reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Dziękuję dziewczyny za wszystkie pomysły, coś tam wybrałam, zastosuje i mam nadzieję będzie ok. Dzięki za pomoc i wsparcie.

Ginekolog zapisał mnie na zabieg udrażniania jajowodów i w rejestracji dostałam kartkę na której są informacje dotyczące zabiegu. Tyle że ta kartka jest z jakieś po prostu strony internetowej chyba bo ma jakieś tam inne logo niż mój gabinet. Tam jest napisane, że nie można wspolzyc w tym cyklu w którym jest zabieg. Slyszalyscie i czymś takim? Ja zazwyczaj czytam, że w tym cyklu gdzie zabieg to kobiety zachodzą w ciążę a tu taka informacja.. Nie wiem co myśleć. Oczywiście zapytam przy zabiegu, ale jestem ciekawa czy któraś z Was coś wie? Tak szkoda by mi było kolejny cykl stracić

Ginekolog zapisał mnie na zabieg udrażniania jajowodów i w rejestracji dostałam kartkę na której są informacje dotyczące zabiegu. Tyle że ta kartka jest z jakieś po prostu strony internetowej chyba bo ma jakieś tam inne logo niż mój gabinet. Tam jest napisane, że nie można wspolzyc w tym cyklu w którym jest zabieg. Slyszalyscie i czymś takim? Ja zazwyczaj czytam, że w tym cyklu gdzie zabieg to kobiety zachodzą w ciążę a tu taka informacja.. Nie wiem co myśleć. Oczywiście zapytam przy zabiegu, ale jestem ciekawa czy któraś z Was coś wie? Tak szkoda by mi było kolejny cykl stracić

Wydaje mi się ze chodzi o współżycie przed zabiegiem a nie po . Ja jak miałam hsg to lekarz ogółem mówił ze najlepiej zrobić bete by wykluczyć ciąże , ale ja wiedziałam ze od miesiączki nie współżyłam wiec nie ma szans by ciąża była . Zabieg przeprowadza się najlepiej do owulacji , nie spotkałam się zeby gdzieś robili po

Witam się z Wami dziewczyny z nowymi wnioskami, właśnie doszłam do wniosku, że ja to nawet sobie ufać nie mogę. Ostatnio obiecałam sama sobie, ze koniec z testowaniem przed terminem @. Dziś 4 dzień po owu a ja już się nie mogę doczekać testowania i tych 2 kreseczek. ‍♀️

Wydaje mi się ze chodzi o współżycie przed zabiegiem a nie po . Ja jak miałam hsg to lekarz ogółem mówił ze najlepiej zrobić bete by wykluczyć ciąże , ale ja wiedziałam ze od miesiączki nie współżyłam wiec nie ma szans by ciąża była . Zabieg przeprowadza się najlepiej do owulacji , nie spotkałam się zeby gdzieś robili po
Aaa. Rozumiem to też profilaktycznie nie będę wspolzyla do zabiegu. Mam go mieć w 10dc. A mówił Ci coś lekarz o współżyciu zqraz po zabiegu? Czy ten zabieg pomógł Ci zajść w ciążę?

Aaa. Rozumiem to też profilaktycznie nie będę wspolzyla do zabiegu. Mam go mieć w 10dc. A mówił Ci coś lekarz o współżyciu zqraz po zabiegu? Czy ten zabieg pomógł Ci zajść w ciążę?

Ja akurat po zabiegu miałam owulacje z prawej strony a tam nie mam jajowodu wiec i tak się nie udało . Bardzo dużo dziewczyn zachodzi zaraz po . Najlepszy czas wtedy jeśli są jakieś małe zrosty to zabieg pomaga . Jaka metoda będziesz miała ?

reklama
Ja akurat po zabiegu miałam owulacje z prawej strony a tam nie mam jajowodu wiec i tak się nie udało . Bardzo dużo dziewczyn zachodzi zaraz po . Najlepszy czas wtedy jeśli są jakieś małe zrosty to zabieg pomaga . Jaka metoda będziesz miała ?
Właśnie tego nie wiem jestem totalnie zielona w temacie. A czekamcjuz tyle czasu na tą ciążę że to moja ostatnia deska ratunku i szkoda mi zostawić miesiąc za sobą

Do góry