reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Czesc dziewczyny. Chwile mnie nie bylo. W ostatnim czasie odwiedzalam tylko lekarzy i robilam badania za badaniami. Ciagle to samo, hormony bieda, tarczyca bieda, samopoczycie bieda... Ale plus, ze owulacja byla. Nie mam pewnosci, bo monitoring skonczylam na 15dc a pozytywny test wyszedl dnia 17.
Przede mna teraz 3 dni do testowania... Nie umiem sobie znalezc miejsca. Tyle sie ostatnio dzialo, ze to bedzie wariactwo jesli sie udalo... Stalam sie strasznie monotematyczna, nie umiem zebrac mysli, wszystko kreci sie wokol jednego...
Ten weekend to jakas zmora...
A co u Was dziewczyny?

Czesc dziewczyny. Chwile mnie nie bylo. W ostatnim czasie odwiedzalam tylko lekarzy i robilam badania za badaniami. Ciagle to samo, hormony bieda, tarczyca bieda, samopoczycie bieda... Ale plus, ze owulacja byla. Nie mam pewnosci, bo monitoring skonczylam na 15dc a pozytywny test wyszedl dnia 17.
Przede mna teraz 3 dni do testowania... Nie umiem sobie znalezc miejsca. Tyle sie ostatnio dzialo, ze to bedzie wariactwo jesli sie udalo... Stalam sie strasznie monotematyczna, nie umiem zebrac mysli, wszystko kreci sie wokol jednego...
Ten weekend to jakas zmora...
A co u Was dziewczyny?
Znajdź sobie jakieś zajęcie co Cię cieszy i odpręża :)

Znajdź sobie jakieś zajęcie co Cię cieszy i odpręża :)
Probowalam, na niczym sie nie umiem skupic... Ksiazki - nie wiem co czytam, czuje sie jak w szkole kiedy czytalam podreczniki na sile haha. Haftowanie, pieczenie, ogladanie filmow - no nic nie dziala, szybko sie niecierpliwie albo slomiany zapal...
W sumie to wina mojego M bo od tygodnia gada tylko, ze teraz na pewno sie udalo, bo ma przeczucie itd. A ja mam ochote go zamordowac :D

Probowalam, na niczym sie nie umiem skupic... Ksiazki - nie wiem co czytam, czuje sie jak w szkole kiedy czytalam podreczniki na sile haha. Haftowanie, pieczenie, ogladanie filmow - no nic nie dziala, szybko sie niecierpliwie albo slomiany zapal...
W sumie to wina mojego M bo od tygodnia gada tylko, ze teraz na pewno sie udalo, bo ma przeczucie itd. A ja mam ochote go zamordowac :D

Haha morduj wiem doskonale jak takie gadanie wpływa na "nasz stan" już tyle cykli straconych, że mi się nawet nie chce myśleć. Wmawiam sobie, żeby się czym zająć, a potem w łóżku sprawdzam który to już dc.. Eh

u mnie @ powinna zjawić się 13.10.2019 [emoji14] ale że mam 10.10. wizytę kontrolną u ginekologa to mam nadzieję, że zamiast zwykłej kontroli usłyszę dobrą nowinę. Chyba powinno już wtedy sam pęcherzyk widać. Choć korci mnie zrobić jutro bete bo mam w końcu takową możliwość ale czy to ma jakiś sens?
raczej nie bedzie widac pecherzyka, poczekaj jeszcze

reklama
Jest dobrze. TSH bardzo zdrowy poziom. A prawidlowy stosunek ft4 do ft3 powinien byc mniej wiecej 1:3, wiec idealnie. Mimo, ze ft4 lekko podwyzszone. Nie martwilabym sie tym, ewentualnie powtorz badanie za 2mce.
Więc mówisz, że nie powinno to mieć wpływu na starania i ewentualną ciążę? Jeżeli chodzi o.@ to jest zawsze regularnie co 28 dni , zaczyna się tylko brązowymi plamieniami .

Do góry