reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania dla mam i kp

Aj ja jestem mega zła. Moje cykle bywały 30-33 dni, po ciąży po córce szybko się uregulowaly i cyk ciąża. A teraz mam drugi cykl dopiero a już prawie rok po porodzie i jak znowu będzie trwał dwa miesiące się załamie ☹️ sorki mam chandrę 😑 bo jestem 18 dc a owulacja jeśli wystąpi bo dopiero za 2 czy 3 tyg☹️
Nie dziwię się, że jesteś zła..człowiek nawet nie wie na co się nastawiać, nie jest w stanie nic zaplanować tak naprawdę kiedy i czy wystąpi owulacja itd.. Ja w tamtym miesiącu miałam jakiś taki zjazd i doła. Te pogody też takie.. Ja zobaczę w sumie dopiero w tym miesiącu w maju jak te moje cykle wyglądają.. Okres dostałam równo po 4 tyg. od odstawienia tabletek, zobaczymy jak będzie w maju.
Za nami intensywny weekend i chrzciny Młodego 🙉więc dziś w końcu regeneracja. Wg kalendarza owulacja byłaby w niedzielę, gdzie akurat nic nie działaliśmy, bo nie było nas w domu 😅 no zobaczymy. Powodzenia dziewczyny. 🍀

reklama
Tak wiem ze kp nie jest metoda antykoncepcji. W sumie z mężem tak sie zabezpieczaliśmy i nie. Chcieliśmy mieć drugie dziecko ale nie sadzilam ze tak szybko mogłoby sie nam trafić 😅
Dzisiejszy test sprzed 5 min, chyba jest coś na rzeczy. A może tylko ja widzę ten cień?
Daj znać, jeżeli zrobisz betę 🍀powodzenia!

Becia, tak jesteśmy razem na dwóch grupach 😍 pochwalisz się dziewczynom na Fejsie? 😍
O faktycznie 🤣 patrz ze nie zorientowałam się w ogole na początku 😂🥰
Hej! Właśnie tak sie zastanawiałam czy coś właśnie napisać na naszych majówkach czy poczekać na bete. 😅 mąż już skacze z radości i wydzwania do mnie co chwile z pracy. Mam nadzieje ze jakoś wcześniej wróci i zdążę jeszcze dzisiaj bete wykonać 🙄

Tak wiem ze kp nie jest metoda antykoncepcji. W sumie z mężem tak sie zabezpieczaliśmy i nie. Chcieliśmy mieć drugie dziecko ale nie sadzilam ze tak szybko mogłoby sie nam trafić 😅
Dzisiejszy test sprzed 5 min, chyba jest coś na rzeczy. A może tylko ja widzę ten cień?
Dla mnie to mocne krechy, gratulacje ❤️

Nie dziwię się, że jesteś zła..człowiek nawet nie wie na co się nastawiać, nie jest w stanie nic zaplanować tak naprawdę kiedy i czy wystąpi owulacja itd.. Ja w tamtym miesiącu miałam jakiś taki zjazd i doła. Te pogody też takie.. Ja zobaczę w sumie dopiero w tym miesiącu w maju jak te moje cykle wyglądają.. Okres dostałam równo po 4 tyg. od odstawienia tabletek, zobaczymy jak będzie w maju.
Za nami intensywny weekend i chrzciny Młodego 🙉więc dziś w końcu regeneracja. Wg kalendarza owulacja byłaby w niedzielę, gdzie akurat nic nie działaliśmy, bo nie było nas w domu 😅 no zobaczymy. Powodzenia dziewczyny. 🍀
Ja tez jestem trochę zla(?) ze mam takie długie cykle. Przy staraniu o ciąże to jak czekanie caaaaaaly rok 😩

Dzięki i wzajemnie😘 ja wyszłam na spacer, długi, ale rzoboala mnie głowa i nogi 😃🙈

O faktycznie 🤣 patrz ze nie zorientowałam się w ogole na początku 😂🥰
Hej! Właśnie tak sie zastanawiałam czy coś właśnie napisać na naszych majówkach czy poczekać na bete. 😅 mąż już skacze z radości i wydzwania do mnie co chwile z pracy. Mam nadzieje ze jakoś wcześniej wróci i zdążę jeszcze dzisiaj bete wykonać 🙄
To zazdroszczę męża. Mój jest z tych co dopiero jak zobaczą nie zabiorą z porodówki to pokochają. 🤦

Załączniki

• 5152936C-D650-4F41-894F-EBE07BCD687A.png
    5152936C-D650-4F41-894F-EBE07BCD687A.png
    104,2 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry