reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Pewnie ja też będę. Cały tego paradoks. Wkurza mnie to. Jestem zła nie na to że znowu się nie udało tylko na to że człowiek jest taki głupi. Mam czarno na białym że nie jestem w ciąży a czuje w głębi gdzieś że póki okres nie przyjdzie to mam cień cienia nadzieji.
Ja za 4 dni mam @. Ale już dziś czuję że będzie bo brzuch zaczyna ćmić czemu ciągle nie wychodzi

reklama
Ja jak zaczęłam robić badania po ciąży pozamacicznej to każde badanie jakie robiłam to byłam pewna ze akurat to będzie to i za każdym razem pudło [emoji23] wszystko co robię jest ok a ciąży niema . Dlatego decyzja o inseminacji a jeśli to nie pomoże to in vitro . Szkoda mi zdrowia i czasu zeby czekać na cud
Mi się coraz częściej zdaje ze to wszystko siedzi w naszej głowie.. Ze za bardzo chcemy i nie eychodzi

A to chociaż takie hmm udogodnienie, ja muszę zdać się na naturę a nie nawidze takiego czekania na okres, w sensie że nie wiadomo kiedy nadejdzie do tej pory cykle były super 24 dni i wszystko było wiadomo a teraz po tej ciąży biochemicznej coś się zaburzylo, 24 minęło więc obstawiam 28 tak jak to było ostatnio jak był właśnie ten biochem ale zobaczymy będzie jak będzie. Jak by okres nadszedł to przynajmniej mogłabym wziąć coś konkretnego na to przeziębienie a tak mimo że test bialutki to póki @ nie nadejdzie boje się brać coś mocniejszego. No nic, pięknej niedzieli Wam życzę!
Ja miałam cykle 28 dni a teraz po biochemicznej miałam 37 :/ zobaczymy jak ten cykl, właśnie @ się skończyła i nie mam pojęcia jak teraz będzie i kiedy będą dni płodne..

Ja miałam cykle 28 dni a teraz po biochemicznej miałam 37 :/ zobaczymy jak ten cykl, właśnie @ się skończyła i nie mam pojęcia jak teraz będzie i kiedy będą dni płodne..
Czyli to standard że po biochemię cykl trochę wariuje, ja w sobotę myślałam że @ się zaczyna bo śluz zrobił się taki lekko brązowy ale już wieczorem i dziś jest normalnego koloru więc sama nie wiem co się dzieje. Czas pokaże kiedy @ nadejdzie.

reklama
Ja jak zaczęłam robić badania po ciąży pozamacicznej to każde badanie jakie robiłam to byłam pewna ze akurat to będzie to i za każdym razem pudło [emoji23] wszystko co robię jest ok a ciąży niema . Dlatego decyzja o inseminacji a jeśli to nie pomoże to in vitro . Szkoda mi zdrowia i czasu zeby czekać na cud
A wiesz może jaka jest cena tej inseminacj"i?

Do góry