Nie zrobię bety bo tak jak mówiłam wcześniej mieszkam w UK tutaj się nie da zrobić testu prywatnie w innym przypadku już bym dawno to zrobiłaMoże zrób betę? Testy nie zawsze są wiarygodne
reklama
JestemZosia
Fanka BB :)
Aaa to przepraszam nie odczytałamNie zrobię bety bo tak jak mówiłam wcześniej mieszkam w UK tutaj się nie da zrobić testu prywatnie w innym przypadku już bym dawno to zrobiła
Dwa+Trzy
No to u mnie za drugim razem było tak, że od razu nastawiłam się na te pół roku i w ogóle nie brałam pod uwagę, że szybko się uda więc jak zrobiłam test po pierwszym cyklu to się normalnie rozpłakałam jakby to wpadka była hahahaha A założę się, że gdyby mi mocno zależało to.Hahaha ja mam już córkę, więc myślę że plodna jakoś tam jestem. Pokazuje mi też te pęcherzyki ale jakoś nie mogę się ogarnąć
znowu nic by nie wychodziło.
Teraz na spokojnie ale jakiegoś pecha mamy w same dni płodne. Trudno, nic nie dzieję się bez przyczyny, widocznie to nie Nasz czas jeszcze.
Ostatnia edycja:
JestemZosia
Ale. Masz dobre podejście! Zazdroszczę Ci strasznie.. Ja sobie założyłam że będę miała mała. Różnice wieku między dziećmi a juz bedzie 4 lata i ja panikuje że chciaal mniej itp.. Bo za dużo to źle i tak mi to siedzi w głowie, że nie masz pojęcia. I nie umiem się tego pozbyćNo to u mnie za drugim razem było tak, że od razu nastawiłam się na te pół roku i w ogóle nie brałam pod uwagę, że szybko się uda więc jak zrobiłam test po pierwszym cyklu to się normalnie rozpłakałam jakby to wpadka była hahahaha A założę się, że gdyby mi.mocno zależało to.znowu nic by nie wychodziło.
Teraz na spokojnie ale jakiegoś pecha mamy w same dni płodne. Trudno, nic nie dzieję się bez przyczyny, widocznie to nie Nasz czas jeszcze.
Dwa+Trzy
Polecam 5 lat różnicy Super sprawa Dogadują się świetnie, nie męczyli jak dwójka maluszków bo z małą różnicą wieku trzeba się właściwie rozdwoić A u Nas jak urodził się Mały to Duży poszedł do przedszkola, miałam te kilka godzin tylko dla Małego No i w Dużym niezastąpioną pomoc <3
A podejście jeszcze mam takie Z naciskiem na słowo "jeszcze" haha
JestemZosia
Ojaaa to świetnie! Może też zacznę o tym tak myśleć na razie było by 3 i 7 miesięcy.. I ja już nysle że to tak dużo. Strasznie mam w głowie bałaganm może dlatego że. I nie każdy dzieci niemal rok po roku i kazdy tak sobie chwali i gdzie nie idziemy to wszędzie Ci najmniej dwójka a moja córeczka taka samaPolecam 5 lat różnicy Super sprawa Dogadują się świetnie, nie męczyli jak dwójka maluszków bo z małą różnicą wieku trzeba się właściwie rozdwoić A u Nas jak urodził się Mały to Duży poszedł do przedszkola, miałam te kilka godzin tylko dla Małego No i w Dużym niezastąpioną pomoc <3
maeria
Wiem o czym mówisz. Też chciałam małą różnicę wieku, a tu też już będzie z 5 lat... na początku mnie to dołowało, bo zakładałam, że jak zaczniemy się starać to od razu się uda, jak za pierwszym razem, a tu niestety nie... już pogodziłam się, że różnica będzie. Staram się dostrzegać tego dobre strony, bo są.Ojaaa to świetnie! Może też zacznę o tym tak myśleć ☺ na razie było by 3 i 7 miesięcy.. I ja już nysle że to tak dużo. Strasznie mam w głowie bałaganm może dlatego że. I nie każdy dzieci niemal rok po roku i kazdy tak sobie chwali i gdzie nie idziemy to wszędzie Ci najmniej dwójka a moja córeczka taka sama
kiwaczka89
Moja córka w kwietniu będzie mieć 3 latka. Kiedyś, zanim jej nie było mówiłam że chce rok po roku dzieci, ale jak się urodziła to życie zweryfikowało moje poglądy
reklama
kiwaczka89
Kasiu, każde przeziębienie czy grypa mogą nam trochę pozmieniać w organizmie, a co za tym idzie @ czy owu mogą się rozregulować.Czy mogę liczyć na odpowiedź bo naprawdę nie wiem co o tym myśleć