reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Hej dziewczyny. Ale mam dzień dzisiaj. Masakra. A jeszcze myślałam że taki będzie jutro więc na dzisiaj umówiłam się do fryzjera i głupio mi odmówić a czuje się fatalnie. Jakoś się dzwigne może. Czy która z was ma takie okres z ogromnymi skrzepami? Ludzie, biorę Apap i nospe więc nie boli teraz ale skrzepy takie że aż mi słabo jak czuje jak leci ze mnie..... Czy to jest normalne? Miałam torbiel 4 cm więc to może ona co? A czy grubośc Endo też wpływa na okres? W końcu musi się to złuszczać nie?
Ja mam skrzepy. W jednym cyklu większe, w drugim mniejsze. Raz prawie jechałam na pogotowie... daruję szczegóły... dlatego bo wtedy byłam chora i brałam paracetamol. Na oczach moich chłopaków odbyła się krwawa scena w kuchni. Sama się przerazilam.
U mnie wszystkie badania ok. Byłam u paru lekarzy mówią, że taka natura.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam skrzepy. W jednym cyklu większe, w drugim mniejsze. Raz prawie jechałam na pogotowie... daruję szczegóły... dlatego bo wtedy byłam chora i brałam paracetamol. Na oczach moich chłopaków odbyła się krwawa scena w kuchni... sama się przerazilam.
U mnie wszystkie badania ok. Byłam u paru lekarzy mówią, że taka natura.

To mnie pocieszylyscie bo myślałam że cos nie tak. Jak nie biorę dupka to mamlajtowe okresy a jak biorę to właśnie tak wygląda. Ale po lajtowym okresie mam bezowulacyjne więc może lepiej że są jakie są. Tylko strach gdzieś wychodzić z domu. Do pracy chodze z zapasowymi spodniami w torbie. Dramat. :D

A u mnie w tym cyklu słabo będzie bo 2go października mój ma badanie nasienia.. A przynajmniej 2,3 dni Muszą być wstrzemiezliwosci a mi akurat w te dni wypada owulacja.. Grrrr chyba że się coś przesunie.

Cześć Wam ! Nie wiem czy któraś mnie pamięta [emoji85] chwilę mnie nie było A tu tyle nowych staraczek.
A więc u mnie dzisiaj 26dc robiłam rano test ale biel lepsza niż w reklamie vizira [emoji26] Poza tym wszystkie znaki na niebie mówią że @ za rogiem. Brzuch pobolewa od kilku dni, piersi też trochę zelżały no i jak to zawsze u mnie przed @ wyskoczył mi 1 ogromny pryszcz [emoji51] dziś zauważyłam nitkę krwi i tak jak w poprzednim cyklu myślałam że zwiastuje nadchodzącą @ ale póki co cisza. Zaciagnelam nawet m na przytulanki żeby przyspieszyć ale nic z tego. Chciała bym żeby małpa już przyszła aby zacząć nowy cykl.
Nie no chciała bym żeby test się mylił ale w cuda nie wierzę czekam spokojnie na @ którą się ma pojawić w ciągu 2-,4 dni.

Jak u Was ? Która najbliżej testuje ?

@KiedyPytam kochana jak u Ciebie ? Uspokoił się Twój cykl i Twoje dolegliwości?

Cześć Wam ! Nie wiem czy któraś mnie pamięta [emoji85] chwilę mnie nie było A tu tyle nowych staraczek.
A więc u mnie dzisiaj 26dc robiłam rano test ale biel lepsza niż w reklamie vizira [emoji26] Poza tym wszystkie znaki na niebie mówią że @ za rogiem. Brzuch pobolewa od kilku dni, piersi też trochę zelżały no i jak to zawsze u mnie przed @ wyskoczył mi 1 ogromny pryszcz [emoji51] dziś zauważyłam nitkę krwi i tak jak w poprzednim cyklu myślałam że zwiastuje nadchodzącą @ ale póki co cisza. Zaciagnelam nawet m na przytulanki żeby przyspieszyć ale nic z tego. Chciała bym żeby małpa już przyszła aby zacząć nowy cykl.
Nie no chciała bym żeby test się mylił ale w cuda nie wierzę czekam spokojnie na @ którą się ma pojawić w ciągu 2-,4 dni.

Jak u Was ? Która najbliżej testuje ?

@KiedyPytam kochana jak u Ciebie ? Uspokoił się Twój cykl i Twoje dolegliwości?
Hej pamiętam:) chyba mamy @w tym samym terminie. Umawialiśmy się chyba na wspólne testowanie w zeszłym mc . He he ja myślę, ze najwcześniej test w poniedziałek zrobię chyba, że zmora mnie wcześniej nawiedzi

Hej pamiętam:) chyba mamy @w tym samym terminie. Umawialiśmy się chyba na wspólne testowanie w zeszłym mc . He he ja myślę, ze najwcześniej test w poniedziałek zrobię chyba, że zmora mnie wcześniej nawiedzi
Tak w końcu nie testowałam bo @ zawitała wcześniej. Cykl mi się rozjechał i tak naprawdę nie wiem kiedy się mam jej spodziewać.

Oby w poniedziałek Twój test coś ciekawego pokazał [emoji16]

reklama
Adzik póki nie ma @ jest nadzieja :) W drugiej ciąży dopiero w terminie @ wyszły 2 krechy :)

Ja mam chyba drugą owulacje :eek: 2 dni temu miałam wszelkie objawy poza testem a dzisiaj test owu pozytywny i powtórka z rozrywki tyle, że krwawienie większe i teraz okropny ból lewego jajnika (2 dni temu prawy). Takich doznań to ja u siebie nie pamiętam :/ Miewałam już okropne bóle owulacyjne ale nie 3 dzień z rzędu i z krwawieniem :eek:
A to moja kolekcja od 12dc

Załączniki

• 20190926_121125(1).jpg
    20190926_121125(1).jpg
    350 KB · Wyświetleń: 70
Do góry