Jutro się pojawi mocno trzymam kciukiAni cienia
reklama
Agunia1401
Moderator
Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Jeszcze daj sobie czas. A dalej masz te uczucie okresowe?nic nie ma dalej
LadyCaro
nie wiem czasem mam, czasem nie, tak różnie.Jeszcze daj sobie czas. A dalej masz te uczucie okresowe?
Agunia1401
Moderator
To jest właśnie to, ty możesz jutro ledwo widoczna kreskę zobaczyć, idź jutro na będę dla pewności. Rano wstań i nawet do diagnostyki podskocznie wiem czasem mam, czasem nie, tak różnie.
LadyCaro
nie, nie idę na betę jutro, nie będę chodzić bez sensu. Pójdę 27 dla kliniki.To jest właśnie to, ty możesz jutro ledwo widoczna kreskę zobaczyć, idź jutro na będę dla pewności. Rano wstań i nawet do diagnostyki podskocz
Teoretycznie wiem, że jest wcześnie, ale - z ręką na sercu- której wyszedł test negatywny 5dpt, a później pozytyw i wszystko było potem okej? Wiem, że są takie przypadki, ale raczej większość jak sprawdzała to 5dpt ten cień miała.
Ostatnia edycja:
Devin
Moderator
Ja tym razem cień dopiero 6dpt, różne są przypadki, trzymam kciukinie, nie idę na betę jutro, nie będę chodzić bez sensu. Pójdę 27 dla kliniki.
Teoretycznie wiem, że jest wcześnie, ale - z ręką na sercu- której wyszedł test negatywny 5dpt, a później pozytyw i wszystko było potem okej? Wiem, że są takie przypadki, ale raczej większość, jak sprawdzała to 5dpt ten cień miała.
NataliaNatka
Ja miałam cień cienia dopiero w 7dpt, także spokojnie. Jeszcze nie myśl o tym źle.nie, nie idę na betę jutro, nie będę chodzić bez sensu. Pójdę 27 dla kliniki.
Teoretycznie wiem, że jest wcześnie, ale - z ręką na sercu- której wyszedł test negatywny 5dpt, a później pozytyw i wszystko było potem okej? Wiem, że są takie przypadki, ale raczej większość, jak sprawdzała to 5dpt ten cień miała.
reklama
Madlen@
u mnie 5dpt biało a 6 dpt rano ledwo widoczna kreska wręcz teraz jestem pewna że to fabryczna była bo tylko ja ją widziałam a beta 11 wynosiła i dziś moj jeden jedyny zarodek ma 10 miesięcynie, nie idę na betę jutro, nie będę chodzić bez sensu. Pójdę 27 dla kliniki.
Teoretycznie wiem, że jest wcześnie, ale - z ręką na sercu- której wyszedł test negatywny 5dpt, a później pozytyw i wszystko było potem okej? Wiem, że są takie przypadki, ale raczej większość jak sprawdzała to 5dpt ten cień miała.