Natalia198777
Fanka BB :)
A ja właśnie dziś kończę 31lat.. i jak na złość od rana dzwonią z życzeniami szczęścia i spełnienia marzeń..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja właśnie dziś kończę 31lat.. i jak na złość od rana dzwonią z życzeniami szczęścia i spełnienia marzeń..
Ojjjj pozno. Dopiero koło 20:00 :/ mam nadzieję że pękł już bo musimy z mężem odpocząć po maratonie hehe ;DTo już zaczynam czarowac i zaciskam kciuki! :****** o której wizyta??? [emoji3590]
To czekam na wieści [emoji3590] [emoji110]Ojjjj pozno. Dopiero koło 20:00 :/ mam nadzieję że pękł już bo musimy z mężem odpocząć po maratonie hehe ;D
Dziewczyny dzięki za wsparcie, jest dobrze. Plamienia już nie ma, to najprawdopodobniej było z szyjki pęknięte naczynko, bo wszystko się rozszerza. Gin - anioł mój - mnie zbadała, wszystko jest w środku ładnie, nie ma już tego brudnego śluzu. Pęcherzyk ciążowy jest 1,33 cm, ładny kształt i z ciałkiem żółtym. Zarodka jeszcze nie ma, ale to z USG 5 tyg 4 dzień, wg mnie to od owu 5 tyg 3 dzień (od miesiączki 6 tyg 1 dzień). Kazała przyjść za tydzień w środę, zrobić podstawowe badania i dała mi skierowanie (mam pakiet medyczny). Zabroniła sprawdzania szyjki i czytania o pęcherzykach i zarodkach. Powiedziała, że nie może mi obiecać, że będzie na pewno dobrze, ale na tą chwile nie ma żadnych powodów do niepokoju. Mam brać dupka 3x1.
Kochana a jakie miałaś objawy ze strony organizmu po owulacji do terminu @?Dziewczyny dzięki za wsparcie, jest dobrze. Plamienia już nie ma, to najprawdopodobniej było z szyjki pęknięte naczynko, bo wszystko się rozszerza. Gin - anioł mój - mnie zbadała, wszystko jest w środku ładnie, nie ma już tego brudnego śluzu. Pęcherzyk ciążowy jest 1,33 cm, ładny kształt i z ciałkiem żółtym. Zarodka jeszcze nie ma, ale to z USG 5 tyg 4 dzień, wg mnie to od owu 5 tyg 3 dzień (od miesiączki 6 tyg 1 dzień). Kazała przyjść za tydzień w środę, zrobić podstawowe badania i dała mi skierowanie (mam pakiet medyczny). Zabroniła sprawdzania szyjki i czytania o pęcherzykach i zarodkach. Powiedziała, że nie może mi obiecać, że będzie na pewno dobrze, ale na tą chwile nie ma żadnych powodów do niepokoju. Mam brać dupka 3x1.
Kochana a jakie miałaś objawy ze strony organizmu po owulacji do terminu @?
Nnat, jak tak dobrze to czarowanie idzie to też poczaruj w mojej intencjiTo już zaczynam czarowac i zaciskam kciuki! :****** o której wizyta??? [emoji3590]
Dzięki! Czyli jeszcze i dla mnie jest nadzieja U mnie wszystko tak samo jak u Ciebie, tylko piersi wyjątkowo pełne i bolesne ze zgrubieniami, ale i tak mój organizm potrafi co miesiąc mnie zaskakiwać.Żadnych, czekałam na @. Do dnia przed @ miałam nisko szyjke. Miałam tylko duże piersi, ale mam tak zawsze przed @, nie były w ogóle bolesne. Jedyne co to podwyższona temperatura cały czas i tyle.