reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny a jaka jest optymalna liczba wychodowanych komórek? Mi na razie po pierwszej kontroli lekarka naliczyła 11. I jak zapytałam czy to dobrze to powiedziała że liczyła na więcej. No ale ze ogólnie się liczy jakość nie ilość. Mam 36lat.
Ic5289 Powodzenia! Jak się czujesz?
Ja miałam dojrzałych 17 jajeczek. W pierwszej procedurze 6 zarodków nie przeżyło do 5 doby. W kolejnej procedurze rozmrożono pozostałe 11 z czego otrzymaliśmy 3 zarodki

@LadyCaro jak tam, zaczęłaś pić ten zakwas? Ja właśnie wypiłam szklaneczkę i nie powiem, żeby to była jakaś przyjemność 😅

Ale moja koleżanka jest w 3 miesiącu ciąży i ma anemię, więc jestem zmotywowana, żeby od dziś pić po pół buteleczki dziennie. Takie wyzwanie grudniowe 😏

@LadyCaro jak tam, zaczęłaś pić ten zakwas? Ja właśnie wypiłam szklaneczkę i nie powiem, żeby to była jakaś przyjemność 😅

Ale moja koleżanka jest w 3 miesiącu ciąży i ma anemię, więc jestem zmotywowana, żeby od dziś pić po pół buteleczki dziennie. Takie wyzwanie grudniowe 😏
jakoś mi z głowy wyleciało :D może jutro męża wyślę po zakwas. A w biedrze jest jakiś dobry?

reklama
Do góry