Spazientito
Fanka BB :)
Spazientito czyli jutro z rana przyniesiesz nam tu dobrą wiadomość ?
Oby, na razie to jestem przerażona, że nie jestem w ciąży jednak i to tylko dupek przeciąga mi cykl.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spazientito czyli jutro z rana przyniesiesz nam tu dobrą wiadomość ?
Czemu nie da rady codziennie? My to moglibyśmy codziennie ale pytanie czy warto.... Czy nie potrzeba tej regeneracji. Wszyscy o tym mówią i wszędzie pisze, że musi być.Też zawsze się zastanawiam. Tym bardziej, że w aplikacji i testach "owulacja" to tak naprawdę ten wzrost lh, a sama owu nastąpi 24-36 godzin później.
Ja stawiam na dzień owu w aplikacji. Potem jeszcze dwa dni po jeśli można. W ogóle powiem szczerze... u nas nie da rady codziennie. Z reguły robimy dwa dni przed owu, owu i jak się da to jeszcze raz.
ja to bym codziennie nie mogla, jakos mnie boli szyjka jak za czesto, zreszta moj tez ma.taka prace ze codziennie ciezkoCzemu nie da rady codziennie? My to moglibyśmy codziennie ale pytanie czy warto.... Czy nie potrzeba tej regeneracji. Wszyscy o tym mówią i wszędzie pisze, że musi być.
Aplikacja chyba pokazuje dzień owulacji, a testy, które robimy ten wzrost LH.
bla, bla, bla, my tu wszystkie czekamy na dzień testu trzymamy kciukiOby, na razie to jestem przerażona, że nie jestem w ciąży jednak i to tylko dupek przeciąga mi cykl.
Dokładnie!bla, bla, bla, my tu wszystkie czekamy na dzień testu trzymamy kciuki
”Poza tym ostatnie wyniki badań przyniosły radę, by mężczyźni chcący zostać ojcami uprawiali seks codziennie na tydzień przed owulacją. Dlaczego? W ten sposób ma się poprawiać jakość spermy.”
To fragment z artykułu o super możliwościach nasienia męskiego. Dziewczyny, gra wstępna i nawet codzienny seks to to, co zbliża nas do rodzicielstwa. częsty seks, ale to chyba taki kilka razy pod rząd, może jedynie osłabić siłę wytrysku, co ewentualnie może skutkować tym, że „nie doleci” ale nie jakość nasienia.
@Spazientito dzięki! Mam dobre przeczucia ale no, nie chcę się znowu zawieść więc staram się sobie wmawiać, że to wszystko to na pewno pms i złośliwy progesteron płata mi figle. Czekam na Twój jutrzejszy wynik
bla, bla, bla, my tu wszystkie czekamy na dzień testu trzymamy kciuki
Dokładnie!
U nas się nie da bo męża siłą nie wezmę. A już uwodzenie wychodzi mi bokiem. A zadaniowo nie podchodzi do sprawy. Już sama nawet codziennie nie mam ochoty... za długo to trwa.Czemu nie da rady codziennie? My to moglibyśmy codziennie ale pytanie czy warto.... Czy nie potrzeba tej regeneracji. Wszyscy o tym mówią i wszędzie pisze, że musi być.
Aplikacja chyba pokazuje dzień owulacji, a testy, które robimy ten wzrost LH.