malinowelove
Fanka BB :)
Przypomnisz czy miałaś regularne cykle przy kp? Miałaś potwierdzone, że cykle są owulacyjne? Mam nadzieję, że nam wszystkim się udaPotwierdzone
Tylko teraz jak odstawić mojego cycocholika od cyca?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomnisz czy miałaś regularne cykle przy kp? Miałaś potwierdzone, że cykle są owulacyjne? Mam nadzieję, że nam wszystkim się udaPotwierdzone
Tylko teraz jak odstawić mojego cycocholika od cyca?
Na początku co 26-32 dni ale ostatnieswa cykle miałam 28 dniowe. Nie robiłam testów owulacyjnych jedynie bardzo mnie brzuch bolał właśnie w połowie cyklu wiec podejrzewam ze owulacje byłyPrzypomnisz czy miałaś regularne cykle przy kp? Miałaś potwierdzone, że cykle są owulacyjne? Mam nadzieję, że nam wszystkim się uda
U nas w sumie trochę remontów, bo ogarniamy poddasze. Wczoraj odwiedziła nas rodzina, dziś wpadł do nas przyjaciel, plac zabaw z Młodym, grill i tak leci.I jak tam dziewczyny? Relaksik majowkowy?
Gratuluje!Przypomnisz czy miałaś regularne cykle przy kp? Miałaś potwierdzone, że cykle są owulacyjne? Mam nadzieję, że nam wszystkim się uda
Ja się w tym roku zagapiłam i zapomniałam, że w ogóle jakaś majówka jest ale też szczerze to byłam obrażona na majówki, bo kilka ostatnich lat co gdzieś wyjeżdżaliśmy, było zimno i w sumie się męczyliśmy a nie wypoczywaliśmy więc teraz siedzimy w domu, w sumie nawet mi się nie chce z nikim zgadywać, bo jestem zmęczona i mam jakiś zawodowy kryzys, generalnie zero nastrojuU nas w sumie trochę remontów, bo ogarniamy poddasze. Wczoraj odwiedziła nas rodzina, dziś wpadł do nas przyjaciel, plac zabaw z Młodym, grill i tak leci.
Za tydzień testowanie, zobaczymy, chyba że @ przyjdzie szybciej .
A co tam u Was, gdzieś wyjechlalyscie czy odpoczynek na miejscu?
Ja już czuję, że nie pyklo, bo mam wnerwa i wszystkie objawy jak na okres. Nie, roczek malutki w domu, najbliżsi. Jeszcze nie wiem czy nawet wszyscy przyjdą.U mnie też powoli załącza się ponownie wkurzenie na wszystko, więc pewnie podobnie jak w ubiegłym miesiącu @ sie zbliża.
@Martynka90 duzy roczek organizujecie? Też to przed nami za 2 miesiące
Też właśnie chcielibyśmy coś małego, mieliśmy spore chrzciny, ze względu na dużą rodzinę i umeczylismy się i my i syn, a do tego koszty w obecnych czasach..Ja już czuję, że nie pyklo, bo mam wnerwa i wszystkie objawy jak na okres. Nie, roczek malutki w domu, najbliżsi. Jeszcze nie wiem czy nawet wszyscy przyjdą.
Mam jeszcze nieregularne cykle. W sumie to mój trzeci czy nawet drugi.po porodzie. Pomiędzy dwiema @ miałam 62 dni różnicy, z tym że aż z miesiąc wcześniej lekarz widział obraz przed miesiączką. Jeżeli liczyć moje cykle po staremu to do tygodnia, dwóch powinien się pojawić okres . Ale pewnie ani @ nie będzie ani ciążyTeż właśnie chcielibyśmy coś małego, mieliśmy spore chrzciny, ze względu na dużą rodzinę i umeczylismy się i my i syn, a do tego koszty w obecnych czasach..
A kiedy @powinna do Ciebie przyjść? Testowałaś teraz?