KiedyPytam
Fanka BB :)
5 dzień po owu? Nie ma szans.Trzymam kciuki, aby to była implantacja!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 dzień po owu? Nie ma szans.Trzymam kciuki, aby to była implantacja!!!
Z tylu glowy mi jednak mysl kielkowala, ze moze sie udalo... Te testy tylko mnie sprowadzaly na ziemie.Przykro mi jeszcze ten spóźniający okres i jakaś pewnie nadzieja... Eh....
U mnie z kolei okres już drugi cykl przychodzi tydzień po pięknej owulacji. Nawet nie jestem w stanie doczekać tego testowania. Nie mam szansy być zaskoczona że się udało albo nie udało bo ja już tydzień przed wiem że się nie udało. Okres powinnam dostać równo za tydzień. A ja już mam plamienia. Dupka już biorę 4 dzien więc daje sobie jeszcze 3-4 dni i witam nowy cykl. Najgorsze jest to czekanie na okres. Skoro już przychodzi wcześniej to niech przyjdzie nawet jutro.
Najgorsze jest to, że znienawidziłam święta Bożego Narodzenia. A zawsze były dla mnie najwspanialszym okresem w roku
Ja tak plamie całe.zycie. stymulacji nie potrzebuje. Pęcherzyki mi same pięknie rosną i to dwa. Tylko nie pękają dziadyZ tylu glowy mi jednak mysl kielkowala, ze moze sie udalo... Te testy tylko mnie sprowadzaly na ziemie.
No niestety...
Kolejny rok przepadl. Moze nastepny bedzie troche łaskawszy.
Za Ciebie mocno trzymam kciuki! Postaraj sie tak tym nie martwic. Takie plamienia nie wykluczaja, ze sie udalo. Jesli kobiety maja problem z progesteronem to czesto plamia nawet przez cala ciaze (zazywajac leki oczywiscie). Moja kolezanka tak miala. Zawsze mowila, ze ma niekonczacy sie okres. Progesteron tragedia. Po ponad roku stymulacji zaszla w donoszona ciaze, plamiac i lekko krwawiac caly czas. Chlopczyk urodzil sie w 8mcu
Ja nie twierdze, ze potrzebujesz. Opowiadam tylko jak kolezanka miala, bo od dojrzewania zmagala sie z plamieniami. Cale miesiace na podpaskach, ze tak to ujme. No i dodatkowo baardzo niski progesteron.Ja tak plamie całe.zycie. stymulacji nie potrzebuje. Pęcherzyki mi same pięknie rosną i to dwa. Tylko nie pękają dziady
Powiem tylko, że nigdy nic nie wiadomo Jak to było tu kiedyś napisane : biologia to nie matematyka5 dzień po owu? Nie ma szans.
Medycyna nie zna takich przypadków. Minimum 6 dni..... Ja nie wierzę już w żadne "wszystko jest możliwe". I jakieś cuda... No sorki. Po latach już przestałam wierzyć ...Powiem tylko, że nigdy nic nie wiadomo Jak to było tu kiedyś napisane : biologia to nie matematyka
Taa wlasnie, cuda cudeńkaMedycyna nie zna takich przypadków. Minimum 6 dni..... Ja nie wierzę już w żadne "wszystko jest możliwe". I jakieś cuda... No sorki. Po latach już przestałam wierzyć ...
Po 2 latach krwawień gdzie nie mogłam się starać bo krwawilam 20 dni w miesiącu, staram się 10 miesięcy.Taa wlasnie, cuda cudeńka
Gdzies tam nadzieja sie tli, bo bardzo sie chce..
Ile juz w sumie sie starasz?
Tak, pamietam Twoje dolegliwosci... Ciezko wierzyc w powodzenie i miec nadzieje, gdy caly czas cos jest nie tak.Po 2 latach krwawień gdzie nie mogłam się starać bo krwawilam 20 dni w miesiącu, staram się 10 miesięcy.
Ok, chciałam tylko dodać otuchy, ale chyba niepotrzebnie się odzywam...No coz...Dobre chęci to wiadomo. Ja zmykam z forum póki co, ale będę podczytywac.Medycyna nie zna takich przypadków. Minimum 6 dni..... Ja nie wierzę już w żadne "wszystko jest możliwe". I jakieś cuda... No sorki. Po latach już przestałam wierzyć ...