na basen na gg
Hej hop witam wieczornie,
zmeczona jestem strasznie, ciezko bylo wstac rano do pracy po dwutygodniowej przerwie.
Vegas- ja w bezboznym miescie mieszkam, nie uznaja swiat katolickich a szkoda bo z checia bym sie pobyczyla jeszcze troche. Fajnie, ze dobrze znosisz ciaze
Kurczak- nie dziekuje za kciuki zeby nie zapeszyc, tylko dobrze zaciskaj do 15.01. co bym wam tu sie mogla pochwalic dobra nowina
Piszecie o koledach, w moim domu rodzinnym zawsze przyjmowali ksiedza rodzice a tutaj w de nie ma tego zwyczaju, mozna sobie zamowic kolede, tzn. umowic sie na termin z ksiedzem, ale my nie praktykujemy tego.
Carla- jak cwiczenia
Wasila- wczoraj pocwiczylam ale dzis odpuszczam, normalnie jakas spiaczka mnie ogarnia, kapie i klade mlodego i tez zaraz zmykam do lozka
Pozdrowionka
zmeczona jestem strasznie, ciezko bylo wstac rano do pracy po dwutygodniowej przerwie.
Vegas- ja w bezboznym miescie mieszkam, nie uznaja swiat katolickich a szkoda bo z checia bym sie pobyczyla jeszcze troche. Fajnie, ze dobrze znosisz ciaze
Kurczak- nie dziekuje za kciuki zeby nie zapeszyc, tylko dobrze zaciskaj do 15.01. co bym wam tu sie mogla pochwalic dobra nowina
Piszecie o koledach, w moim domu rodzinnym zawsze przyjmowali ksiedza rodzice a tutaj w de nie ma tego zwyczaju, mozna sobie zamowic kolede, tzn. umowic sie na termin z ksiedzem, ale my nie praktykujemy tego.
Carla- jak cwiczenia
Wasila- wczoraj pocwiczylam ale dzis odpuszczam, normalnie jakas spiaczka mnie ogarnia, kapie i klade mlodego i tez zaraz zmykam do lozka
Pozdrowionka
Witam i ja już prawie poświątecznie. Dużo wolnego z moim mężem poskutkowało i u nas małymi kłótniami. Dobrze, że jutro idzie do pracy, trochę odpoczniemy od siebie i zatęsknimy za sobą
gabryśka- może to zmęczenie coś oznacza?:-):-):-)Trzymam kciuki!!! w Pl 6.01 tez do niedawna był pracujący.
kurczak- wskakuj w strój kąpielowy i śmigaj na basen
Aniołek- cóż za ironia losu- Mam dziś zgagę hehe Póki co mleko pomaga
Vegas- oby ciąża nie dawała o sobie znać aż do samego końca.
Dziewczyny powiedzcie czy u Was tez przedwiośnie? Dziś spacerowaliśmy ponad dwie godziny, słoneczko pięknie świeciło. Zero śniegu i innych oznak zimy. Zaraz drzewa zakwitną:-)
gabryśka- może to zmęczenie coś oznacza?:-):-):-)Trzymam kciuki!!! w Pl 6.01 tez do niedawna był pracujący.
kurczak- wskakuj w strój kąpielowy i śmigaj na basen
Aniołek- cóż za ironia losu- Mam dziś zgagę hehe Póki co mleko pomaga
Vegas- oby ciąża nie dawała o sobie znać aż do samego końca.
Dziewczyny powiedzcie czy u Was tez przedwiośnie? Dziś spacerowaliśmy ponad dwie godziny, słoneczko pięknie świeciło. Zero śniegu i innych oznak zimy. Zaraz drzewa zakwitną:-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.