reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

A jakie badania są potrzebne QUOTE="Aneczka85_01, post: 18552518, member: 183508"]
Każda klinika ma swoje ceny ale myśle ze nie więcej niż 600. Z tym ze przed inseminacja trzeba zrobić badania które tez kosztują
[/QUOTE]
A jakie badania są potrzebne?

reklama
Hejo
Zrobiłam rano test o czułości 25, i tym razem odczytalam wynik w zalecanych 5 minutach i jest druga blada kreska (mam nadzieję że nie tylko ja ja widzę) :D.
Ale Brzuch zaczyna coś mnie boleć na @, więc może testy mnie oszukują, dziś pójdę na bete, ona rozwieje wątpliwości :D
Pozdrawiam i życzy miłego dnia

Załączniki

• 20190923_032808.jpg
    20190923_032808.jpg
    885,1 KB · Wyświetleń: 97
Hejo
Zrobiłam rano test o czułości 25, i tym razem odczytalam wynik w zalecanych 5 minutach i jest druga blada kreska (mam nadzieję że nie tylko ja ja widzę) :D.
Ale Brzuch zaczyna coś mnie boleć na @, więc może testy mnie oszukują, dziś pójdę na bete, ona rozwieje wątpliwości :D
Testy raczej nie oszukują tylko teraz coraz częściej dochodzi do ciąż biochemicznych niestety. Dlatego lekarze zalecają robienie testów najszybciej w dniu spodziewanej @. Wiele z Nas nawet nie zdaje sobie sprawy o pozytywnych wynikach przed terminem @ .
Ale nie ma co sie nakrecac negatywnie ;)
Te najwcześniejsze objawy ciąży są takie same jak na @ tylko intuicja od razu podpowiada, że jednak coś się dzieje ;)
Gratuluję i powodzenia :D

U nas w tym mcu przytulanie w 7dc i potem dopiero w 16 przez nieobecność męża. Powiem Wam, że jestem w szoku. Jak głowa wie, że nie było najmniejszych szans to wszelkich dziwnych objawów też brak. Do tej pory od owu piersi obolałe, pełniejsze. Bóle jajnika, czasem brzucha. A teraz? Kiedy miałam świadomość, że wszystkie dni płodne były odpuszczone nic mi nie dolega. Żadnego kłucia, ciągnięcia w dole brzucha. Żadnych objawów ze strony piersi. Eh ....
Kurde a u mnie na odwrót. Mimo, ze przytulanki poza owu to bolały piersi jak nigdy . W tym mc bylo w owu a mi nic nie jest. Nie wiem czy to kwestia odpuszczenia??? Piersi nie bolą tylko lekko podbrzusze i czasem jakieś kłócić w jajniku

Hejo
Widać, widać. Cień cienia ale jest. Trzymam kciuki i gratuluje. Który to dc?

Hejo
noo delkatna jest. A ile do @? zrob bete to bedziesz wiedziec, trzymamy kciuki!

Moje obie ciążę zaczynały się słabszymi cieniami cieniów. Takimi, że na żadnym zdjęciu nie udało się uchwycić ;)
To już prawdziwy cień haha

A jakie badania są potrzebne QUOTE="Aneczka85_01, post: 18552518, member: 183508"]
Każda klinika ma swoje ceny ale myśle ze nie więcej niż 600. Z tym ze przed inseminacja trzeba zrobić badania które tez kosztują
A jakie badania są potrzebne?[/QUOTE]

My mieliśmy badania nasienia wiec tego już nie kazał nam robić ale wszystkie te badania toxo, różyczka , hiv. Jak będę w domu to wyślę Ci zdjęcia jakie ja miałam badania i jakie mąż . Prywatnie płaciliśmy za nie ok 600 zł .

reklama
Hejo
Gratuluję :)

Do góry