KiedyPytam
Fanka BB :)
Trochę jestem przerażona. Aż chciałam zaprzestac staranek. Ale mąż mówi że działamy i już. No to działamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia!Trochę jestem przerażona. Aż chciałam zaprzestac staranek. Ale mąż mówi że działamy i już. No to działamy
A ja to nawet śluz płodny dzisiaj mam! Żart jakiś!U mnie piersi już się uspokoiły, co chyba oznacza, że nic z tego nie wyszło. Mam co prawda dużo śluzu szyjkowego i dalej pobolewa mnie podbrzusze, ale szyjka jest twarda i położona nisko, do tego akurat nie trzeba umieć badać szyjki
No nic, wygląda na to, że znów nie doszło do prawidłowej implantacji, stąd wszystkie objawy, bo coś się działo, ale się nie zadziało, więc w sobo będzie @.
80zł dzisiaj zostawiłam w laboratorium ..Koło mnie beta jest bardzo droga. Kosztuje 50 zł a ze zniżką 35 zł. To już wolę poczekać tych kilka dni i zrobić test w domu xD
Różnie. Między pęknięciami może być tylko kilka godzin różnicy.A czy jak są dwa pęcherzyki to już faktycznie mogą być bliźniaki? Czy najczęściej pęka jeden drugi nie? Czy jak?
U mnie piersi już się uspokoiły, co chyba oznacza, że nic z tego nie wyszło. Mam co prawda dużo śluzu szyjkowego i dalej pobolewa mnie podbrzusze, ale szyjka jest twarda i położona nisko, do tego akurat nie trzeba umieć badać szyjki
No nic, wygląda na to, że znów nie doszło do prawidłowej implantacji, stąd wszystkie objawy, bo coś się działo, ale się nie zadziało, więc w sobo będzie @.
Dobrze że uslyszalas dobre wieści, działajcie, powodzenia.Trochę jestem przerażona. Aż chciałam zaprzestac staranek. Ale mąż mówi że działamy i już. No to działamy
U mnie też te badania hormonów mają ceny kosmiczne, a denerwuje mnie jeszcze to że mam pakiet medyczny z pracy obejmujący te badania ale nie mogę ich zrobić z pakietu jak nie mam skierowania od ich lekarza no a nie pójdę po skierowanie do lekarza który przyjmuje w pracy bo natychmiast by się rozniosło że staram się o dziecko a no jak spóźnia się okres i chciałabym zrobić badanie no to nie będę czekała kilku dni by się do swojego giną dostać no bo rozumiecie mnie doskonale ciekawość trudno poskromić.80zł dzisiaj zostawiłam w laboratorium ..
dawaj fote :-)I dupa :/ cień cienia cienia widzę.. Ale takich to już widziałam miliony.. Więc nie uwierzę póki nie zobaczę czegoś konkretnego..