maeria
Fanka BB :)
;( strasznie mi przykro.Dziewczyny beta z dzisiaj 169,80. Więc już po ptakach. Teraz żałuję że wogóle zaczęłam brać ten duphaston.. mam nadzieję że to się jakoś samo oczyści..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;( strasznie mi przykro.Dziewczyny beta z dzisiaj 169,80. Więc już po ptakach. Teraz żałuję że wogóle zaczęłam brać ten duphaston.. mam nadzieję że to się jakoś samo oczyści..
@nnat ja w weekend kupuje jakieś wygodne leginsy, póki co normalne, żeby mnie tak nie uciskały... Najgorzej, że ja muszę się ubierać formalnie i za chwilę - o ile to to - nie będę w stanie dopiąć żadnych moich spodni...
Kupiłam ten test i dopadł mnie strach, że nie jestem w ciąży. Taki naprawdę dość mocny. Siedzę i się martwię w związku z tym. Nie ma to racjonalnych podstaw, ale trochę mnie paraliżuje
Dziewczyny beta z dzisiaj 169,80. Więc już po ptakach. Teraz żałuję że wogóle zaczęłam brać ten duphaston.. mam nadzieję że to się jakoś samo oczyści..
Dziewczyny czy któraś brała ten duphaston na początku i potem się samo oczyściło? Naprawdę bardzo ale to bardzo się boje się że niepotrzebnie brałam tabletki i teraz będzie trzeba to jakoś mechanicznie w szpitalu usuwać..
Przykro mi Kochana trzymaj się jesteśmy z Tobą, wiele z nas to przechodziloDziewczyny beta z dzisiaj 169,80. Więc już po ptakach. Teraz żałuję że wogóle zaczęłam brać ten duphaston.. mam nadzieję że to się jakoś samo oczyści..
Kochana, a który to tydzień?Staram się o tym nie myśleć. Chociaż nie do końca się da. Boje się tylko że się nieoczysci.
Ciągle jestem w szoku..