reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
A ja mam cos takiego w tym miesiącu. @ przyszedł jak w zegarku w czwartek. I skończył się bardzo szybko bo w sobotę nie bylo już śladu....i był bardzo skąpy. Cały czas od kilku dni mam takie lekkie nawet nie pobolewanie tylko jakiś dyskomfort w podbrzuszu ... w okolicach jajników.... odkąd zaczęliśmy się starać to wszystko jakoś mi się poprzewracało. Ma tak któraś?

Dziewczyny dzięki za wsparcie, jest dobrze. Plamienia już nie ma, to najprawdopodobniej było z szyjki pęknięte naczynko, bo wszystko się rozszerza. Gin - anioł mój - mnie zbadała, wszystko jest w środku ładnie, nie ma już tego brudnego śluzu. Pęcherzyk ciążowy jest 1,33 cm, ładny kształt i z ciałkiem żółtym. Zarodka jeszcze nie ma, ale to z USG 5 tyg 4 dzień, wg mnie to od owu 5 tyg 3 dzień (od miesiączki 6 tyg 1 dzień). Kazała przyjść za tydzień w środę, zrobić podstawowe badania i dała mi skierowanie (mam pakiet medyczny). Zabroniła sprawdzania szyjki i czytania o pęcherzykach i zarodkach. Powiedziała, że nie może mi obiecać, że będzie na pewno dobrze, ale na tą chwile nie ma żadnych powodów do niepokoju. Mam brać dupka 3x1.

Dziewczyny dzięki za wsparcie, jest dobrze. Plamienia już nie ma, to najprawdopodobniej było z szyjki pęknięte naczynko, bo wszystko się rozszerza. Gin - anioł mój - mnie zbadała, wszystko jest w środku ładnie, nie ma już tego brudnego śluzu. Pęcherzyk ciążowy jest 1,33 cm, ładny kształt i z ciałkiem żółtym. Zarodka jeszcze nie ma, ale to z USG 5 tyg 4 dzień, wg mnie to od owu 5 tyg 3 dzień (od miesiączki 6 tyg 1 dzień). Kazała przyjść za tydzień w środę, zrobić podstawowe badania i dała mi skierowanie (mam pakiet medyczny). Zabroniła sprawdzania szyjki i czytania o pęcherzykach i zarodkach. Powiedziała, że nie może mi obiecać, że będzie na pewno dobrze, ale na tą chwile nie ma żadnych powodów do niepokoju. Mam brać dupka 3x1.

Cieszę się że wszytsko jest wporzasiu [emoji4] To są dobre wieści [emoji4]

Kochana a jakie miałaś objawy ze strony organizmu po owulacji do terminu @?

reklama
Żadnych, czekałam na @. Do dnia przed @ miałam nisko szyjke. Miałam tylko duże piersi, ale mam tak zawsze przed @, nie były w ogóle bolesne. Jedyne co to podwyższona temperatura cały czas i tyle.
Dzięki! Czyli jeszcze i dla mnie jest nadzieja :) U mnie wszystko tak samo jak u Ciebie, tylko piersi wyjątkowo pełne i bolesne ze zgrubieniami, ale i tak mój organizm potrafi co miesiąc mnie zaskakiwać.

Do góry