reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Tym bardziej nie rozumiem decyzji mojego lekarza... Dlatego chyba pora się z nim pożegnać :crazy: a chodziłam do niego z polecenia. Koleżanka miała poronienia wiele razy i on ją prowadził. Do tej pory nie ma dzieci a jest dużo starsza ode mnie ...Jeśli prowadził ją tak samo, jak mnie zaczął, to ja dziękuję.

KiedyPytam, ja chciałabym mieć bliźniaki albo trojaczki :D
Ja po tym wszystkim też już bym chciała bliźniaki. Raz a dobrze.... Ale trojaczki już nie bardzo :)

reklama
Dziewczyny,czy to mozliwe, ze rano robilam test owulacyjny i wyszła kreska jasna (wrecz prawie niewidoczna) a teraz zrobilam i jest taka jak kontrolna? Czytalam, ze najlepiej jest robic rano taki test bo wynik najbardziej wiarygodny. Co o tym sądzicie?

Dziewczyny jestem po wizycie. Nadal jest pęcherzyk urosl od środy 2 mm. Czyli ma teraz 22. Czyli działamy dalej. Mam trochę szyjkę podrażnioną więc być może stąd plamienie i od torbieli bo wytwarza estrogeny. Nic poza tym. W poniedziałek mam przyjść sprawdzić czy pękło czy urosło więcej. Czy jeszcze co innego.

Dziewczyny,czy to mozliwe, ze rano robilam test owulacyjny i wyszła kreska jasna (wrecz prawie niewidoczna) a teraz zrobilam i jest taka jak kontrolna? Czytalam, ze najlepiej jest robic rano taki test bo wynik najbardziej wiarygodny. Co o tym sądzicie?
Możliwe, że poziom Lh wzrósł, a testy owu robi się popołudniu właśnie.

Testów owulacyjnych właśnie NIE robimy rano, tylko w godzinach popołudniowych. Najlepiej też nie pic zanudzi 1h przed testem bo to może rozcieńczyć mocz i zakłamać wynik.
Dziewczyny jestem po wizycie. Nadal jest pęcherzyk urosl od środy 2 mm. Czyli ma teraz 22. Czyli działamy dalej. Mam trochę szyjkę podrażnioną więc być może stąd plamienie i od torbieli bo wytwarza estrogeny. Nic poza tym. W poniedziałek mam przyjść sprawdzić czy pękło czy urosło więcej. Czy jeszcze co innego.
22mm to już lada chwila pęka, działajcie i to na cito :)

U mnie 8dpo, od min. 3 dni bolą mnie piersi i mam mini pobolewania w podbrzuszu ale myślę, że po prostu się trochę rozregulowałam po poronieniu. Jeszcze 4 dni do okresu. Mimo wszystko mam cichutką nadzieję, że jednak nie przyjdzie...

Ja w instrukcji do testów owu miałam napisane żeby nie robić rano, i zazwyczaj robiłam albo w południe albo wieczorem.
IMG_20190906_162144.jpg

Dziewczyny pęcherzyk dopiero będzie pękał dziś lub jutro. .... Jak robiliśmy to intensywnie środa i wczoraj to dać odpocząć żołnierzom do jutra rano?

reklama
Dziewczyny pęcherzyk dopiero będzie pękał dziś lub jutro. .... Jak robiliśmy to intensywnie środa i wczoraj to dać odpocząć żołnierzom do jutra rano?
Ja bym dała im czas na regenerację. Gdzieś czytałam że za często jak się kochasz to plemniki nie są tak silne. Jak dwa dni dzualaliscie to macie zapas;)

Do góry