reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Skoro tyle dobrych opinii to może warto spróbować. Od jakiegoś czasu zmienił nazwę na Fertilsafe widzę.
Aneczka85_01 Ty nadal używasz?
Też się zastanawiałam. Chciałam spróbować z żelem costagnusem i inofem ale gdyby połączyć to wszystko z moja stara suplementacja miesięcznie wychodzą dość spore koszta. Myślę aby m też wspomóc fertilmanem

reklama
Cześć dziewczyny, dziś 27 dc brzuch pobolewa jak na @ promieniując do ud. Widziałam również nitki krwi w śluzie. Moja @ powinna przyjść 1/11 ale chyba zawita wcześniej.
Witam wszystkie panie
Monia idziemy łeb w łeb hehe też @ mam na 1.11 czekam co się wydarzy . Dziś jakaś nerwowa jestem i śpiąca okrutnie piersi zaczynają pobolewac
Nie myślę ani w jedną ani w drogą stronę staram się zachowywać i żyć normalnie

Zosia głowa do góry.ja na twoim miejscu skonsultowalabym się z jakimś innym lekarzem -koniecznie.

Ja do wczoraj brałam luteine 28dc @ brak,za jakieś 2 dni może zrobię test.najdziwniejsze jest to że wogóle nie bolą mnie piersi, zawsze mocno je czuje po bokach i są pełniejsze przed @ A teraz zupełnie nic.

Też się zastanawiałam. Chciałam spróbować z żelem costagnusem i inofem ale gdyby połączyć to wszystko z moja stara suplementacja miesięcznie wychodzą dość spore koszta. Myślę aby m też wspomóc fertilmanem
Ja biorę pregna start plus inne witaminy, mąż fertilman plus, do tego chce kupić inofem i ten żel. Trudno. Trzeba spróbować wszystkiego zanim pojdziemy w koszta za dokładniejszą diagnostykę.

Aneczka85_01 nie chce Cie ciągnąć za język bo nie wiem czy chcesz o tym mówić albo ja nie doczytalam... Inseminacja?

Ja biorę pregna start plus inne witaminy, mąż fertilman plus, do tego chce kupić inofem i ten żel. Trudno. Trzeba spróbować wszystkiego zanim pojdziemy w koszta za dokładniejszą diagnostykę.

Aneczka85_01 nie chce Cie ciągnąć za język bo nie wiem czy chcesz o tym mówić albo ja nie doczytalam... Inseminacja?
U nas ten sam zestaw- ferilcare zamieniłam na pragna start bo ma kwas foliowy zmetylowany dla męża Fertil man i zel Fertil safe:-)

Och jak ja Ci zazdroszczę spokoju, też się staram zachowywać normalnie, ale jednak myśli ciągle wybiegają w jednym kierunku. To będą bardzo długie 4 dni. Kiedy zamierzasz testować. Ja chyba w piątek jeśli małpiszon nie przyjdzie.

Mój mąż stwierdził, że coś jest inaczej bo mi cyce nie rosną przed @. Ale szczerze mówiąc mnie piersi nigdy nie bolą. Może czasem skutki tak dziwnie " swędzą". To mi się zdarza przy owu i przed @

Nie ciągniesz mnie za język kochana , przeszliśmy jedna inseminacje ale nie udało się . Próbujemy raz jeszcze jeśli w kolejnym cyklu owu będzie z lewej . Jeśli się nie uda to in vitro

reklama
Mój mąż stwierdził, że coś jest inaczej bo mi cyce nie rosną przed @. Ale szczerze mówiąc mnie piersi nigdy nie bolą. Może czasem skutki tak dziwnie " swędzą". To mi się zdarza przy owu i przed @
No sama nie wiem kiedy zrobić Może jutro rano zobaczę
Mi mój m powiedział że inaczej na twarzy wyglądam ale czy ja wiem nie myślę samo się okaże czy przylezie męda czy nie

Do góry