reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
U mnie piersi już się uspokoiły, co chyba oznacza, że nic z tego nie wyszło. Mam co prawda dużo śluzu szyjkowego i dalej pobolewa mnie podbrzusze, ale szyjka jest twarda i położona nisko, do tego akurat nie trzeba umieć badać szyjki :D

No nic, wygląda na to, że znów nie doszło do prawidłowej implantacji, stąd wszystkie objawy, bo coś się działo, ale się nie zadziało, więc w sobo będzie @.
A ja to nawet śluz płodny dzisiaj mam! Żart jakiś!
Przynajmniej jeszcze na imprezę mogę wyskoczyć w sobotę :D

U mnie piersi już się uspokoiły, co chyba oznacza, że nic z tego nie wyszło. Mam co prawda dużo śluzu szyjkowego i dalej pobolewa mnie podbrzusze, ale szyjka jest twarda i położona nisko, do tego akurat nie trzeba umieć badać szyjki :D

No nic, wygląda na to, że znów nie doszło do prawidłowej implantacji, stąd wszystkie objawy, bo coś się działo, ale się nie zadziało, więc w sobo będzie @.

No ja pewnie też jakoś tak dostanę @:/ ale lecę chyba po @ na drożność. Bo już Ni Moge!!!!!!!!!!!

80zł dzisiaj zostawiłam w laboratorium ..
U mnie też te badania hormonów mają ceny kosmiczne, a denerwuje mnie jeszcze to że mam pakiet medyczny z pracy obejmujący te badania ale nie mogę ich zrobić z pakietu jak nie mam skierowania od ich lekarza no a nie pójdę po skierowanie do lekarza który przyjmuje w pracy bo natychmiast by się rozniosło że staram się o dziecko a no jak spóźnia się okres i chciałabym zrobić badanie no to nie będę czekała kilku dni by się do swojego giną dostać no bo rozumiecie mnie doskonale ciekawość trudno poskromić.
Mnie od środy jakoś dziwnie tak z boku piersi bolą, dziś musiałam podbiec kawałeczek oj bolało, boje się że to coś z węzłami chłonnymi, no nic poczekam kilka dni i najwyżej lekarz mnie czeka.
Miłego dnia dziewczyny, słońca na dworze i w sercach!

Cześć dziewczyny. Za tydzień mam termin @ i za tydzień mam iść jamy brzusznej. Wiem że usg nie jest inwazyjnym badaniem, ale chciałam się upewnic czy na pewno to nic zaszkodzi?

reklama
Do góry