reklama
malinowelove
Fanka BB :)
Ale piękna kreska!!! Który masz dc? Gratulacje i trzymam kciuki!!! Ale się cieszę, że chociaż jednej z nas w końcu się udało!!!Dziewczyny, ja chyba mam jakieś zwidy.
Robiłaś jeszcze jeden?
A ja zazdroszczęAle piękna kreska!!! Który masz dc? Gratulacje i trzymam kciuki!!! Ale się cieszę, że chociaż jednej z nas w końcu się udało!!!
Robiłaś jeszcze jeden?
grope_
Dzisiaj 60dc póki co tylko ten, bo corka już na mnie wisi, a testowanie powoduje we mnie zbyt duże emocjeAle piękna kreska!!! Który masz dc? Gratulacje i trzymam kciuki!!! Ale się cieszę, że chociaż jednej z nas w końcu się udało!!!
Robiłaś jeszcze jeden?
grope_
Dziękuje Jutro lece na bete i będę pisać do ginekologa, bo nie mam pojecia który to tydzieńGrope tak myślałam gratulacje
grope_
Kochana ja wiem, ze to są czasami trudne momenty. Moja bliska koleżanka tez zaszła i ciężko mi było to przejść, mimo ze gratulowałam jej szczerze i z całego serca Wam tez się udaA ja zazdroszczę
A kiedy miałaś ostatni okres? A rzekomo nie było kiedy bombelka zrobić pewnie będziesz jeszcze lutową mamą.Dziękuje Jutro lece na bete i będę pisać do ginekologa, bo nie mam pojecia który to tydzień
No właśnie ja nie wierzę, że się uda. Puszczają mi nerwy i nieraz podnoszę głos na syna, bo gdzieś w podświadomości mam myśl, że jakby on nie był na cycu dawno byłoby rodzeństwo w drodze. Wiem, że czy każda inna będzie w ciąży czy żadna, to ja od tego nie zajde. Ale jakoś tak smutno jak się ma jedną kreskę a prawie wszyscy mają dwie, choć wręcz są na wściekli oby wszystko było dobrze i zbadaj sobie może też progesteronu, bo mnie ciekawi jaki poziom ma kobieta karmiąca chociaż wiem , że u każdej inaczej @malinowelove my może się na marcowkach spotkamyKochana ja wiem, ze to są czasami trudne momenty. Moja bliska koleżanka tez zaszła i ciężko mi było to przejść, mimo ze gratulowałam jej szczerze i z całego serca Wam tez się uda
reklama
grope_
Ostatnia miesiączka 14.04! ja nie wiem, dopóki nie zobaczę to nie uwierzę, bo seks przez te 60 dni mieliśmy może 5-6 razy.A kiedy miałaś ostatni okres? A rzekomo nie było kiedy bombelka zrobić pewnie będziesz jeszcze lutową mamą.