reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Test dwa dni przed terminem @ - negatywny :) Kolejny raz spróbuję dopiero po terminie :)

Objawy takie jak opisywane implantacyjne były w niedzielę/poniedziałek. Skoro dopiero po 48h jest wykrywalne betaHCG, to może być tak, że jest za wcześnie by wykryć go w moczu, skoro minął jeden albo dwa dni od ewentualnej wykrywalności :(
Idź na betę, zaoszczędzisz kasę ;) Albo powtórz jutro rano :)

@KiedyPytam dowiedziałaś się czegoś konkretnego? :)

reklama
Dziewczyny ja jestem naprawdę dziwnym przypadkiem. Lekarka robi wielkie oczy. 11 dc wielka torbiel na lewym jajniku a teraz jej nie ma. Na prawym w 11dc miałam pęcherzyk 11mm, a teraz na USG sa dwa!!! Jeden 21 mm drugi 19 mm. Czyli owi przedemna. Mam brać dalej dupka. I działać. Trochę się wystraszyłam. Bo śmiała się i mówiła że wyglądają jak bliźniaki dwujajowe. No normalnie jeden obok drugiego przyklejony.

W tym cyklu od miesiaczki dzień w dzień piłam symfolic. No i brałam Wiesiołek. I nic poza tym. Myślicie że tym symfolikiem wyprodukowalam drugie jajko? Przecież raptem parę dni to pije. .....

Lekarka mówi że u mnie to wszystko możliwe. Niestety nawet to że np owu nie będzie. Ale mam być dobrej mysli

Dziewczyny ja jestem naprawdę dziwnym przypadkiem. Lekarka robi wielkie oczy. 11 dc wielka torbiel na lewym jajniku a teraz jej nie ma. Na prawym w 11dc miałam pęcherzyk 11mm, a teraz na USG sa dwa!!! Jeden 21 mm drugi 19 mm. Czyli owi przedemna. Mam brać dalej dupka. I działać. Trochę się wystraszyłam. Bo śmiała się i mówiła że wyglądają jak bliźniaki dwujajowe. No normalnie jeden obok drugiego przyklejony.

W tym cyklu od miesiaczki dzień w dzień piłam symfolic. No i brałam Wiesiołek. I nic poza tym. Myślicie że tym symfolikiem wyprodukowalam drugie jajko? Przecież raptem parę dni to pije. .....

Lekarka mówi że u mnie to wszystko możliwe. Niestety nawet to że np owu nie będzie. Ale mam być dobrej mysli
O kurczę!to musicie działać konkretnie skoro są aż dwa:-) powodzenia!

Może te torbiele są czynnosciowe,też tak miałam kiedyś że jeden lekarz straszył,szłam do innego na konsultacje i po paru dniach czysto,nic nie było.postawili diagnozę że czynnosciowe-tyle że ja nienmialam żadnych objawów,plamien,nic i tak to postawiono wsumie.

To krwawienie mogło być pęknięciem torbieli właśnie.
No widzisz, jeszcze ta Twoja walka skończy się bliźniakami :D

My postanowiliśmy jednak się postarać w październiku, miała być pauza do czerwca ale plan mamy nowy ;) Październik, grudzień, kwiecień, czerwiec i sierpień heh ;) A później kończymy planować i bierzemy co los da :D

O kurczę!to musicie działać konkretnie skoro są aż dwa:-) powodzenia!

Może te torbiele są czynnosciowe,też tak miałam kiedyś że jeden lekarz straszył,szłam do innego na konsultacje i po paru dniach czysto,nic nie było.postawili diagnozę że czynnosciowe-tyle że ja nienmialam żadnych objawów,plamien,nic i tak to postawiono wsumie.
U mnie również w jednym miesiącu torbiele były, w drugim już nie :)

To krwawienie mogło być pęknięciem torbieli właśnie.
No widzisz, jeszcze ta Twoja walka skończy się bliźniakami :D

My postanowiliśmy jednak się postarać w październiku, miała być pauza do czerwca ale plan mamy nowy ;) Październik, grudzień, kwiecień, czerwiec i sierpień heh ;) A później kończymy planować i bierzemy co los da :D
Fajny plan! :)

U mnie piersi już się uspokoiły, co chyba oznacza, że nic z tego nie wyszło. Mam co prawda dużo śluzu szyjkowego i dalej pobolewa mnie podbrzusze, ale szyjka jest twarda i położona nisko, do tego akurat nie trzeba umieć badać szyjki :D

No nic, wygląda na to, że znów nie doszło do prawidłowej implantacji, stąd wszystkie objawy, bo coś się działo, ale się nie zadziało, więc w sobo będzie @.

To cudownie ! Działaj!

reklama
Do góry