reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Zosia. Ja tez już niejedna noc przeplakalam, prawie rozwodziłam się z mężem bo nie rozumie mojej histerii. Ale głowa do góry. Musimy dać rade!!!!
Zmień lekarza. Może trzeba zbadać twój śluz czy nie zabija plemników na dzien dobry. A może inseminacja?
Co to za lekarz... Zamiast cię skierować do Kliniki na szczegółowe badania od razu każe robić in vitro? Dziwne to wszystko.

Zosia. Ja tez już niejedna noc przeplakalam, prawie rozwodziłam się z mężem bo nie rozumie mojej histerii. Ale głowa do góry. Musimy dać rade!!!!
Zmień lekarza. Może trzeba zbadać twój śluz czy nie zabija plemników na dzien dobry. A może inseminacja?
Co to za lekarz... Zamiast cię skierować do Kliniki na szczegółowe badania od razu każe robić in vitro? Dziwne to wszystko.
Nie wiem sama. Co o tym myśleć. Mowialm o inseminacji a on mówi że to strata pieniędzy, Bo jeśli terqz się nie udaje a mamy wyniki idealne to inseminacją dużo nie zmienimy.
Ale też już z bezsilności mi się tylko płakać chxe. Znalazłam taki specyfik w ne ie prefert vaginal. Niby pomaga plemników przetrwać, poprawia ich żywotność i stwarza w pochwie pH korzystne dla plemników. Ale nie znalazłam żadnych opinii konkretnych. Parę wpisów na forach gdzieś o tym ze jest skuteczny. I nie wiem czy zamawiać

Nie wiem sama. Co o tym myśleć. Mowialm o inseminacji a on mówi że to strata pieniędzy, Bo jeśli terqz się nie udaje a mamy wyniki idealne to inseminacją dużo nie zmienimy.
Ale też już z bezsilności mi się tylko płakać chxe. Znalazłam taki specyfik w ne ie prefert vaginal. Niby pomaga plemników przetrwać, poprawia ich żywotność i stwarza w pochwie pH korzystne dla plemników. Ale nie znalazłam żadnych opinii konkretnych. Parę wpisów na forach gdzieś o tym ze jest skuteczny. I nie wiem czy zamawiać
Dziewczyny kupują sobie żel conceive plus albo fertil safe. Ja nie używam bo jestem przeciwna chemii w tamtej części ciała, ale dziewczyny chwala

A jakieś badania robiłaś ? Poza podstawowymi . Czasem jest jeden mały czynnik ze nie wychodzi . Ja już walczę 4 lata ale nikt nie namawiał mnie na in vitro . Nawet w klinice lekarz mówił ze będzie namawiał ze względu na wiek mój ale dopiero jak się przekona ze IUI nie pomoże . U nas jest sytuacja troszkę trudna bo mam jeden jajowod i czekanie na owu gdzie jajowod mam to tez loteria .

reklama
Do góry