KiedyPytam
Fanka BB :)
Dziewczyny wiem że się powtarzam, ale te które biorą clo.... Którego dnia cyklu zaczynacie monitoring?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9dc. I 9dc kończę ostatnia piąta tabletkę CloDziewczyny wiem że się powtarzam, ale te które biorą clo.... Którego dnia cyklu zaczynacie monitoring?
Jest pewna teoria, która głosi że X przetrwa nawet w kiepskich warunkach Przy czym Y potrzebuje warunków idealnych i duuuuużo płodnego śluzuX nie potrzebują dużo śluzu? Skąd to wiecie [emoji4] to mnie pocieszylas bo ja u siebie ogólnie nie zauważyłam zbyt dużej ilości śluzu
Właśnie takie okropne miewam :/ i też często biorę 2 dni wolnego :/U mnie z tą miesiączka w tym cyklu tragedia. Musialam się zwolnić dziś wcześniej z pracy bo ból był taki, że się cała trzeslam i mdłości okropne a tabletki nie pomagają myślałam że stracę przytomność tam.
Nie miałam takiego badania,ale ja jeszcze ogólnie jestem daleka od jakiejkolwiek diagnostyki.ginekolog powiedział że daje mi pół roku:-)Moim zdaniem jeśli chodzi o iui to naturalne bo wszystko dzieje się w tobie a nie poza tobą tylko tak jak pisałam lekarz pomaga ominąć drogę do przebycia bo z 20cm drogi zostaje tylko 2 cm. Ja na początku też myślałam że to duża ingerencja ale jak mi gin wytłumaczył na czym to polega to się długo nie zastanawiałam.
Ale rozumiem cię i oczywiście masz prawo decydować sama w tym kierunku.
A powiedz miałaś badanie na wrogi śluz?
Rety mam takie same okresy. Przychodzą te dwa najgorsze dni to od rana na przeciwbolowych, poce się, mdleje, w pracy jest dramat. A w nocy mam budzik co godzinę bo mnie zalewa.Właśnie takie okropne miewam :/ i też często biorę 2 dni wolnego :/
Co jest takiego "strasznego" w in vitro, że lepsza jest adopcja?
Mnie osobiście problem raczej nie będzie dotyczył ale gdybym nie miala jeszcze dziecka to próbowałam wszystkiego Adopcję nawet teraz rozważam ale nie ma szans na przekonanie męża :/
Ja przy pierwszej ciąży zaraz przed okresem miałam tak dużo śluzu może to ciąża [emoji7]Nieee. To właśnie nie jest infekcja, nic mi tam się nie dzieje
Swoją drogą @ dalej brak. Czekam, jutro jeszcze raz będę testować.
Serio nie potrzebują? To super bo ja chciałabym córę na pierwszy rzut Życzę Ci tego z całego serca!Ja 4kg przytyłam niestety! Ale po 30tce nie ma co się spodziewać przyspieszenia metabolizmu :/ a i śluzu coraz mniej. Ale to nie przeszkadza bo jako że mam już 2 Synów to córa mogłaby się trafić a X nie potrzebują za wiele śluzu
Rety mam takie same okresy. Przychodzą te dwa najgorsze dni to od rana na przeciwbolowych, poce się, mdleje, w pracy jest dramat. A w nocy mam budzik co godzinę bo mnie zalewa.