reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania dla mam i kp

reklama
A miałaś już jakieś objawy owulacji?
Wydaje mi się że czwartek-sobota coś się działo, bo śluz wyglądał na płodny i ciągnął mnie jajnik, ale nie ukrywam, że działamy cały cykl regularnie, jak ostatnio cykl się przedłużył, zobaczymy, może to jest sposób 🤷‍♀️
Co do testów, ja w obiegły miesiącu ograniczyłam się do dwóch, ale jeszcze miesiąc wcześniej to przesadzałam i poszalałam z testowaniem 🙈

Wydaje mi się że czwartek-sobota coś się działo, bo śluz wyglądał na płodny i ciągnął mnie jajnik, ale nie ukrywam, że działamy cały cykl regularnie, jak ostatnio cykl się przedłużył, zobaczymy, może to jest sposób 🤷‍♀️
Co do testów, ja w obiegły miesiącu ograniczyłam się do dwóch, ale jeszcze miesiąc wcześniej to przesadzałam i poszalałam z testowaniem 🙈
Ja miałam też płodny śluz wg mnie i starałam się przed i w trakcie działać. Jednak nie zadziałało. U mnie niestety regularne współżycie jest utrudnione albo nierealne jak męża nie ma. Z jednego się cieszę, że spokojnie przez trzy tyg mogę robić zdjęcia zębów u dentysty🤦😅

Ja miałam też płodny śluz wg mnie i starałam się przed i w trakcie działać. Jednak nie zadziałało. U mnie niestety regularne współżycie jest utrudnione albo nierealne jak męża nie ma. Z jednego się cieszę, że spokojnie przez trzy tyg mogę robić zdjęcia zębów u dentysty🤦😅
Właśnie to jest to, że niby organizm daje objawy a i tak pytanie czy to owulacja z czy kp czegoś nie blokuje🤷‍♀️.

Haha trzeba doceniać pozytywy, można teraz porobić, bo potem w ciąży będzie problem ze zdjęciem a tak sobie ogarniesz takie rzeczy 😃

Trzymam kciuki, żeby szybko był pozytyw! Wtedy możesz resztę wykorzystać na pamiątkę 😃@dalej nie przyszła?
U mnie dziś 18 dc 🙄
Nie. Jutro przyjdą te wspomniane testy, zrobie i umawiam się do ginekologa. Doszłam do wniosku, ze nie ma na co czekać. Może jakaś chemia ruszy 🤣

reklama
Hej, jak tam? Jutro czy pojutrze idę zabadac TSH, wapń i może Wit d. Ryczę trzeci dzień, nie wiem co mi się stało, ale już czuję że się nie uda i w tym cyklu. Dzisiaj dopiero 7 DC. Ale też będzie ciezko, bo mały wstaje pierwszy, chodzi spać ostatni i same wiecie. Dodatkowo nie nastrajają mnie wieści o kolejnych ciążach koleżanek ☹️ taki żal post z poniedziałku rana.

Do góry