reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Hej dziewczyny. Ale mam dzień dzisiaj. Masakra. A jeszcze myślałam że taki będzie jutro więc na dzisiaj umówiłam się do fryzjera i głupio mi odmówić a czuje się fatalnie. Jakoś się dzwigne może. Czy która z was ma takie okres z ogromnymi skrzepami? Ludzie, biorę Apap i nospe więc nie boli teraz ale skrzepy takie że aż mi słabo jak czuje jak leci ze mnie..... Czy to jest normalne? Miałam torbiel 4 cm więc to może ona co? A czy grubośc Endo też wpływa na okres? W końcu musi się to złuszczać nie?
Ja mam skrzepy. W jednym cyklu większe, w drugim mniejsze. Raz prawie jechałam na pogotowie... daruję szczegóły... dlatego bo wtedy byłam chora i brałam paracetamol. Na oczach moich chłopaków odbyła się krwawa scena w kuchni. Sama się przerazilam.
U mnie wszystkie badania ok. Byłam u paru lekarzy mówią, że taka natura.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam skrzepy. W jednym cyklu większe, w drugim mniejsze. Raz prawie jechałam na pogotowie... daruję szczegóły... dlatego bo wtedy byłam chora i brałam paracetamol. Na oczach moich chłopaków odbyła się krwawa scena w kuchni... sama się przerazilam.
U mnie wszystkie badania ok. Byłam u paru lekarzy mówią, że taka natura.

To mnie pocieszylyscie bo myślałam że cos nie tak. Jak nie biorę dupka to mamlajtowe okresy a jak biorę to właśnie tak wygląda. Ale po lajtowym okresie mam bezowulacyjne więc może lepiej że są jakie są. Tylko strach gdzieś wychodzić z domu. Do pracy chodze z zapasowymi spodniami w torbie. Dramat. :D

A u mnie w tym cyklu słabo będzie bo 2go października mój ma badanie nasienia.. A przynajmniej 2,3 dni Muszą być wstrzemiezliwosci a mi akurat w te dni wypada owulacja.. Grrrr chyba że się coś przesunie.

Cześć Wam ! Nie wiem czy któraś mnie pamięta [emoji85] chwilę mnie nie było A tu tyle nowych staraczek.
A więc u mnie dzisiaj 26dc robiłam rano test ale biel lepsza niż w reklamie vizira [emoji26] Poza tym wszystkie znaki na niebie mówią że @ za rogiem. Brzuch pobolewa od kilku dni, piersi też trochę zelżały no i jak to zawsze u mnie przed @ wyskoczył mi 1 ogromny pryszcz [emoji51] dziś zauważyłam nitkę krwi i tak jak w poprzednim cyklu myślałam że zwiastuje nadchodzącą @ ale póki co cisza. Zaciagnelam nawet m na przytulanki żeby przyspieszyć ale nic z tego. Chciała bym żeby małpa już przyszła aby zacząć nowy cykl.
Nie no chciała bym żeby test się mylił ale w cuda nie wierzę czekam spokojnie na @ którą się ma pojawić w ciągu 2-,4 dni.

Jak u Was ? Która najbliżej testuje ?

@KiedyPytam kochana jak u Ciebie ? Uspokoił się Twój cykl i Twoje dolegliwości?

Cześć Wam ! Nie wiem czy któraś mnie pamięta [emoji85] chwilę mnie nie było A tu tyle nowych staraczek.
A więc u mnie dzisiaj 26dc robiłam rano test ale biel lepsza niż w reklamie vizira [emoji26] Poza tym wszystkie znaki na niebie mówią że @ za rogiem. Brzuch pobolewa od kilku dni, piersi też trochę zelżały no i jak to zawsze u mnie przed @ wyskoczył mi 1 ogromny pryszcz [emoji51] dziś zauważyłam nitkę krwi i tak jak w poprzednim cyklu myślałam że zwiastuje nadchodzącą @ ale póki co cisza. Zaciagnelam nawet m na przytulanki żeby przyspieszyć ale nic z tego. Chciała bym żeby małpa już przyszła aby zacząć nowy cykl.
Nie no chciała bym żeby test się mylił ale w cuda nie wierzę czekam spokojnie na @ którą się ma pojawić w ciągu 2-,4 dni.

Jak u Was ? Która najbliżej testuje ?

@KiedyPytam kochana jak u Ciebie ? Uspokoił się Twój cykl i Twoje dolegliwości?
Hej pamiętam:) chyba mamy @w tym samym terminie. Umawialiśmy się chyba na wspólne testowanie w zeszłym mc . He he ja myślę, ze najwcześniej test w poniedziałek zrobię chyba, że zmora mnie wcześniej nawiedzi

Hej pamiętam:) chyba mamy @w tym samym terminie. Umawialiśmy się chyba na wspólne testowanie w zeszłym mc . He he ja myślę, ze najwcześniej test w poniedziałek zrobię chyba, że zmora mnie wcześniej nawiedzi
Tak w końcu nie testowałam bo @ zawitała wcześniej. Cykl mi się rozjechał i tak naprawdę nie wiem kiedy się mam jej spodziewać.

Oby w poniedziałek Twój test coś ciekawego pokazał [emoji16]

reklama
Adzik póki nie ma @ jest nadzieja :) W drugiej ciąży dopiero w terminie @ wyszły 2 krechy :)

Ja mam chyba drugą owulacje :eek: 2 dni temu miałam wszelkie objawy poza testem a dzisiaj test owu pozytywny i powtórka z rozrywki tyle, że krwawienie większe i teraz okropny ból lewego jajnika (2 dni temu prawy). Takich doznań to ja u siebie nie pamiętam :/ Miewałam już okropne bóle owulacyjne ale nie 3 dzień z rzędu i z krwawieniem :eek:
A to moja kolekcja od 12dc

Załączniki

• 20190926_121125(1).jpg
    20190926_121125(1).jpg
    350 KB · Wyświetleń: 67
Do góry