reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania dla mam i kp

reklama
Hej, ja nie dostawałam powiadomień, ze coś tutaj piszecie 😱 wiec myślałam, ze wątek umarł i nawet nie zaglądałam. My trochę w tym miesiącu chyba odpuściliśmy. Właśnie mam okres okoloowulacyjny, ale nie mam ochoty ani siły na seks. Młoda przechodzi teraz bunt 10-miesieczniaka 🤣 wiec ja ten cykl spisuje raczej na straty, ale trzymam kciuki za was ❤️

Hej, ja nie dostawałam powiadomień, ze coś tutaj piszecie 😱 wiec myślałam, ze wątek umarł i nawet nie zaglądałam. My trochę w tym miesiącu chyba odpuściliśmy. Właśnie mam okres okoloowulacyjny, ale nie mam ochoty ani siły na seks. Młoda przechodzi teraz bunt 10-miesieczniaka 🤣 wiec ja ten cykl spisuje raczej na straty, ale trzymam kciuki za was ❤️
Oj znam to, u nas też 10 miesięcy i też nie jest lekko🙉😈 a co najlepsze, taki z niego cwaniaczek, że jak gdzieś wyjdziemy, ktoś przyjdzie do nas to wtedy jest aniołkiem, śmieje się cały czas, zaczynają się akcje sam na sam😁

Oj znam to, u nas też 10 miesięcy i też nie jest lekko🙉😈 a co najlepsze, taki z niego cwaniaczek, że jak gdzieś wyjdziemy, ktoś przyjdzie do nas to wtedy jest aniołkiem, śmieje się cały czas, zaczynają się akcje sam na sam😁
Taaaaaaaak! Dokładnie to samo u nas. Dzisiaj od rana była marudna, ani cycus ani dwór ani żadna przekąska nawet nie koiła bólu. Mąż od rana w pracy, a jak wrócił to młoda otarła łzy i zachowywała się jakby to był dzień jej życia 🤣

Taaaaaaaak! Dokładnie to samo u nas. Dzisiaj od rana była marudna, ani cycus ani dwór ani żadna przekąska nawet nie koiła bólu. Mąż od rana w pracy, a jak wrócił to młoda otarła łzy i zachowywała się jakby to był dzień jej życia 🤣
No dokładnie, u nas dokładnie to samo 🤣U nas Młody też daje największy popis jak nie ma narzeczonego, a tylko jak wchodzi z pracy to nagle anioł, uśmiech na buzi i wgl. Czasem wejdzie po cicho, stanie w korytarzu i syn nie zauważy to jeszzcze jest marudzenie i stękanie, a jak tylko zobaczy, że tata wrócił to nagle zmiana 😂

I jak tam u Was dziewczyny? U mnie @dalej brak, dzisiejszy test znowu biel, więc nic z tego 🤷‍♀️.
U mnie też biel, objawy typowo przedokresowe. Temp niska. W maju też nici, bo zanim okres dostanę to może połowa czerwca minie. Więc może lipiec. Ale mnie to drażni. 🙈 Młodzieży jeszcze daje mi popalić. Młody ząbki, cycanie,młoda bunt dwulatka 😂

U mnie też biel, objawy typowo przedokresowe. Temp niska. W maju też nici, bo zanim okres dostanę to może połowa czerwca minie. Więc może lipiec. Ale mnie to drażni. 🙈 Młodzieży jeszcze daje mi popalić. Młody ząbki, cycanie,młoda bunt dwulatka 😂
Masakra z tymi długimi cyklami😔.
O kurcze to pewnie przy młodych zmęczenie do tego dochodzi, jak masz takie kombi złego humoru u nich 😃.
U mnie aktualizacja, dziś przyszła @.

reklama
Do góry