reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
U mnie piersi już się uspokoiły, co chyba oznacza, że nic z tego nie wyszło. Mam co prawda dużo śluzu szyjkowego i dalej pobolewa mnie podbrzusze, ale szyjka jest twarda i położona nisko, do tego akurat nie trzeba umieć badać szyjki :D

No nic, wygląda na to, że znów nie doszło do prawidłowej implantacji, stąd wszystkie objawy, bo coś się działo, ale się nie zadziało, więc w sobo będzie @.
A ja to nawet śluz płodny dzisiaj mam! Żart jakiś!
Przynajmniej jeszcze na imprezę mogę wyskoczyć w sobotę :D

U mnie piersi już się uspokoiły, co chyba oznacza, że nic z tego nie wyszło. Mam co prawda dużo śluzu szyjkowego i dalej pobolewa mnie podbrzusze, ale szyjka jest twarda i położona nisko, do tego akurat nie trzeba umieć badać szyjki :D

No nic, wygląda na to, że znów nie doszło do prawidłowej implantacji, stąd wszystkie objawy, bo coś się działo, ale się nie zadziało, więc w sobo będzie @.

No ja pewnie też jakoś tak dostanę @:/ ale lecę chyba po @ na drożność. Bo już Ni Moge!!!!!!!!!!!

80zł dzisiaj zostawiłam w laboratorium ..
U mnie też te badania hormonów mają ceny kosmiczne, a denerwuje mnie jeszcze to że mam pakiet medyczny z pracy obejmujący te badania ale nie mogę ich zrobić z pakietu jak nie mam skierowania od ich lekarza no a nie pójdę po skierowanie do lekarza który przyjmuje w pracy bo natychmiast by się rozniosło że staram się o dziecko a no jak spóźnia się okres i chciałabym zrobić badanie no to nie będę czekała kilku dni by się do swojego giną dostać no bo rozumiecie mnie doskonale ciekawość trudno poskromić.
Mnie od środy jakoś dziwnie tak z boku piersi bolą, dziś musiałam podbiec kawałeczek oj bolało, boje się że to coś z węzłami chłonnymi, no nic poczekam kilka dni i najwyżej lekarz mnie czeka.
Miłego dnia dziewczyny, słońca na dworze i w sercach!

Cześć dziewczyny. Za tydzień mam termin @ i za tydzień mam iść jamy brzusznej. Wiem że usg nie jest inwazyjnym badaniem, ale chciałam się upewnic czy na pewno to nic zaszkodzi?

reklama
Do góry