reklama
malinowelove
Fanka BB :)
malinowelove
To może jednak ta ochota na seks to objawPowiem Wam, że przez ostatnie trzy dni taka miałam dziwną ochotę na seks jak nigdy ale żadnego objawu owulacji nie było zwłaszcza, że dzis dopiero 13 dc
Jeden trwał 63 dni, a drugi 54. Teraz mam trzeci dopiero cykl od pierwszej miesiączki po porodziejeszcze rok czy dwa i będą mojej normalnej długości czyli 33 dni około@marcemma a jak u Ciebie z cyklami, ile trwają?
Ja coś czuję, że lada moment przyjdzie okres.
malinowelove
Lo jej, to też długie. Ale @grope_ udawadnia, że i przy takich cyklach może się udaćJeden trwał 63 dni, a drugi 54. Teraz mam trzeci dopiero cykl od pierwszej miesiączki po porodziejeszcze rok czy dwa i będą mojej normalnej długości czyli 33 dni około
Myślę, że wszystko możliwe. Aczkolwiek przy córce miałam bardzo szybko jak na mnie owulację bo jakoś 14 dc, a z synem zaszłam w ciążę 23 dc, to by się zgadzało z obserwacji śluzu i z wieku ciąży a teraz śluzu żadnego nie zauważyłam, chociaż w dwóch pierwszych ciążach też nieLo jej, to też długie. Ale @grope_ udawadnia, że i przy takich cyklach może się udać
malinowelove
A widzisz, więc szansa jest, że to dni płodneMyślę, że wszystko możliwe. Aczkolwiek przy córce miałam bardzo szybko jak na mnie owulację bo jakoś 14 dc, a z synem zaszłam w ciążę 23 dc, to by się zgadzało z obserwacji śluzu i z wieku ciąży a teraz śluzu żadnego nie zauważyłam, chociaż w dwóch pierwszych ciążach też nie
malinowelove
U mnie niestety woda już się chyba zatrzymuje na @. Brzuch wygląda, jakbym była ciąży, więc stawiam, że na przełomie tych kilku dni powitam okres.
To czekanie na okres jest dobijające, szczególnie jak się zrobi kilka negatywnych testóww przyszłym cyklu chyba zamówię sobie testy owulacyjne.U mnie niestety woda już się chyba zatrzymuje na @. Brzuch wygląda, jakbym była ciąży, więc stawiam, że na przełomie tych kilku dni powitam okres.
reklama
malinowelove
Noooczłowiek niby wie, że są małe szanse, ale ta nadzieja jest i czekanie, aż w końcu przyjdzie ten okres i wszystko będzie jasne. Ja nie wiem czy to nie był nasz ostatni cs na jakiś czas, zobaczymy, może jeszcze damy sobie jedną szanse przez kolejny miesiąc, a jak nie to na razie kończymy temat starań.To czekanie na okres jest dobijające, szczególnie jak się zrobi kilka negatywnych testóww przyszłym cyklu chyba zamówię sobie testy owulacyjne.